Pankráció II.
2012. november 30. 18:22
Idézet (riri17 @ 2012.11.30. 18:20)
Énis léptem, üziben elértek, meg Twitteren, máshol nem igazán... Sziasztok. 
Szia!
2012. november 30. 19:05
Én már jóideje érzem amit Kazuo is érez,ezért nem is jövök sűrűn.De ezt nem is fogom nagyon firtatni,nélkülem is elvan mindenki így nem hiszem hogy ennek jelentősége lenne.
Mike-nál egyébként cseréltem profilképet nemrégiben,remélem másnak is tetszik,én imádom ezt a fotóját.Ja meg Paige életrajza is kész van amiért mégegyszer köszönet Zitának és Kazuonak.
Mike-nál egyébként cseréltem profilképet nemrégiben,remélem másnak is tetszik,én imádom ezt a fotóját.Ja meg Paige életrajza is kész van amiért mégegyszer köszönet Zitának és Kazuonak.
2012. november 30. 19:07
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2012.11.30. 19:05)
Én már jóideje érzem amit Kazuo is érez,ezért nem is jövök sűrűn.De ezt nem is fogom nagyon firtatni,nélkülem is elvan mindenki így nem hiszem hogy ennek jelentősége lenne.
Imádom Mike képét!
Na akkor én mentem, sziasztok!
1 felhasználónak tetszik:
Tündiii
2012. november 30. 20:36
Idézet (WhiteAngel @ 2012.11.30. 19:05)
Nagyon szívesen, szólj ha bármiben segíteni kell.
2012. november 30. 20:42
Idézet (Sunnygirl @ 2012.11.30. 20:41)
Nem akarok vitát, de a kilepesek sora csakis az [b[]Én[/b] hibám nem kellett volna visszajönnom. Sajnálom, nem akartam
Semmi köze hozzád, ha ennyire tudni akarod. Még a közelében sem vagy a valódi oknak. Úgyhogy megnyugodhatsz, NEM!! miattad.
2012. december 01. 12:53
Idézet (KisRigo @ 2012.11.30. 14:40)
Tünde (Mrs.RonCena) Küldtem neked valamit Twitter-en!
Majd szólj ha hívhatom neked a mentőket! 
Sziasztok!
Az előbb jöttem haza a suliból
Tegnap nem tudtam feljönni,mert nem ment a net.Azt hittem a hlye UPC-sek csináltak valamit,helyette a bátyám nem jó helyre dugott valamit
Kriszta!Mindjárt megnézem
1 felhasználónak tetszik:
Tündiii
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.