Idézet (Nessa123 @ 2012.12.24. 17:59)
Sziasztok!
Láttam,hogy mit csináltatok és én is csináltam nektek ajándékot.Nem lett a legeslegjobb,de fogadjátok sok szeretetből!
José-ról álmodtam és Ááá

Majd elmondom,hogy mit álmodtam

Na akkor elmondom,hogy mit álmodtam
24.-én rámírt José Twitter-ren privátba és Boldog Karácsonyt írt és kérdezte,hogy mit akarok karácsonrya,én írtam,hogy téged a fa alá

vagy egy autogramot.Elkezdtünk beszélni,de én már akkor halott voltam

Észre vettem,hogy José mindig a mondat végén egy

tesz.Hát akkor én is

tettem.

José elakarta kérni a számomat,de én azt írtam:"Sokba fog kerülni." Aztán megkérdezte,hogy mikor van a szülinapom én megmondtam és kérdeztem tőle,hogy miért.Erre azt írta:"Mert megszeretnélek látogatni és megismerni téged

" Mondom WTF

Ez most komoly?Aztán elkezdődött a szív csata
A szülinapomon felköszöntött José egy képet is felrakott a Twitter-jére a szülinapom alkalmából.Tavasszal a suliban voltam és egy tolmács jött értem,hogy elvigyen a reptérre és jött az egyik osztálytársam is.Az úton majdnem szívrohamot kaptam,hogy látom élőben José-t.A reptérre értünk és már meghaltam,hogy látom José-t.Várakoztunk,várakoztunk José-ra,de nem jött

Szomorúan megyek el és egy ember ott állt az út közben.Rá nézek és

José-volt egy rózsaszállal és mosolygott

Na akkor meghaltam.Elkezdte azt mondani:"Biztos te vagy Tündi".Sajnos nem értettem semmit erre oda jött a tolmács és José újra mondta.Bólintottam egyet,erre én megkérdeztem:"Te vagy José?"Erre ő is bólintott

Mikor bólintott hirtelen elfutottam.Kimentem a reptérről és leültem sírni.Az osztálytársam oda jött hozzám vigasztalni erre José és a tolmács is oda jött hozzám.A többiről nem emlékszem