Starity

Pankráció II.

1002 oldal 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. december 31. 18:23 #19441
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.31. 17:40)
BJ Stone Cold ellen?  w00t.gif Mi egy csomószor vertük szét az ellenfelet/egymást úgy hogy vérzett a feje/fejünk biggrin.gif

Az a legjobb,ha valakinek vérzik a feje rohog.gif
Aha.BJ Stone Cold ellen meghajolo.gif BJ öltönybe pankrációzott rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, riri17, Lilimooo
2012. december 31. 19:03 #19442
- törölt felhasználó -    
sziasztok! heart.gif éjfélkor is leszek, de mostis mondom: B.Ú.É.K guys! lávjú heart.gif heart.gif yahoo.gif yahoo.gif
2012. december 31. 19:06 #19443
- törölt felhasználó -    
Sziasztok..! heart.gif
Boldog Új évet Mindenkinek..! heart.gif smileeee.gif
Köszönöm nektek ezt a majdnem egy évet, ami során ennyi igazi barátra tettem szert. Annyi rossz napomat szépítettétek meg, és színesítettétek ki, hogy nem győzök hálálkodni nektek. Bár még soha nem találkoztam veletek (kivéve Zitust heart.gif ) mégis annyira közel érezlek titeket magamhoz. Ti vagytok, akik az elsők, akiknek örömömet és bánatomat elmesélem, mert ti vagytok az elsők, akiknek nekem a véleménye számít. Köszönöm, hogy mellettem álltatok, amikor szükségem volt rá, köszönöm a sok segítséget, és a sok nevetéssel teli percet és minden mást..! heart.gif Nagyon szeretlek titeket..! heart.gif
3 felhasználónak tetszik: riri17, Kazuo, Lilimooo
2012. december 31. 19:10 #19444
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.12.31. 19:06)
Sziasztok..! heart.gif
Boldog Új évet Mindenkinek..! heart.gif  smileeee.gif 
Köszönöm nektek ezt a majdnem egy évet, ami során ennyi igazi barátra tettem szert. Annyi rossz napomat szépítettétek meg, és színesítettétek ki, hogy nem győzök hálálkodni nektek. Bár még soha nem találkoztam veletek (kivéve Zitust heart.gif ) mégis annyira közel érezlek titeket magamhoz. Ti vagytok, akik az elsők, akiknek örömömet és bánatomat elmesélem, mert ti vagytok az elsők, akiknek nekem a véleménye számít. Köszönöm, hogy mellettem álltatok, amikor szükségem volt rá, köszönöm a sok segítséget, és a sok nevetéssel teli percet és minden mást..! heart.gif Nagyon szeretlek titeket..! heart.gif

örülök, hogy hasznomat vette, hölgyem! rohog.gif heart.gif heart.gif
2012. december 31. 19:14 #19445
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2012.12.31. 19:10)
örülök, hogy hasznomat vette, hölgyem!  rohog.gif heart.gif heart.gif

Én is nagyon örülök, hidd el..! laugh.gif heart.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: riri17, Lilimooo
2012. december 31. 19:18 #19446
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.12.31. 19:14)
Én is nagyon örülök, hidd el..! laugh.gif  heart.gif heart.gif

i know, i am a Sweety girl xdd rohog.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: riri17, Maci HEEL, Lilimooo
2012. december 31. 19:33 #19447
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.12.31. 19:06)
Sziasztok..! heart.gif
Boldog Új évet Mindenkinek..! heart.gif  smileeee.gif 

Szia! heart.gif
Hát én nyáron jöttem ide,de én is köszönöm ezt az évet. heart.gif PeoplePower!
4 felhasználónak tetszik: riri17, Kazuo, Maci HEEL, Lilimooo
2012. december 31. 19:34 #19448
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2012.12.31. 19:03)
sziasztok! heart.gif éjfélkor is leszek, de mostis mondom: B.Ú.É.K guys! lávjú heart.gif heart.gif yahoo.gif yahoo.gif

Szia! heart.gif
Én is éjfélig leszek biggrin.gif Én még megakarom nézni a RAW-ot a telefonomon,csak nem tudom,hogy hol tudnám élőbe megnézni rohog.gif
2012. december 31. 19:57 #19449
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Sziasztok. heart.gif Boldog Új Évet Mindenkinek.! heart.gif Buliba vagyok 'hivatalos' és jönnek is értem, de valahogy nincs kedvem menni... nea.gif Inkább elmennék a Mekibe kajálni, hadd hízzak. rohog.gif Ma megírtam 2 esszét, azthittem megdöglök a végére. biggrin.gif Egyébként a Gruba van olyan papitank, mint amilyennel BJ jár. w00t.gif rohog.gif

Remélem nekem küldte. kiss2.gif heart.gif
http://data.whicdn.com/images/47696322/tumblr_mfs5cyOSfh1r4b976o1_500_large.gif

Domcsi, él még az eccavúm.? ohmy.gif rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Maci HEEL, Lilimooo
2012. december 31. 20:00 #19450
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2012.12.31. 19:57)
Sziasztok. heart.gif Boldog Új Évet Mindenkinek.! heart.gif Buliba vagyok 'hivatalos' és jönnek is értem, de valahogy nincs kedvem menni... nea.gif Inkább elmennék a Mekibe kajálni, hadd hízzak. rohog.gif Ma megírtam 2 esszét, azthittem megdöglök a végére.  biggrin.gif  Egyébként a Gruba van olyan papitank, mint amilyennel BJ jár. w00t.gif  rohog.gif 

Szia! heart.gif
Papitank w00t.gif w00t.gif Kell rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: riri17, Kazuo, Maci HEEL, Lilimooo
2012. december 31. 21:10 #19451
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2012.12.31. 19:57)
Sziasztok. heart.gif Boldog Új Évet Mindenkinek.! heart.gif Buliba vagyok 'hivatalos' és jönnek is értem, de valahogy nincs kedvem menni... nea.gif Inkább elmennék a Mekibe kajálni, hadd hízzak. rohog.gif Ma megírtam 2 esszét, azthittem megdöglök a végére.  biggrin.gif  Egyébként a Gruba van olyan papitank, mint amilyennel BJ jár. w00t.gif  rohog.gif 

sziaa heart.gif neked is thumbsup.gif
él hát, hiányzol neki biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17, Maci HEEL, Lilimooo
2012. december 31. 21:10 #19452
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Nos, sziasztok! smileeee.gif
Nemsoká itt van az éjfél és magunk mögött tudhatjuk majd a 2012-es évet. Sok minden történt velünk és van akinek boldogan, van akinek pedig nem valami jól telt el ez az év. Nekem személy szerint ha be kellene sorolni egy 10-es skálán, hogy milyenre értékelem ezt az évet, legszívesebben egy akkor nullát adnék rá, hogy ki sem férne az oldalra. És itt jön most az a bizonyos de...ez az év megéri a tízes számnak a felét és nem azért, mert annyira élvezetes volt az évem és annyira újraélném...nem, nem, szó se lehet róla. Azért adnék ötöt ennek az évnek, mert egy olyan csodálatos csapatot ismerhettem meg, mint ti, na meg persze külön-külön is megismerhettem néhány emberkét, de őket nem hiszem, hogy ismeritek. Még mielőtt kimondanánk azt, hogy Boldog Új Évet, előtte el szeretném nektek mondani, hogy köszönök szépen mindent, amit értem tettetek. Ha rossz kedvem volt, tudtam nagyon jól, hogy fel fogtok vidítani és amikor láttátok, hogy rossz kedvem volt, akkor mindig írtatok, hogy "Mi a baj Bius?". És ez nekem végtelenül jól esett mindig. Annyira hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen csodálatos embereket ismerhettem meg, mint ti! Szeretlek titeket és lehetséges, hogy nem vagyok egy nagy mintabarátnő, de higgyétek el, hogy nélkületek még a saját házamban is eltévednék. Tudom, hogy néha egy nagy hisztérika vagyok és annyira hülye vagyok, hogy az már klinikai eset határát is átlépte, de én nagyon boldog vagyok és még csodálkozok is, hogy elviseltetek engem. Köszönök szépen minden egyes szép szót, minden egyes poént és minden egyes csodálatos pillanatot, amivel megajándékoztatok engem 2012-ben! Remélem, hogy 2013 még jobb lesz! smileeee.gif
Mindenkinek kívánok nagyon boldog új évet így előre is! smileeee.gif
2012. december 31. 21:11 #19453
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2012.12.31. 19:34)
Szia! heart.gif
Én is éjfélig leszek  biggrin.gif Én még megakarom nézni a RAW-ot a telefonomon,csak nem tudom,hogy hol tudnám élőbe megnézni  rohog.gif

bár lehet h egyig is leszek xdd
fuu nem az volt, h elhalasztják? blink.gif
2012. december 31. 21:13 #19454
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.12.31. 21:10)
Nemsoká itt van az éjfél és magunk mögött tudhatjuk majd a 2012-es évet. Sok minden történt velünk és van akinek boldogan, van akinek pedig nem valami jól telt el ez az év. Nekem személy szerint ha be kellene sorolni egy 10-es skálán, hogy milyenre értékelem ezt az évet, legszívesebben egy akkor nullát adnék rá, hogy ki sem férne az oldalra. És itt jön most az a bizonyos de...ez az év megéri a tízes számnak a felét és nem azért, mert annyira élvezetes volt az évem és annyira újraélném...nem, nem, szó se lehet róla. Azért adnék ötöt ennek az évnek, mert egy olyan csodálatos csapatot ismerhettem meg, mint ti, na meg persze külön-külön is megismerhettem néhány emberkét, de őket nem hiszem, hogy ismeritek. Még mielőtt kimondanánk azt, hogy Boldog Új Évet, előtte el szeretném nektek mondani, hogy köszönök szépen mindent, amit értem tettetek. Ha rossz kedvem volt, tudtam nagyon jól, hogy fel fogtok vidítani és amikor láttátok, hogy rossz kedvem volt, akkor mindig írtatok, hogy "Mi a baj Bius?". És ez nekem végtelenül jól esett mindig. Annyira hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen csodálatos embereket ismerhettem meg, mint ti! Szeretlek titeket és lehetséges, hogy nem vagyok egy nagy mintabarátnő, de higgyétek el, hogy nélkületek még a saját házamban is eltévednék. Tudom, hogy néha egy nagy hisztérika vagyok és annyira hülye vagyok, hogy az már klinikai eset határát is átlépte, de én nagyon boldog vagyok és még csodálkozok is, hogy elviseltetek engem. Köszönök szépen minden egyes szép szót, minden egyes poént és minden egyes csodálatos pillanatot, amivel megajándékoztatok engem 2012-ben! Remélem, hogy 2013 még jobb lesz! smileeee.gif

szia heart.gif (már ha írhatok szívet. unsure.gif )
szép monológ, igazad van.. próbálok '13-ban normi lenni... bár az én esetemben ez nehéz khm rohog.gif bolond.gif
2012. december 31. 21:16 #19455
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Sunnygirl @ 2012.12.31. 21:13)
szia heart.gif (már ha írhatok szívet.  unsure.gif )
szép monológ, igazad van.. próbálok '13-ban normi lenni... bár az én esetemben ez nehéz khm  rohog.gif  bolond.gif

miért ne írhatnál? Ha megint elköveted azt a bizonyos hibát, akkor indokolt az, hogy nem írhatsz szívet, de most...megbeszéltük: megbocsájtok, de nem felejtek! Szóval írhatsz tőlem ezret is, akkor sem szóllak le :'D
Háát köszi szépen, mindig rövidre akarom fogni, csak hát mindig elkap az írói láz. laugh.gif
Én hülye maradjak vagy változzak át normális emberré? rohog.gif
2012. december 31. 21:21 #19456
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.12.31. 21:16)
miért ne írhatnál? Ha megint elköveted azt a bizonyos hibát, akkor indokolt az, hogy nem írhatsz szívet, de most...megbeszéltük: megbocsájtok, de nem felejtek! Szóval írhatsz tőlem ezret is, akkor sem szóllak le :'D
Háát köszi szépen, mindig rövidre akarom fogni, csak hát mindig elkap az írói láz.  laugh.gif 
Én hülye maradjak vagy változzak át normális emberré?  rohog.gif

ÁÁ GYŐZELEM!! szu-száá, szu-szááá xddd
iklet xdd _nevet.gif
nemtudom biggrin.gif _nevet.gif rohog.gif
ha ez kijönne a tévéből, biztos besz*rnék xdd _nevet.gif
2012. december 31. 21:22 #19457
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Sunnygirl @ 2012.12.31. 21:21)
ÁÁ GYŐZELEM!! szu-száá, szu-szááá xddd
iklet xdd _nevet.gif 
nemtudom biggrin.gif _nevet.gif  rohog.gif 
ha ez kijönne a tévéből, biztos besz*rnék xdd _nevet.gif

Én bedobnám a mosógépbe rohog.gif
2012. december 31. 21:23 #19458
- törölt felhasználó -    
Amit írtál Bia,hogy hanyasra értékelnéd ezt az évet.Én 9-et adok.Hogy miért?
Nyáron jöttem ide a fórumra.Volt olyan időszak,hogy itt hagyom a topikot,de nem tudtam.Minden történt ebben az évben.A kedvenc sztárom követ Twitter-en(nem José,de régebb a fő kedvencem volt,most sima kedvenc),megismertelek benneteket,nyáron a meccsek,Johnny megkérte a kezünket Zitával,a legénybúcsú,a leánybúcsú,az esküvő,José kétszer válaszolt,pár pankrátor követ,kaptam új telefont na meg belet gipszelve a kezem laugh.gif Soha nem gondoltam volna,hogy ilyen barátaim lesznek,mint ti vagytok.Soha,de soha nem akarlak benneteket elveszíteni heart.gif Jó lenne egyszer,ha találkoznák személyesen.Akkor jó sokat beszélnék a zebramintás bugyikról,Otunga kávéjáról,ki melyik dívától/pankrátortól halt meg,BJ csúfolása,BJ megrontotta Domcsi eccavúját,Neti eccavúját pedig ellopta,a giga pörköltről és Dolph "Spagetti/kaja" Ziggler-ről
Az egész pankrátorok nevében(és José nevében is) Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
2012. december 31. 21:24 #19459
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.12.31. 21:10)

Szia! heart.gif
2012. december 31. 21:24 #19460
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.12.31. 21:22)
Én bedobnám a mosógépbe rohog.gif

jóötlet rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17, Lilimooo
1002 oldal 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1136.