Pankráció II.
2012. december 24. 19:38
Ki vagyok akadva!! Nem tudom azt a sz*r meccset végigvinni, hülye attitude era, hülye játék!! Felidegesítettem magam rendesen, ez a nyomorék Mankind belémüt egyet és már nem tudok visszaütni mert teljesen használhatatlan vagyok... persze én beleütök egyet és egy mp-ig sem marad a földön, még a Sweet Chin Music után sem... persze egynél mindig kirúg, egy órája próbálom végigvinni azt a sz*rt de persze még egyszersem volt olyan hogy legalább kettőig el tudott volna számolni... nagyon bele kell még ebbe jöjjek mert jelenleg szétb*sz az ideg, és bocsi hogy sokat káromkodtam de nagyon ideges vagyok miatta.
2012. december 24. 19:40
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.24. 19:38)
Ki vagyok akadva!! Nem tudom azt a sz*r meccset végigvinni, hülye attitude era, hülye játék!! Felidegesítettem magam rendesen, ez a nyomorék Mankind belémüt egyet és már nem tudok visszaütni mert teljesen használhatatlan vagyok... persze én beleütök egyet és egy mp-ig sem marad a földön, még a Sweet Chin Music után sem... persze egynél mindig kirúg, egy órája próbálom végigvinni azt a sz*rt de persze még egyszersem volt olyan hogy legalább kettőig el tudott volna számolni... nagyon bele kell még ebbe jöjjek mert jelenleg szétb*sz az ideg, és bocsi hogy sokat káromkodtam de nagyon ideges vagyok miatta. 
Majd végig visszed. Lehet hogy azért nem megy most mert teljesen új.
2012. december 24. 19:42
Idézet (KisRigo @ 2012.12.24. 19:40)
Majd végig visszed. Lehet hogy azért nem megy most mert teljesen új.
Az SVR 2011 nagyon könnyű volt, bár elég rossz volt a grafikája, de fú, ez most nagyon felidegesített.
2012. december 24. 19:45
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.24. 19:42)
Az SVR 2011 nagyon könnyű volt, bár elég rossz volt a grafikája, de fú, ez most nagyon felidegesített. 
Én csak a 2007-es kiadásu WWE játékkal játszottam eddig de telómon játszottam már a SvR 2010ées játékkal is
2012. december 24. 19:46
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.24. 19:38)
Jó lenne ha közel laknák én átmennék hozzátok és megcsinálnám neked
2012. december 24. 19:46
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.24. 19:42)
A WWE 12 játék az elején nehéz volt,de aztán belejöttem és végig vittem a WM-et is
2012. december 24. 19:48
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.24. 19:47)
Adtok ötletet, milyen meccsen menjek ki/kik ellen?
Antonio Cesaro (ha benne van) vs R-Trtuh (ha benne van)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

2 felhasználónak tetszik: