Pankráció II.
2012. november 25. 21:23
Idézet (Nessa123 @ 2012.11.25. 21:20)
Legalább kipróbálom a GTA módszert
Annyira fáj a kezem.José,gyere ápolni xdd
Annyira fáj a kezem.José,gyere ápolni xdd
De majd üsd be ezeket a betűket AEZAKMI (A rendőrök soha sem köröznek) GTA San Andreas
2012. november 25. 21:24
Idézet (Lilimooo @ 2012.11.25. 21:21)
Na én megyek, jóéjt mindenkinek, álmodjatok Spagettivel!
[jut eszembe, ma láttam egy gyereket, akinek spagetti haja volt
]
Szia És jó éjszakát. Mini Spagetti
2012. november 25. 21:30
Idézet (KisRigo @ 2012.11.25. 21:23)
De majd üsd be ezeket a betűket AEZAKMI (A rendőrök soha sem köröznek) GTA San Andreas 
Oké
A legjobb játék a világon a GTA San Andreas.Többször játszottam vele,de egyszer sikerült végig vinnem
2012. november 25. 21:32
Idézet (Nessa123 @ 2012.11.25. 21:30)
Oké
A legjobb játék a világon a GTA San Andreas.Többször játszottam vele,de egyszer sikerült végig vinnem
Én is mindig azzal játszottam de bátyám vitte végig. Ám még meg volt anno a GTA3, GTA: Vice City és a GTA: San Andreas
2012. november 25. 21:38
Aki még most fent van azoktól most köszönök. Ma már eleget kockultam bár még telóról tudok kockulni csak Twitter-zni szoktam. Jó éjt mindenkinek és mindenkinek kötelező álmodni a kekdvenceiről.
2012. november 25. 21:39
Idézet (KisRigo @ 2012.11.25. 21:38)
Aki még most fent van azoktól most köszönök. Ma már eleget kockultam bár még telóról tudok kockulni csak Twitter-zni szoktam. Jó éjt mindenkinek és mindenkinek kötelező álmodni a kekdvenceiről.
Szia Kriszta!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: