Pankráció II.
2012. november 23. 14:50
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Sziasztok!
Végre péntek el se hiszem.
Új lista:
a 100 legjobb RAW pillanat
Lita vs Trish az 55. és Lita&Kane a 90.
Cody
Végre péntek el se hiszem.
Új lista:
a 100 legjobb RAW pillanat
Lita vs Trish az 55. és Lita&Kane a 90.
Cody
2012. november 23. 15:08
Sziasztok! Eddig csak gondolkoztam mit írhatnék nektek. Hát most kitaláltam. Nagyon bántottak engem azok, amiket műveltem veletek. Ha már nem is vagyok a barátotok (és nem biztos hogy vissza is fogadtok) egyet szeretnék: visszajönni ide. Újra akarom kezdeni. Visszaolvastam: milyeneket beszéltünk, hányszor írta Zita, hogy jöjjek vissza Horvátországból, mert hiányzom neki, hogy Andy milyen aranyosan írta le hogy 'Domcsikám', hogy neki, és nektek is hiányoztam. A beszélgetéseink, a nevetéseink viszont NEKEM hiányoznak. Legszívesebben újrakezdeném onnan, amikor elkezdtem azt a... tudjátok mit. Sokszor írtam hogy bocsássatok meg nekem. Tudom, ez nehéz. Próbálok teperni csakis azért, hogy végre valahára megbocsássatok.
Igazából, akit Zita mellett a legjobban megbántottam, az Bia. Figyelj: tudom, hogy nem vagy rám kíváncsi, de tudnod kell: már 5 milliószor végiggondoltam mindent. Amit mondtál. Igazad volt. Nem kérem hogy bocsáss meg, de ne is ítélj el.
Igazából nagyon szeretem ezt a topikot, és szeretnék újra visszakerülni, aktív tag lenni, és újra MiniKelly akarok lenni. Köszöntem a figyelmet.
Igazából, akit Zita mellett a legjobban megbántottam, az Bia. Figyelj: tudom, hogy nem vagy rám kíváncsi, de tudnod kell: már 5 milliószor végiggondoltam mindent. Amit mondtál. Igazad volt. Nem kérem hogy bocsáss meg, de ne is ítélj el.
Igazából nagyon szeretem ezt a topikot, és szeretnék újra visszakerülni, aktív tag lenni, és újra MiniKelly akarok lenni. Köszöntem a figyelmet.
2012. november 23. 15:12
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.23. 13:02)
Sziasztok!
Ma kaptam két ötöst, egyet föciből, amivel ki is javítottam a kettesemet, a másikat pedig angolból, amiből mindig ötöst kapok,abból vagyok a legjobb a magyaron kívül.
A matekot pedig nagy nehezen megértem, utána nagyon jól megy, a dogában mégis rosszul csinálom.
DE VÉGRE PÉÉÉÉNTEK!

Annyira összeillenek, de annyira... hiába tagadják, a 007-es, vagyis én megoldottam a rejtélyt.
Férjem, miért vagy ennyire édes?
Csak az enyém és Tündié, nem baj hogy hányan mondják magukat annak.
(Tudom Tündi, hogy ezt raktad ki, de nekem is muszáj volt.
)

Ma kaptam két ötöst, egyet föciből, amivel ki is javítottam a kettesemet, a másikat pedig angolból, amiből mindig ötöst kapok,abból vagyok a legjobb a magyaron kívül.

Annyira összeillenek, de annyira... hiába tagadják, a 007-es, vagyis én megoldottam a rejtélyt.
Férjem, miért vagy ennyire édes?

Csakis a miénk lesz Johnny
2012. november 23. 15:14
Idézet (Sunnygirl @ 2012.11.23. 15:08)
Sziasztok! Eddig csak gondolkoztam mit írhatnék nektek. Hát most kitaláltam. Nagyon bántottak engem azok, amiket műveltem veletek. Ha már nem is vagyok a barátotok (és nem biztos hogy vissza is fogadtok) egyet szeretnék: visszajönni ide. Újra akarom kezdeni. Visszaolvastam: milyeneket beszéltünk, hányszor írta Zita, hogy jöjjek vissza Horvátországból, mert hiányzom neki, hogy Andy milyen aranyosan írta le hogy 'Domcsikám', hogy neki, és nektek is hiányoztam. A beszélgetéseink, a nevetéseink viszont NEKEM hiányoznak. Legszívesebben újrakezdeném onnan, amikor elkezdtem azt a... tudjátok mit. Sokszor írtam hogy bocsássatok meg nekem. Tudom, ez nehéz. Próbálok teperni csakis azért, hogy végre valahára megbocsássatok.
Domcsi, hát bennem azért kicsit vegyes érzések kavarognak.
Szerintem jók voltak az idők amiket együtt töltöttünk itt, nekem is állatira hiányoznak, és a régi barátságunk is hiányzik, de hiszek benne hogy újra tudjuk építeni. Viszont bennem összetört valami, ami még mindig úgy van, nem gyógyult meg, és talán mindig is úgy fog maradni. Haragot nem érzek, azóta elpárolgott belőlem, viszont egy részemnek még mindig fáj ami történt. Ennek ellenére én úgy gondolom, és csak a magam nevében beszélek, hogy engem nem zavarsz, én szívesen látlak, és legalább megbeszélhetjük a dolgokat mindenkivel közösen. Viszont a többiek döntése nem rajtam múlik, ezt el kell fogadnod.
Mindenkihez beszélek most: nem Domcsit szeretném védeni, de legalább beszéljük meg hogy mi és hogy fog történni mielőtt azt mondjuk hogy menjen innen vagy mielőtt elküldjük. Gondolkozzatok és írjátok le a véleményeteket. Az őszintét. És ha akárki úgy gondolja, hogy nem, akkor ne mondjon csak azért igent, mert más is. Ez fordítva is igaz. Csak ennyit szerettem volna.
2012. november 23. 15:48
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Tudom hogy én még nem voltam topik tag, amikor ez történt, ezért fogalmam sincs, hogy ki mit tett egymás ellen... Eddig ebbe a dologba egyátalán nem szóltam bele, mert úgy gondoltam, hogy semmi közöm nincs hozzá, de most (persze ha nem baj) mégis elszeretném mondani azt, hogy mi a véleményem...
Szerintem vissza kéne fogadnotok/fogadnunk őt a topikba, mert mindenkinek jár egy esély, mert lehet hogy őszintén megbánta és tanult belőle. Én, és szerintem mindenki követett el hibákat az életében, amiket nagyon megbánt és meg nem történtté akar tenni. Persze ezt nem lehet, de ha vannak igaz barátaid, akik adnak neked még egy esélyt, hogy bebizonyítsd hogy amit tettél egy rossz időszak, vagy bármi miatt az nem te vagy. Ha mégegyszer olyan dolgot tesz, amit régebben akkor legalább tudjátok, hogy máskor nem kell odafigyelni rá, de ameddig be sem bizonyíthatta, hogy ő soha többé nem csinál ilyet addig adjatok/adjunk neki egy utolsó esélyt.
2012. november 23. 15:49
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2012.11.23. 15:44)
Engem egyáltalán nem zavar ha Domcsi visszajön,szerintem ezt ő is tudja. Rég nincs bennem harag,történt ami történt,az már a múlt.
Paige

Paige

Paige!
2012. november 23. 15:57
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Én is még szinte csak most csatlakoztam a topihoz, és őszintén szólva, nem igazán tudom, hogy mi történt régebben. De elismerte, hogy hibázott, és ezek szerint többször is bocsánatot kért, szóval szerintem adhatnátok neki még egy utolsó esélyt, hiszen ahogy olvasgattam a régebbi beszélgetéseket, nagyon is jól elvoltatok, legjobb barátok voltatok és ki tudja, talán most is ilyen lesz. Szóval szerintem fogadjátok vissza. [persze ez csak az én véleményem, és mint mondtam, nem tudom, hogy mik történtek, kit mennyire bántott meg.]
És, ha számít, akkor én nem bánnám, ha még egy taggal bővülne a topic.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: