Pankráció II.
2012. december 12. 14:45
Idézet (KisRigo @ 2012.12.11. 19:08)
Mi történt a kezeddel?
Szerdán, pont egy hete volt az iskolánkban Mikulás-kupa, egy foci bajnokság minden korosztályban, és nemben.. nálunk én voltam a kapus, és Keveremssel játszottunk.. az egyik 11-nél a lány, aki lőtte, olyan erősen megrúgta a labdát, hogy bár kivédtem a gólt, de rosszul talált kézen, hátrahajlott a kézfejem, és eltört a csuklóm..! Rögtön összeestem a fájdalomtól, és persze sírtam, és a szerdai napom kórházból és orvosból, mellesleg gipszelésből állt.. ezért írtam pár napja, hogy egy ideig nem leszek, mert fájt a kezem, és gipszben nagyon béna voltam a gépnél..!
Amúgy sziasztok..!
2012. december 12. 15:08
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Sziasztok!
Tök jó napom volt, [nyertem egy SZJG-s I♥Ricsis karkötőt
] és elmaradtak a délutáni óráim.
Amúgy Kriszta tök jó lett a kép
Cody
Mikuláás
Tök jó napom volt, [nyertem egy SZJG-s I♥Ricsis karkötőt
Amúgy Kriszta tök jó lett a kép
Cody
Mikuláás
2012. december 12. 15:08
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Maci HEEL @ 2012.12.12. 14:45)
Szerdán, pont egy hete volt az iskolánkban Mikulás-kupa, egy foci bajnokság minden korosztályban, és nemben.. nálunk én voltam a kapus, és Keveremssel játszottunk.. az egyik 11-nél a lány, aki lőtte, olyan erősen megrúgta a labdát, hogy bár kivédtem a gólt, de rosszul talált kézen, hátrahajlott a kézfejem, és eltört a csuklóm..! Rögtön összeestem a fájdalomtól, és persze sírtam, és a szerdai napom kórházból és orvosból, mellesleg gipszelésből állt.. ezért írtam pár napja, hogy egy ideig nem leszek, mert fájt a kezem, és gipszben nagyon béna voltam a gépnél..!
Amúgy sziasztok..!
Infóórán néztem, de Rey, nem írt vissza egy levelemre sem..! 
Amúgy sziasztok..!
Jajj, gyógyulj!
2012. december 12. 16:09
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.12. 16:06)
Ez az ember...
Amúgy milyen Amy új profilképe? Az előző nagyon rossz volt, most újat raktam neki. Igen, tudom, friss kéne, de azon kívül nincs 2012-es stúdiófotózása.
Amúgy milyen Amy új profilképe? Az előző nagyon rossz volt, most újat raktam neki. Igen, tudom, friss kéne, de azon kívül nincs 2012-es stúdiófotózása.
Randy
Amúgy Amy csodálatosan gyönyörű azon a képen, mint mindegyiken.
2012. december 12. 16:33
Idézet (KisRigo @ 2012.12.12. 12:43)
Hát Tünde nem róla álmodtam. De álmomban volt Junior Dos Santos akinek SMS-t írtam mert gratuláltam valamilyen meccsét amit a szegedi rakparton volt, Hulk Hogan is volt az álmomban aki énekelt és táncolt a szegedi rakparton és közben Shawn Michaels várt valamit/valakit öltönyben többi öltönyös fazonnal.
Junior Dos Santos olvassa az üzenetemet
KÉP
Hulk Hogan ezt csinálta az álmomban
És Shawn Michaels pont ilyen öltönyben volt és a többiek is.

Junior Dos Santos olvassa az üzenetemet
KÉP
Hulk Hogan ezt csinálta az álmomban
És Shawn Michaels pont ilyen öltönyben volt és a többiek is.

Én José-ról meg Johnny-ról álmodtam
2012. december 12. 17:26
Idézet (Lilimooo @ 2012.12.12. 16:51)
Mostanában újra elkezdtem Team Xtreme-s meccseket nézni, és áááá. Hiányoznak

Istenem, imádtam őket. Annyira jók voltak együtt, szent ég... My favorite WWE team ever.
2012. december 12. 17:32
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.12. 17:26)
Istenem, imádtam őket. Annyira jók voltak együtt, szent ég... My favorite WWE team ever. 
Nekem a Legacy után rögtön ők jönnek
2012. december 12. 17:36
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (Nessa123 @ 2012.12.12. 17:34)
Mi?!Visszajönnek? 
Hát én azt olvastam, hogy gondolkoznak rajta, mert Jeff szerződése januárban lejár a TNA-ban, és Matt azt mondta, hogyha Jeff benne van, akkor szívesen vissza jönne.
Bár lehet, hogy csak kamu az egész..:/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

3 felhasználónak tetszik: