Idézet (KisRigo @ 2012.11.18. 18:34)
Én abban reménykedem hogy még bajnok lesz sokáig CM Punk!
Én szeretem Punk-ot, és a Paul Heyman Guy sztorit is elviselem, mert nem olyan borzalmas mint pl. a Kofi&R-Truth vs Prime Time Players volt... fú de bírtam utálni. Viszont én sokkal jobban szerettem a Straight Edge Punk-ot, és nem a PHG-t. Meg Cryback tud még nagyon irritálni... Goldberghez soha az életben nem fog felérni, lehet felőlem tízszeres akármilyen champ is. Egy olcsó utánzat akivel a WWE pénzt akar szerezni.
Mostanában panaszkodom, és ezért bocsánatot kérek, de amikor a kilencvenes évek és a 2000-es évek elejének attitude eráját nézem, fáj a szívem. Hová lett az a WWE? Miért kellett így megölni az attitude-t?? Miért?

Csodálkoznak, hogy a régi fanok nem néznek pankrációt. Egyébként is, miért a gyermekközönséget célozzák meg? Ők nem értenek ebből az egészből olyan sokat, mint a tinik, felnőttek. Elsősorban őket kéne kielégíteni, és nem az ötéveseket. Ez tud még nagyon nagyon dühíteni.
A harmadik, ami miatt talán a legjobban haragszom a WWE-re, hogy John nagyarcú, heel-szerű karakteréből csináltak egy szuperhero-t, egy legyőzhetetlen hőst, akit Vickie Guerrero piszkál hétről-hétre mert állítólag kavart AJ-vel. Szerintem a legborzalmasabb sztori amit az elmúlt hónapokban kitaláltak. Miért nem rúgják ki az EGÉSZ kreatív csapatot, és hagyják olyanoknak a munkát, akik értenek is hozzá? Persze, sokan letámadnának hogy miért pofázok és miért nem nézem, de nem lehet szó nélkül hagyni egyszerűen.
Nagyon komolyan megfontolom hogy egyáltalán elolvassam -e az adásokat. Mert hogy nézni ritkán nézem... csak azokat, amik érdekelnek. A SmackDown-t pedig egyáltalán nem követem, nagy ritkán ha van meccs ami érdekel, és ennyi.
Sok-sok bajom van a WWE-vel, de sosem fogom megbocsájtani nekik, hogy megölték azt, ami értelmet adott a pankrációnak. Ezáltal az én kedvem is elvették az egésztől. Még mindig imádom a pankrációt, és fogom is, de nem tudom elviselni a hülye sztorikat.