Én is megyek, csak még előtte ezt leírom. Szóval, tudom hogy kiraktam
ezt a cikket egyszer, de akkor nem volt időm végigolvasni ezt az egészet. És most megtettem. Vince nem veszi észre, hogy a PG erájával a PANKRÁCIÓ értelmét is megöli. Ha 10 évvel ezelőtt kimondtad ezt a szót, mire gondoltak az emberek? A fanok Stone Cold-ra, The Rock-ra, az ATTITUDE ERA-ra. És most ha kimondod? Egyből lehurrognak, Cena sz*r, Punk isten, a pankráció megjátszás. Annyira fáj nézni amit Vince csinál, hogy tönkreteszi a pankrátorokat, a céget és kinyírja ami értelmet adott ennek az egész k*rva szervezetnek. Muszáj káromkodnom. Annyira de annyira megírnám egy szép kis levélben a WWE-nek hogy hova tegyék a PG erájukat... Amúgy teljesen igaz a cikk, felkerülnek újabb és újabb emberek hogy hátha velük jobban megy a nézettség, aztán pedig egy év múlva ki vannak hajítva... és csodálkozom, hogy van még olyan pankrátor aki le szeretne szerződni a céghez, tudva hogy mit csinálnak a pankrátorokkal. Igen, imádom John Cena-t, akármilyen a karaktere, de jézusom, régen imádták az emberek. És mi lett belőle? Egy unalmas karakter, a nép hőse meg a gyerekeké. Én nem ezt a Cena-t szerettem meg és nem is fogom úgy imádni soha mint a Doctor Of Thuganomics-osat. Ott van Punk. Egy igazi bunkó volt néhanapján, rendes karakterrel és érdekes story-val. Mi lett belőle? Belőle mi? Egy több mint egy éve uralkodó bajnok, aki semmi újat nem tud mutatni. Címvédés címvédés hátán, csak így. Komolyan gondolta a WWE, hogy tavaszig fogja húzni a bajnokságot amíg nem jön az isten Rock és el nem veszi az övet Punk-tól? Komolyan gondolták? A WWE már teljesen kiégett. Van még pár elvarratlan szál, de nem tudnak semmi érdekes felmutatni, semmi érdekes story-t összehozni, a díváikat szép szóval mondva is lesz*rják. Eve egyáltalán nem azt érdemli amit most kap, hogy kimegy egy héten egyszer a ringbe és három perc alatt megver valakit. Régen az női övnek, és az övmeccseknek voltak jelentőségei és tiszteletet kapott a bajnok, bár a nők az attitude era-ban is kicsit el voltak nyomva, sokkal jobban megbecsülték őket. Csak rá kell nézni a díva részlegre. Egyedül Eve. Layla még úgy ahogy elmegy. Kaitlyn szerintem egyáltalán nem való champ-nak és remélem nem fog övet szerezni egyhamar. Alicia Fox, jó, ha kéthónaponta egy félszer megjelenik, vele mit akarnak kezdeni?! Aztán Rosa mendes. Ő meg negyedévente egyszer. Tamina szintén. Hogy szeretnék így fellendíteni a diva divisont? Ha a világ egyik legjobb és legtehetségesebb díváját, NATALYA NEIDHARTOT, akinek a vérében van a pankráció, hagyják elveszni a sok jelentéktelen nő között! A bajnoki öveknek volt még jelentősége régen, az adott bajnokot tisztelték, és nézzük meg mi lett belőle... szégyen és gyalázat. Ezt a szervezetet, ahol régen a hatalmas nevek bírkóztak és minden héten a világ legszínvonalasabb műsorát csinálták, teljes mértékben tönkretették és soha nem fog csillogni úgy ahogy régen. Olyan szinten elvesztette az értelmét a WWE, olyan szinten... Istenem, a világon a legjobban az attitude era hiányzik nekem. Hogy csak mégegyszer láthatnám azt, ami nekem értelmet adott a WWE-nek és amibe én annyira beleszerettem.. hol van az már?