Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.20. 14:26)
Sziasztok!
Én nem szerettem ezt a Raw-ot

És nem csak a AJ/Johnny csók miatt. Na jó, mégis amiatt. De akkor sem szeretem őket együtt, na. Főleg mert nem bírom AJ-t. Nem így kéne John-nak új sztorit kitalálni...
Amúgy annyira bírom, hogy amikor megkérdezik tőlem: ki a kedvenc pankrátorod? Én meg mondom hogy John Cena, akkor furán néznek rám. Mintha valami 9 éves divatfan lennék. Pedig egyáltalán nem... nekem John nem csak a kedvenc pankrátorom, hanem egyben a legnagyobb példaképem is. Tudok róla mindent, a meccseinek 90%-át láttam, vagy többet. És akkor furán néznek. Utálom az embereket... de nem érdekel hogy ők mit gondolnak vagy mondanak. Én akkor is büszkén viselem a pólómat, és felőlem nézhetnek akármekkora divatfannak vagy olyannak, aki nem ismeri az igazi nagyokat. Imádom Taker-t, HHH-t, Shawn-t, Stone Cold-ot, Jerry Lawler-t, JBL-t és még nagyon sok attitude era pankrátort. De nekem akkor is a The Leader of Cenation lesz a hősöm.
Hát hidd el több mindent letett az asztalra Cena, mint pl. a sokak által istenített Justin Bieber.

Nem értem az embereket, hogy miért kell nekik állandóan beleszólni abba, hogy mások kiket szeretnek...

Ha nem tetszik valami, akkor megmutatom, hogy merre van az ajtó, nem muszáj engem elviselni.

Mindenkinek más-más a példaképe.

És nekem nem a Number 1 kedvencem John Cena, de igenis tisztelem, mert amiket élete során elért, az dícséretes és figyelemreméltó! Majd ha más is ennyi mindent elér az életében, akkor majd dumálhat arról, hogy Cena milyen már...

mondjuk akkor se nagyon.

Nekem is a példaképeim nélkül tiszta szívás lenne az életem, higgyétek el nélkülük nemigen írnék ide jókedvűen. Sosem kell szégyellni, hogy mi kiket szeretünk, mert CSAKIS mit tudhatjuk, hogy az adott személy mennyit segített nekünk életünk során. Divatfan? Cöööhhh...tudják egyáltalán, hogy mit jelent, vagy csak a szájuk jár?