Idézet (Kazuo @ 2012.11.30. 17:10)
Nos, sziasztok, remélem mindenki jól van, nem húznám az időtöket, csak szeretnék pár dolgot leírni nektek.
Hát nem is tudom mióta, de nemsoká fél éve annak, hogy topic tag vagyok. Wáoow, tiszta jó, sosem gondoltam volna, hogy egy topicnak ennyire hosszú ideig állandó tagja lehetek. DE sajnos van egy bizonyos dolog, ami rosszul esik vagy mi a szösz...mostanság kezdem úgy érezni, hogy a topikban nincs helyem és ez most nem arra megy, hogy itt nagyban drámázzak, mert ehhez van kedvem, hanem azért, mert ez engem elszomorít. Nyáron és azután annyira jól megvoltunk, ment a hülyülés, de az utóbbi időbe úgy érzem, hogy olyan semmivé vált az én szerepköröm ebbe a topikban. Jó, tudom, hogy én vagyok DiBiase, de istenem...régebben alig vártam, hogy gép elé ülhessek és veletek beszélgethessek, de most...ha eszembe jut, akkor benézek pár ember miatt. Félre ne értsétek, szeretlek titeket, csak bevallom: nem érzem jól magam itt azért, mert úgy érzem, hogy semmivé váltam ebbe a topicban. Nem fogom senkivel se megszakítani a kapcsolatot, elérhettek bárhol, csak a topicos "életemet" egy kicsit szüneteltetni fogom. Ennyi.
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.30. 17:41)
Én sem akartam hogy észrevegyétek, van valami, pedig van. Komoly dolog. LitaZita sem érzi a helyét a topikban.. és azt sem érzi hogy ő többé LitaZita lenne. Sajnálom gyerekek... pedig még mindig imádlak titeket, teljes szívemből. De nagyon megviseltek dolgok engem, és igen, a topik tagja(i) miatt. Ember, én nem szeretem a változásokat, nekem mindig és minden változás rosszul esik, sírni tudnék tőlük. És itt annyi minden változott... mi is változtunk. Nekem az életem még mindig a pankráció, és az is marad, a topik is. Ti is. De úr isten... annyira rossz ezt leírni. De muszáj. Én nagyon szeretlek titeket... örökké.
Most olvasgattam vissza,hogy tegnap mit írtatok!Persze megértem,hogy valaki miatt vagytok ilyen.Tudjátok,amióta a topik tagja lettem,megváltozott az életem(egy kicsit nyálasnak sikerült).Nekem is volt olyan időszak,hogy itt fogom hagyni a topikot,de nem tettem.Tegnap olyan rosszul voltam,hogy nem tudtam veletek beszélni.Zitu,Bia kérlek ne hagyjátok el a topikot,mert oda küldöm Big Johnny-t tangabugyiban

Ha én vagyok az egyik személy amiatt nem akartok itt maradni,akkor mondjátok el,és itt hagyom örökre a topikot.