Idézet (gonzales7 @ 2012.08.22. 20:49)
bevallom nem kedvelem Ryback-et az a karakter több pankrátorból lett összegyúrva a ruhája az tiszta RVD a felirat rajta majdnem olyan mint Edgé a karakter olyan mint Goldberg a movesetje szinte hasonlít Kurt Angle-ére!
a szemébe pedig mindig fokhagymát cseppent vagy mi ez a hülyeség hogy állandóan véres a bal szeme??
jobb lett volna ha Skipp Shefieldként folytatja tovább.
Big Show faceként xar használhatatlan de így hogy egy real heel karaktert kapott és az hogy gyakorlatilag a meccsein soha nem ugyanazt csinálja nem lehet tudni mi következik éppen kivéve amikor KO-t készül ütni. éss mekem sokal szimpatikusabb volt a személye ebben a Cena-Punk-Show háromszögben ez a kettő szét ripacskodja már magát míg Show teszi a dolgát a ringben.én nagyon tudom értékelni ha valakinek nem csak a szája jár!
Big Show most élvezi a bizalmamat ennyi!
Faceként ki nem állhattam!
szerintem iszonyat jól küldi mostanában és a felső testén is látszott hétfőn hogy izmot is felszedett.
én imádom Cenát és Punk-ot de akkor is majmok már hetek óta.
a szemébe pedig mindig fokhagymát cseppent vagy mi ez a hülyeség hogy állandóan véres a bal szeme??
jobb lett volna ha Skipp Shefieldként folytatja tovább.
Big Show faceként xar használhatatlan de így hogy egy real heel karaktert kapott és az hogy gyakorlatilag a meccsein soha nem ugyanazt csinálja nem lehet tudni mi következik éppen kivéve amikor KO-t készül ütni. éss mekem sokal szimpatikusabb volt a személye ebben a Cena-Punk-Show háromszögben ez a kettő szét ripacskodja már magát míg Show teszi a dolgát a ringben.én nagyon tudom értékelni ha valakinek nem csak a szája jár!
szerintem iszonyat jól küldi mostanában és a felső testén is látszott hétfőn hogy izmot is felszedett.
én imádom Cenát és Punk-ot de akkor is majmok már hetek óta.
Hallod, ha nem mondod, eszembe se jutott volna több minden
Amúgy abban igazad van most is, hogy amit már hetek óta cirkuszolnak egymással meg egyik büszkébbnek teszi magát a másiknál (komolyan, még Cenán is láttam pár adásban a gőgöt, ami azért fura volt
Végezetül csak azt mondhatom: remélem, Ziggie belefullad majd a táskájába és azért se nyeri meg a Nehézsúlyú övet, akármi lesz! Nehogy már, most büszkül mint a franc, közben meg egy senki

3 felhasználónak tetszik: