Pankráció II.
2012. november 19. 14:38
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.19. 13:59)
LitaZita meghalt. Meg ám.
Amy a 2006-os Survivor Series-en vonult vissza.

Amy a 2006-os Survivor Series-en vonult vissza.

DiBiase már rég halott, de most megint meghalt!!
2012. november 19. 15:40
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Nessa123 @ 2012.11.19. 15:33)
Sziasztok!
Boldog Szülinapot Niki!
Ma a kedvenc pólómba mentem
Reggel megnéztem a Twitter-emet,hogy nem álmodtam-e
Még mindig boldog vagyok,és már meghaltam 
Boldog Szülinapot Niki!
Ma a kedvenc pólómba mentem
Gratulálok Tündi!
2012. november 19. 15:41
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.19. 14:47)
Ln újra és újra feltámadok, de ez a nő mindig megöl. 
Na igen, én is így vagyok néhány pankrációs emberkével és persze néhány nonpankrációssal is.
2012. november 19. 16:23
Most nekem is eszembe jutott hogy Amy RT-zett éééééés nagyon boldog lettem.
Egyszer találkozni fogok az Extreme Queen-el. Ezt megígérem nektek. Addig nem nyugszom, amíg nem találkozok vele. Mindegy hogy öt vagy 15 év múlva. De meg fogom valósítani az álmomat, és nem érdekel hogy mennyien akarják hogy elbukjak. Mert át akarom élni azt, ahogy megölelem, ahogy beszélek vele, ahogy rám mosolyog. És BIZTOS vagyok benne, hogy ugyan olyan lesz, mint ahogy én ismerem. Mert nem fogok benne csalódni, tudom már annyira, hogy milyen is ő. Ezt az egy dolgot soha nem fogom feladni, akárki biztos lehet benne. És persze Johnnyfiúval is imádnék találkozni, és nagyon nagyon szeretnék vele. A másik álmom meg az. Hogy láthassam a gyönyörű kék szemét és elolvadhassak a mosolyától. ÁÁ, mindkét gondolatra könny szökött a szemembe.
Életem értelmei.
Életem értelmei.
2012. november 19. 16:29
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.19. 16:23)
Most nekem is eszembe jutott hogy Amy RT-zett éééééés nagyon boldog lettem.
Egyszer találkozni fogok az Extreme Queen-el. Ezt megígérem nektek. Addig nem nyugszom, amíg nem találkozok vele. Mindegy hogy öt vagy 15 év múlva. De meg fogom valósítani az álmomat, és nem érdekel hogy mennyien akarják hogy elbukjak. Mert át akarom élni azt, ahogy megölelem, ahogy beszélek vele, ahogy rám mosolyog. És BIZTOS vagyok benne, hogy ugyan olyan lesz, mint ahogy én ismerem. Mert nem fogok benne csalódni, tudom már annyira, hogy milyen is ő. Ezt az egy dolgot soha nem fogom feladni, akárki biztos lehet benne. És persze Johnnyfiúval is imádnék találkozni, és nagyon nagyon szeretnék vele. A másik álmom meg az. Hogy láthassam a gyönyörű kék szemét és elolvadhassak a mosolyától. ÁÁ, mindkét gondolatra könny szökött a szemembe.
Ez a beszéd!
2012. november 19. 16:48
ezt pedig nézzétek meg! az Isten!!!
KOPPÁNY KOPPÁNY még utána a 4-es 6-os villamoson ordítottuk KOPPÁNY KOPPÁNY!!!
annyira adja a karaktert maximálisan kiszolgálva ezzel a közönséget és az olyan elvakult pankráció rajongókat mint mi!
annyira adja a karaktert maximálisan kiszolgálva ezzel a közönséget és az olyan elvakult pankráció rajongókat mint mi!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: