Starity

Pankráció II.

1002 oldal 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. november 18. 18:17 #10981
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.18. 18:07)
Kicseréltem John profilképét, keressek másikat vagy maradhat ez? laugh.gif

Jó jép! Mert mosolyog és maradhadt smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: riri17, Lilimooo
2012. november 18. 18:24 #10982
- törölt felhasználó -    
Na vajon mit láthatott?
https://pbs.twimg.com/media/A7__1jKCUAA3LqN.jpg
2012. november 18. 18:26 #10983
- törölt felhasználó -    
Mekkora lenne már, ha Punk PONT MA! Az egy éves uralkodásának évfordulóján vesztené el az övet! w00t.gif Lehet hogy így lesz, vagy nem. De remélem hogy igen. biggrin.gif
2012. november 18. 18:26 #10984
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.11.18. 18:24)
Na vajon mit láthatott?
https://pbs.twimg.com/media/A7__1jKCUAA3LqN.jpg

spiteful.gif
2012. november 18. 18:29 #10985
- törölt felhasználó -    
'Ismét csak jó látni, hogy Jerry "The King"Lawler elfoglalta az őt megillető helyet a kommentátori asztal mögött Michael Cole oldalán. Közösen jelentik be, hogy decemberben sor kerül a Tribute To The Troops-ra, az eseményen pedig ott lesz Kid Rock és Flo Rida is.'
Rajta kreatív csapat, rajta igazgatóság, rajta WWE! Végül is a Tribute sem a pankrációról szól elsősorban. rolleyes.gif
Egyre jobban kezdem érezni, hogy a cég nem tud egy helyes vagy jó döntést meghozni.
2012. november 18. 18:30 #10986
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.18. 18:26)
Mekkora lenne már, ha Punk PONT MA! Az egy éves uralkodásának évfordulóján vesztené el az övet! w00t.gif Lehet hogy így lesz, vagy nem. De remélem hogy igen. biggrin.gif

Nem lesz így mert The Rock akarja elvenni az övet a Royal Rumble-n és ezt bejjelentette az RAW 1000dik adásán
2012. november 18. 18:31 #10987
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.18. 18:29)
'Ismét csak jó látni, hogy Jerry "The King"Lawler elfoglalta az őt megillető helyet a kommentátori asztal mögött Michael Cole oldalán. Közösen jelentik be, hogy decemberben sor kerül a Tribute To The Troops-ra, az eseményen pedig ott lesz Kid Rock és Flo Rida is.' 
Rajta kreatív csapat, rajta igazgatóság, rajta WWE! Végül is a Tribute sem a pankrációról szól elsősorban.  rolleyes.gif 
Egyre jobban kezdem érezni, hogy a cég nem tud egy helyes vagy jó döntést meghozni.

Vince McMahon mondhatná azt hogy: Elk*rtuk! (Gyurcsány Ferencesen)
2012. november 18. 18:33 #10988
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.11.18. 18:30)
Nem lesz így mert The Rock akarja elvenni az övet a Royal Rumble-n és ezt bejjelentette az RAW 1000dik adásán

Ki tudja mit találnak ki a kreatív hülyegyerekek? Amúgy szerintem ebből a Rocky-s sztoriból más fognak kihozni. Elvégre az 1000. Raw-ot is szarnak hittem, mégsem volt az. Ez a sztori úgy ahogy tetszik, viszont lehet hogy eltolják. Sosem lehet kiigazodni ezeken. Amikor már kezdem úgy érezni hogy tényleg, elégedett vagyok a storykkal (egy évben egyszer, maximum) mindent elrontanak...
2012. november 18. 18:34 #10989
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.18. 18:33)
Ki tudja mit találnak ki a kreatív hülyegyerekek? Amúgy szerintem ebből a Rocky-s sztoriból más fognak kihozni. Elvégre az 1000. Raw-ot is szarnak hittem, mégsem volt az. Ez a sztori úgy ahogy tetszik, viszont lehet hogy eltolják. Sosem lehet kiigazodni ezeken. Amikor már kezdem úgy érezni hogy tényleg, elégedett vagyok a storykkal (egy évben egyszer, maximum) mindent elrontanak...

Én abban reménykedem hogy még bajnok lesz sokáig CM Punk!
2012. november 18. 18:39 #10990
- törölt felhasználó -    
Edge
https://pbs.twimg.com/media/A7OM_7TCMAAfa5h.png
2012. november 18. 18:46 #10991
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.11.18. 18:34)
Én abban reménykedem hogy még bajnok lesz sokáig CM Punk!

Én szeretem Punk-ot, és a Paul Heyman Guy sztorit is elviselem, mert nem olyan borzalmas mint pl. a Kofi&R-Truth vs Prime Time Players volt... fú de bírtam utálni. Viszont én sokkal jobban szerettem a Straight Edge Punk-ot, és nem a PHG-t. Meg Cryback tud még nagyon irritálni... Goldberghez soha az életben nem fog felérni, lehet felőlem tízszeres akármilyen champ is. Egy olcsó utánzat akivel a WWE pénzt akar szerezni.
Mostanában panaszkodom, és ezért bocsánatot kérek, de amikor a kilencvenes évek és a 2000-es évek elejének attitude eráját nézem, fáj a szívem. Hová lett az a WWE? Miért kellett így megölni az attitude-t?? Miért? sad.gif Csodálkoznak, hogy a régi fanok nem néznek pankrációt. Egyébként is, miért a gyermekközönséget célozzák meg? Ők nem értenek ebből az egészből olyan sokat, mint a tinik, felnőttek. Elsősorban őket kéne kielégíteni, és nem az ötéveseket. Ez tud még nagyon nagyon dühíteni.
A harmadik, ami miatt talán a legjobban haragszom a WWE-re, hogy John nagyarcú, heel-szerű karakteréből csináltak egy szuperhero-t, egy legyőzhetetlen hőst, akit Vickie Guerrero piszkál hétről-hétre mert állítólag kavart AJ-vel. Szerintem a legborzalmasabb sztori amit az elmúlt hónapokban kitaláltak. Miért nem rúgják ki az EGÉSZ kreatív csapatot, és hagyják olyanoknak a munkát, akik értenek is hozzá? Persze, sokan letámadnának hogy miért pofázok és miért nem nézem, de nem lehet szó nélkül hagyni egyszerűen.
Nagyon komolyan megfontolom hogy egyáltalán elolvassam -e az adásokat. Mert hogy nézni ritkán nézem... csak azokat, amik érdekelnek. A SmackDown-t pedig egyáltalán nem követem, nagy ritkán ha van meccs ami érdekel, és ennyi.
Sok-sok bajom van a WWE-vel, de sosem fogom megbocsájtani nekik, hogy megölték azt, ami értelmet adott a pankrációnak. Ezáltal az én kedvem is elvették az egésztől. Még mindig imádom a pankrációt, és fogom is, de nem tudom elviselni a hülye sztorikat.
2012. november 18. 18:51 #10992
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.18. 18:46)
Én szeretem Punk-ot, és a Paul Heyman Guy sztorit is elviselem, mert nem olyan borzalmas mint pl. a Kofi&R-Truth vs Prime Time Players volt... fú de bírtam utálni. Viszont én sokkal jobban szerettem a Straight Edge Punk-ot, és nem a PHG-t. Meg Cryback tud még nagyon irritálni... Goldberghez soha az életben nem fog felérni, lehet felőlem tízszeres akármilyen champ is. Egy olcsó utánzat akivel a WWE pénzt akar szerezni. 
Mostanában panaszkodom, és ezért bocsánatot kérek, de amikor a kilencvenes évek és a 2000-es évek elejének attitude eráját nézem, fáj a szívem. Hová lett az a WWE? Miért kellett így megölni az attitude-t?? Miért? sad.gif Csodálkoznak, hogy a régi fanok nem néznek pankrációt. Egyébként is, miért a gyermekközönséget célozzák meg? Ők nem értenek ebből az egészből olyan sokat, mint a tinik, felnőttek. Elsősorban őket kéne kielégíteni, és nem az ötéveseket. Ez tud még nagyon nagyon dühíteni.
A harmadik, ami miatt talán a legjobban haragszom a WWE-re, hogy John nagyarcú, heel-szerű karakteréből csináltak egy szuperhero-t, egy legyőzhetetlen hőst, akit Vickie Guerrero piszkál hétről-hétre mert állítólag kavart AJ-vel. Szerintem a legborzalmasabb sztori amit az elmúlt hónapokban kitaláltak. Miért nem rúgják ki az EGÉSZ kreatív csapatot, és hagyják olyanoknak a munkát, akik értenek is hozzá? Persze, sokan letámadnának hogy miért pofázok és miért nem nézem, de nem lehet szó nélkül hagyni egyszerűen.
Nagyon komolyan megfontolom hogy egyáltalán elolvassam -e az adásokat. Mert hogy nézni ritkán nézem... csak azokat, amik érdekelnek. A SmackDown-t pedig egyáltalán nem követem, nagy ritkán ha van meccs ami érdekel, és ennyi.
Sok-sok bajom van a WWE-vel, de sosem fogom megbocsájtani nekik, hogy megölték azt, ami értelmet adott a pankrációnak. Ezáltal az én kedvem is elvették az egésztől. Még mindig imádom a pankrációt, és fogom is, de nem tudom elviselni a hülye sztorikat.

Én is így vagyok ezzel. #PGEraS*uck Attitude Era sokkal jobb volt. Meg egy kicsit (lehet hogy nem kicsit) jobb a TNA. Én most leginkább kíváncsi leszek aTNA-re és TNA fan leszek addig amíg a Attitude Era-t vissza nem hozzák.
1 felhasználónak tetszik: riri17
2012. november 18. 18:53 #10993
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.11.18. 18:51)
Én is így vagyok ezzel. #PGEraS*uck Attitude Era sokkal jobb volt. Meg egy kicsit (lehet hogy nem kicsit) jobb a TNA. Én most leginkább kíváncsi leszek aTNA-re és TNA fan leszek addig amíg a Attitude Era-t vissza nem hozzák.

Vince meg még kis is jelentette, hogy Ő HOZTA BE A PG-T, és majd ő eltörli. Gratulálok drága Mr. McMahon, eddig sem bírtalak igazán, de most...
2 felhasználónak tetszik: Lilimooo, riri17
2012. november 18. 18:55 #10994
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.18. 18:53)
Vince meg még kis is jelentette, hogy Ő HOZTA BE A PG-T, és majd ő eltörli. Gratulálok drága Mr. McMahon, eddig sem bírtalak igazán, de most...

Hát én bírom is Vince-t meg nem is! De a PG-t eltörölhetné végleg és a kis PG fanokat kitilthatná a nézőtérből.
2012. november 18. 18:59 #10995
- törölt felhasználó -    
KWP a HCW tulajdonos üzen az egyik volt tulajdonosnak László Richard Rolandnak:
Idézet
Roland Richárd László!!
Mégis mi a TETVES ISTENT műveltél tegnap?!?
Ez... szavakat nem találok!!
Te egy igazi retkes kullancs vagy, remélem büszke vagy magadra!!! Abba bele se megyek, hogy szokásodhoz híven HÁTULRÓL támadsz meg valakit, mert ez már olyan piti dolog, hogy nálad fel se tűnik...
de MI KERESNIVALÓD VOLT ITT?!?!
Á értem... ez valamiféle személyes bosszú volt a múltkoriért, mi? Tönkretenni az adás legszebb és legőszintébb pillanatát, felszakítani olyan sebeket, amik már végre valahára elkezdtek beforrni!
Remélem élvezted a kis bosszúdat... mert ha MÉG EGYSZER meglátlak a HCW közelében, bilincsben fognak elvitetni, mielőtt egyszer is kiejthetnéd a szádon, hogy "kicsi a pöcsöm!".
A HCW számodra megszűnt létezni, VÉGE!!! Ha nem tudsz vele megbékélni, fordul pszichológushoz... vagy egy akasztófakötélhez.
2012. november 18. 19:00 #10996
- törölt felhasználó -    
Randy Orton: Hoppá eltünt a harmadik mell bimbóm rohog.gif
https://pbs.twimg.com/media/AxtTdusCEAI9p0k.jpg
2012. november 18. 19:04 #10997
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.11.18. 19:00)
Randy Orton: Hoppá eltünt a harmadik mell bimbóm  rohog.gif 
https://pbs.twimg.com/media/AxtTdusCEAI9p0k.jpg

Randy. heart.gif
2012. november 18. 19:05 #10998
- törölt felhasználó -    
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5873035_700b.jpg
2012. november 18. 19:06 #10999
- törölt felhasználó -    
Cody Rhodes és Damien Sandow - Múlt és jelen
https://pbs.twimg.com/media/A8AJRpMCUAEcxe2.jpg
2012. november 18. 19:07 #11000
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.11.18. 18:59)
KWP a HCW tulajdonos üzen az egyik volt tulajdonosnak László Richard Rolandnak:

Miről van szó?
1002 oldal 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1132.