Starity

Pankráció II.

1002 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 22. 21:11 #1761
SasukeMilo
SasukeMilo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 645
Csatolások: 0
Azonosító: 139117
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.22. 20:49)
bevallom nem kedvelem Ryback-et az a karakter  több pankrátorból lett összegyúrva a ruhája az tiszta RVD a felirat rajta majdnem olyan mint Edgé a karakter olyan mint Goldberg a movesetje szinte hasonlít Kurt Angle-ére!
a szemébe pedig mindig fokhagymát cseppent vagy mi ez a hülyeség hogy állandóan véres a bal szeme?? rolleyes.gif 
jobb lett volna ha Skipp Shefieldként folytatja tovább.
Big Show faceként xar használhatatlan de így hogy egy real heel karaktert kapott és az hogy gyakorlatilag a meccsein soha nem ugyanazt csinálja nem lehet tudni mi következik éppen kivéve amikor KO-t készül ütni. éss mekem sokal szimpatikusabb volt a személye ebben a Cena-Punk-Show háromszögben ez a kettő szét ripacskodja már magát míg Show teszi a dolgát a ringben.én nagyon tudom értékelni ha valakinek nem csak a szája jár! biggrin.gif Big Show most élvezi a bizalmamat ennyi!pardon.gif Faceként ki nem állhattam! rolleyes.gif 
szerintem iszonyat jól küldi mostanában és a felső testén is látszott hétfőn hogy izmot is felszedett.
én imádom Cenát és Punk-ot de akkor is majmok már hetek óta. biggrin.gif

Hallod, ha nem mondod, eszembe se jutott volna több minden biggrin.gif Pl. Ryback-nél csak most gondoltam bele, hogy "basszus, tényleg olyan a ruhája, mint RVD-é és igen, több manővere is Angle-ére hajaz" tongue.gif Az biztos, hogy Goldberg sose lesz belőle, még ha olyanra is csinálták a karakterét! Csak tudod, én arra lennék kíváncsi, hogy állná meg a helyét egy olyan nagymenő ellen, mint Big Show laugh.gif Most akárhogy nézem, helyi kis csicskákat szinte bárki le tudna verni + olyanokat, mint Reks vagy Hawkins dry.gif Komolyan nem értem a vezetést... ennyire féltik bedobni a nagy nevek ellen?! Még a végén Cry-back lenne belőle xDxDxD
Amúgy abban igazad van most is, hogy amit már hetek óta cirkuszolnak egymással meg egyik büszkébbnek teszi magát a másiknál (komolyan, még Cenán is láttam pár adásban a gőgöt, ami azért fura volt tongue.gif ), az már enyhén szólva vicces! Remélem, most hogy Punk fejbe küldte Jerry-t, végre full heel lesz, olyan mocsokfajzat, mint anno mint amikor kitette Jeff szűrét vagy mikor Rey-jel szemétkedett. Na AZT a Punk-ot szeretném viszontlátni, az volt a kedvencem biggrin.gif John pedig maradhat jófiú, a "Nép Hőse" és azt se bánnám, ha a Night of Champions-ön Bostonban megfosztaná CM-et a drága övétől rohog.gif Bár most, hogy Punk választ ellenfelet, még a végén egy gyenge jobbert választ magának rolleyes.gif Nem tudom, mi lesz, de kellene egy friss vér a WWE vénájába! Hozzanak már vissza egy nagy veteránt vagy tényleg kezdjenek valamit a Nash által felvetett új NWO-ötlettel, mert még mindig várom (lehet pedig feleslegesen) rolleyes.gif
Végezetül csak azt mondhatom: remélem, Ziggie belefullad majd a táskájába és azért se nyeri meg a Nehézsúlyú övet, akármi lesz! Nehogy már, most büszkül mint a franc, közben meg egy senki dry.gif Szégyen, hogy Y2J-nek így kellett távoznia (te ezt pontosan megérted, hisz egyik legnagyobb kedvenced wink.gif ) mad.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Maci HEEL, Kazuo
2012. augusztus 22. 21:21 #1762
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.22. 21:11)
Hallod, ha nem mondod, eszembe se jutott volna több minden biggrin.gif Pl. Ryback-nél csak most gondoltam bele, hogy "basszus, tényleg olyan a ruhája, mint RVD-é és igen, több manővere is Angle-ére hajaz" tongue.gif Az biztos, hogy Goldberg sose lesz belőle, még ha olyanra is csinálták a karakterét! Csak tudod, én arra lennék kíváncsi, hogy állná meg a helyét egy olyan nagymenő ellen, mint Big Show laugh.gif Most akárhogy nézem, helyi kis csicskákat szinte bárki le tudna verni + olyanokat, mint Reks vagy Hawkins  dry.gif  Komolyan nem értem a vezetést... ennyire féltik bedobni a nagy nevek ellen?! Még a végén Cry-back lenne belőle xDxDxD
Amúgy abban igazad van most is, hogy amit már hetek óta cirkuszolnak egymással meg egyik büszkébbnek teszi magát a másiknál (komolyan, még Cenán is láttam pár adásban a gőgöt, ami azért fura volt  tongue.gif ), az már enyhén szólva vicces! Remélem, most hogy Punk fejbe küldte Jerry-t, végre full heel lesz, olyan mocsokfajzat, mint anno mint amikor kitette Jeff szűrét vagy mikor Rey-jel szemétkedett. Na AZT a Punk-ot szeretném viszontlátni, az volt a kedvencem biggrin.gif John pedig maradhat jófiú, a "Nép Hőse" és azt se bánnám, ha a Night of Champions-ön Bostonban megfosztaná CM-et a drága övétől  rohog.gif  Bár most, hogy Punk választ ellenfelet, még a végén egy gyenge jobbert választ magának  rolleyes.gif  Nem tudom, mi lesz, de kellene egy friss vér a WWE vénájába! Hozzanak már vissza egy nagy veteránt vagy tényleg kezdjenek valamit a Nash által felvetett új NWO-ötlettel, mert még mindig várom (lehet pedig feleslegesen)  rolleyes.gif 
Végezetül csak azt mondhatom: remélem, Ziggie belefullad majd a táskájába és azért se nyeri meg a Nehézsúlyú övet, akármi lesz! Nehogy már, most büszkül mint a franc, közben meg egy senki  dry.gif  Szégyen, hogy Y2J-nek így kellett távoznia (te ezt pontosan megérted, hisz egyik legnagyobb kedvenced  wink.gifmad.gif

azért nem kell komolyan vennünk mindent ami a pankrációban történik! biggrin.gif és kérek mindenkit hogy engem se vegyen mindenki komolyan amikor xy "fikázom" belőlem hétfő esténként előjön a pankráció fan és aztán ki tart egészen vasárnap estig. rohog.gif
én mindenkit imádok akinek valaha bármi köze is volt a wrestling-hez.
de gyakorlatilag mi fanok azáltal hogy megnézünk egy pankráció műsort egyúttal részeseivé válunk az eseményeknek és a történetnek szinte mi is szerepet játszunk ha egyik illetve a másik oldal mellé állunk legalább is én így látom! biggrin.gif és ez a jó ebben én ezt szeretem. biggrin.gif beszippant. biggrin.gif
háá most Ryback úgy néz ki megkapja a gonosz Indiait aki lehet hogy megkeseríti az életét egy darabig.de szerintem mindenképp main event pankrátorra akarják elővenni a későbbiekben.
szerintem Jericho vissza fog jönni de elment most megint turnézni a Fozzy-val!ezért volt ez a hirtelen szerődés bontásos story!ami bevallom nekem sem tetszett azért nyerhetett volna és valahogy más módon távolítják el.
2 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, Kazuo
2012. augusztus 22. 21:23 #1763
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.22. 21:21)
azért nem kell komolyan vennünk mindent ami a pankrációban történik! biggrin.gif  és kérek mindenkit hogy engem se vegyen mindenki komolyan amikor xy "fikázom" belőlem hétfő esténként előjön a pankráció fan és aztán ki tart egészen vasárnap estig. rohog.gif 
de gyakorlatilag mi fanok azáltal hogy megnézünk egy pankráció műsort egyúttal részeseivé válunk az eseményeknek és a történetnek szinte mi is szerepet játszunk ha egyik illetve a másik oldal mellé állunk legalább is én így látom!  biggrin.gif és ez a jó ebben én ezt szeretem. biggrin.gif beszippant. biggrin.gif 
háá most Ryback úgy néz ki megkapja a gonosz Indiait aki lehet hogy megkeseríti az életét egy darabig.de szerintem mindenképp main event pankrátorra akarják elővenni a későbbiekben.
szerintem Jericho vissza fog jönni de elment most megint turnézni a Fozzy-val!ezért volt ez a hirtelen szerődés bontásos story!ami bevallom nekem sem tetszett azért nyerhetett volna és valahogy más módon távolítják el.

És főleg adhattak volna neki valami méltó ellenfelet, nem ezt a spagettit. dry.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, gonzales7, Maci HEEL, Kazuo
2012. augusztus 22. 21:51 #1764
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.22. 21:21)
azért nem kell komolyan vennünk mindent ami a pankrációban történik! biggrin.gif  és kérek mindenkit hogy engem se vegyen mindenki komolyan amikor xy "fikázom" belőlem hétfő esténként előjön a pankráció fan és aztán ki tart egészen vasárnap estig. rohog.gif 
de gyakorlatilag mi fanok azáltal hogy megnézünk egy pankráció műsort egyúttal részeseivé válunk az eseményeknek és a történetnek szinte mi is szerepet játszunk ha egyik illetve a másik oldal mellé állunk legalább is én így látom!  biggrin.gif és ez a jó ebben én ezt szeretem. biggrin.gif beszippant. biggrin.gif 

Persze, tudom hogy turnézni ment, csak a mód nem tetszett, ahogy kiírták biggrin.gif Mert most ha megnézi egy olyan ember, aki sose látta azelőtt, még a végén azt gondolná: á, ez egy pancser dry.gif Szóval engem csak ez dühít/bánt, amúgy bízom benne, hogy visszatér még, csak már 40 fölött úgy látom, ez már egy kényes pont a pankrák életében, szóval semmi sem biztos laugh.gif
Amit pedig írtál a rajongásról meg a többiről... max. respect, magam se írhattam volna jobban meghajolo.gif Én mikor morgok egy rossz adás után, olyankor megnézek 1-2 régi jó meccset, aztán lenyugszom és ugyanúgy várom a köv. heti adagot biggrin.gif Tényleg magával ragadó dolog ez! Már írtam párszor, hogy egy "Vintage" adást láttam először úgy 3 éve, amelyben Undertaker játszott még elég fiatalon, talán Ultimate Warrior ellen, ha jól emlékszem... na az már rögtön megfogott, meg is néztem az akkori RAW-t (akkor még Orton nagy heel volt és a Legacy-val nyomta + a DX feudolt a Jeri-Show-val), azóta is tart nálam na meg igyekeztem annyi heti/havi adást visszanézni, amennyit le tudtam szedni vagy megleltem YT-n rolleyes.gif
Nem is szaporítom tovább a szót: éljen a wrestling és a wrestling-fanok thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Kazuo
2012. augusztus 22. 21:53 #1765
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.22. 21:51)
Persze, tudom hogy turnézni ment, csak a mód nem tetszett, ahogy kiírták biggrin.gif Mert most ha megnézi egy olyan ember, aki sose látta azelőtt, még a végén azt gondolná: á, ez egy pancser  dry.gif  Szóval engem csak ez dühít/bánt, amúgy bízom benne, hogy visszatér még, csak már 40 fölött úgy látom, ez már egy kényes pont a pankrák életében, szóval semmi sem biztos laugh.gif
Amit pedig írtál a rajongásról meg a többiről... max. respect, magam se írhattam volna jobban  meghajolo.gif  Én mikor morgok egy rossz adás után, olyankor megnézek 1-2 régi jó meccset, aztán lenyugszom és ugyanúgy várom a köv. heti adagot biggrin.gif Tényleg magával ragadó dolog ez! Már írtam párszor, hogy egy "Vintage" adást láttam először úgy 3 éve, amelyben Undertaker játszott még elég fiatalon, talán Ultimate Warrior ellen, ha jól emlékszem... na az már rögtön megfogott, meg is néztem az akkori RAW-t (akkor még Orton nagy heel volt és a Legacy-val nyomta + a DX feudolt a Jeri-Show-val), azóta is tart nálam na meg igyekeztem annyi heti/havi adást visszanézni, amennyit le tudtam szedni vagy megleltem YT-n  rolleyes.gif 
Nem is szaporítom tovább a szót: éljen a wrestling és a wrestling-fanok  thumbsup.gif

Ja és emlékszel? Megmondtam, hogy fog játszani a MitB-es bőröndért! Csak azt hittem, meg fogja majd nyerni dry.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Maci HEEL, Kazuo
2012. augusztus 22. 22:07 #1766
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.22. 21:53)
Ja és emlékszel? Megmondtam, hogy fog játszani a MitB-es bőröndért! Csak azt hittem, meg fogja majd nyerni  dry.gif

igen én is azt hittem hogy nyer! biggrin.gif
igazából kicsit haragszom Jericho-ra szóval döntse el hogy pankráció vagy a Fozzy mert kettő együtt nem megy. mert sajnos így a fanokkal szúr ki hogy jön megy jön megy.ráadásul ilyen harmat gyenge szerepeket vállal én lassan a WWE-t is megértem hogy há nézd Jericho ha képtelen vagy eldönteni hogy mit akarsz akkor egy nagy faxt a seggedbe már bocsánat! smileeee.gif és valahol jogos!pardon.gif
2012. augusztus 22. 22:14 #1767
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.22. 22:07)
igazából kicsit haragszom Jericho-ra szóval döntse el hogy pankráció vagy a Fozzy mert kettő együtt nem megy. mert sajnos így a fanokkal szúr ki hogy jön megy jön megy.ráadásul ilyen harmat gyenge szerepeket vállal én lassan a WWE-t is megértem hogy há nézd Jericho ha képtelen vagy eldönteni hogy mit akarsz akkor egy nagy faxt a seggedbe már bocsánat! smileeee.gif és valahol jogos!pardon.gif

Teljesen jogos. Én sem örülnék ha a kedvencem menne össze-vissza és nem tudná hogy mit akar.
2012. augusztus 22. 22:17 #1768
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.22. 22:07)

Ez is igaz, viszont a WWE hányszor kiszúrt vele?! rolleyes.gif Mármint elbukatták a RR-ön, a WM-n se nyerhetett, utána még volt pár elbukott címmeccse, szóval nem voltak hozzá túl jók (mondjuk a lehetőséget megkapta többször) dry.gif Azért január óta szinte hétről-hétre végig játszott, úgyhogy ezért tisztelem laugh.gif Persze egyszerre nem megy a kettő, nyilatkozta is azt hiszem, még év elején a visszatérése körül, hogy megy el nyár végén és aztán visszajön még... szerintem neki így most jó, a rajongókra pedig nem nagyon gondol _nevet.gif Ugye ha jól tudom, ez volt a "3rd coming"-ja, szóval meglesz a 4. is, reméljük biggrin.gif
update: ez a beszólásod is remek volt amúgy (a fa*t a seggbe xD), derültem egy jót rohog.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Kazuo
2012. augusztus 23. 00:32 #1769
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.22. 22:17)
szerintem neki így most jó, a rajongókra pedig nem nagyon gondol  _nevet.gif

szerintem is!és nem is Jericho lenne ha foglalkozna a rajongóival egy kicsit is! rohog.gif
de hááá éppen ezért a kedvencem!pardon.gif egy imádni való rohadék! rohog.gif
2012. augusztus 23. 02:03 #1770
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Rég jártam erre fele de mostantól a Starity.hu-ra csak adatlapok frissítése miatt fogok feljárni. Gondoltam hogy törlöm magam de nem fogom. Ok amiért a sorokat olvasod az az hogy az iskolára akarok koncentrálni mert 2012 februárja elején elcsesztem két modult és azt leakarom majd tenni a képzést. Na meg a munka keresésre is akarok koncetrálni. Ha valaki kérdezné hogy ki/kik miatt vagy kire/kikre haragszok annak most mondom el hogy SENKIRE SE HARAGSZOK. Ezen a héten elég rossz kedvem volt. De azért van WWE mánia csak nem olyan erős mint tavaly.
Nagyon jó ez a topik csak most nálam szeptembertől a suli lesz az első.
Hiányozni fog a topik!

U.i.: Ha akartok beszélni velem akkor Facebook-on vagy Twitter-en megtaláltok. Itt ne nagyon keresettek majd!
3 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Kazuo, SasukeMilo
2012. augusztus 23. 09:02 #1771
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.22. 16:29)
Mit ártottunk mi neked???biggrin.gif heart.gif

Nem tudom, de meg akar ölni. wub2.gif
2012. augusztus 23. 09:04 #1772
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (riri17 @ 2012.08.22. 16:07)
Én már megse néztem RAW-t. Minek.? Nekem totál felesleges megnéznem...úgyis tudom milesz Cody meccsének a vége. Már nem is emlékszem mikor nyert utoljára. Egy ilyen semmitérő mitugrász győzi le, aki még angolul sem tud. [Ja, és szerintem Hunico jobb Sin Cara volt, mjint Sin Cara] És minek kell azt erőltetni, hogy levegye Cara maszkját.? blink.gif Annyira hiányzik egy régebbi Cody, de annyira...aki bajnok volt, akit nem járattak le ennyire. Nem muszáj bajnoknak lennie, csak győzzön legalább egyszer. Ha majd győz, újra elkezdem nézni. Addig elolvasom amit akarok, vagy megnézem, de különösebben nem érdekel. Inkább nézegetek régebbi meccseket, mint ezeket...Ja, és miazhogy kikap Eve.? Ezen vagyok fennakadva Hétfő óta. dry.gif Sorry, ha hosszú lett, de ez csak így kijött belőlem.

Cody Rhodes? AZONNAL MEGALÁZNI! sleep.gif komolyan ezt még az írók se gondolják komolyan, hogy szegényt mindig vesztesként állítják be. dry.gif dry.gif
2012. augusztus 23. 09:06 #1773
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.08.22. 16:35)
Ezt a kis verset nektek írtam smileeee.gif heart.gif
Pankratopikosoknak smileeee.gif
1.: "Mikor elsőnek belestem ide,
Leesett az állam, annyira megijedtem.
Nem tudtam, mekkora buli van itt,
De csatlakoztam, rájöttem: itt senki sem normi!"
2.: "Telt-múlt az idő, egyre jobban összeszoktunk,
Sok minden volt itt: egy csajt nagyon leoltottunk.
Ketrinvalakinek hívták őt, CanDe Sweet ki is tiltotta,
Nagyon örültünk, mikor ezt Zita elmondta."
3.: "Ez a versem csak nektek szól,
Remélem tetszett, ez csak rólatok szól!
Neveiteket sohasem felejtem el,
Mert bevésődtetek a szívembe, mélyre!"
4.: "Bessie, SasukeMilo, ZitaTwilight, MaciHEEL,
Jaj, remélem, a neveitekben nem veszek el!
Gonzales7, Nessa123, Kazuo, alias Bia,
Meccsek lesznek ma smileeee.gif"
5.: "Ennyi voltam mára,
Remélem, tetszett Domcsi kicsi kreálmánya!
Ha valakit kihagytam, bocsika érte,
De nem vagyok Supermen, de szeretlek Titeket!"
Ennyi biggrin.gifD heart.gif rem tetszik smileeee.gif
Jaj, és SasukeMilo: köszi a Domcsikám-ozást smileeee.gif legutoljára 1 hónapja mondta nekem ezt egy fiú :/ :'(

Ez annyira édes! wub3.gif Köszönjük Domcsi! ^^ heart.gif Szeretlek! heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Maci HEEL
2012. augusztus 23. 09:08 #1774
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.22. 17:08)
És lehetne egy vendégbíró is, akit én választok? *kutyaszemek* blush.gif De azt csak a meccs napján tudjátok meg, HAHAHA spiteful.gif

Az én vendégbíróm lehetne...***gondolkozik*** Zack Ryder? laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, SasukeMilo
2012. augusztus 23. 09:10 #1775
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.22. 18:05)
Mindörökké meghajolo.gif  rohog.gif  rohog.gif 
Ha a tanár kiküld valamiért,pl. naplóért, az fogom mondani: AZ EMBEREK EREJE VELÜNK VAN TANÁRNŐ/TANÁRÚR! _nevet.gif

És kirohansz People Power pólóban! biggrin.gif
2012. augusztus 23. 09:12 #1776
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.22. 18:26)
Én nem vagyok perverz  biggrin.gif 
Szia heart.gif

"Én nem vagyok perverz..csak élénk a fantáziám!" laugh.gif laugh.gif
2012. augusztus 23. 09:16 #1777
- törölt felhasználó -    
Stephanie McMahon & Triple H smileeee.gif
Olyan aranyosak, főleg HHH biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2012. augusztus 23. 09:20 #1778
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Tehát akkor (elnézést Andy, de mivel ma én jártam a GM-nél, ezért azt mondta, hogy vegyem már át a menetrendet és adjam át nektek ezt az üzenetet laugh.gif ) itt van, hogy ki mikor fog játszani. (lehet időpontot cserélni, de ha már megcseréljük, akkor azt véglegesen döntsük el, ne pedig az legyen, hogy pénteken/szombaton az legyen, hogy "talán mégis ekkor legyen.") Ha valamelyik meccs korábban véget érne, akkor természetesen onnan folytathatjuk. tongue.gif
1. Niki meccse 20.00
2. Tündi meccse 20.20
3. Domcsi meccse 20.40
4. Zita meccse 21.00
5. Bia meccse (alis DiBiase, nem hagyhattam ki rohog.gif ) 21.20
Remélem jó lesz. biggrin.gif A GM írta ki. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: SasukeMilo
2012. augusztus 23. 09:22 #1779
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Maci HEEL @ 2012.08.23. 09:16)
Stephanie McMahon & Triple H smileeee.gif 
Olyan aranyosak, főleg HHH  biggrin.gif

De édesek! ^^ wub3.gif
2012. augusztus 23. 10:02 #1780
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Nagyon sok boldog születésnapot WhiteAngel! heart.gif bday.gif
1002 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1136.