Rob Van Dam vs John Cena (2006.06.26)
Pankráció II.
2012. november 13. 21:44
utolsó hírek amiket Jerichoval kapcsolatban hallottam azok olyasmik voltak hogy a WWE csak akkor tart rá igényt ha teljes mértékben a pankrációval fog törődni Jericho! nahh már most Jericho-nak ez jelenleg nem áll szándékában így a közeljövőben nem igen lesz tagja a WWE rosternek. én szerintem hamarabb lehet látni a TNA-ben mint a WWE-ben! a TNA hajlamos kompromisszumokra míg a WWE nem!
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2012. november 13. 21:45
Idézet (saint7 @ 2012.11.13. 21:44)
utolsó hírek amiket Jerichoval kapcsolatban hallottam azok olyasmik voltak hogy a WWE csak akkor tart rá igényt ha teljes mértékben a pankrációval fog törődni Jericho! nahh már most Jericho-nak ez jelenleg nem áll szándékában így a közeljövőben nem igen lesz tagja a WWE rosternek. én szerintem hamarabb lehet látni a TNA-ben mint a WWE-ben! a TNA hajlamos kompromisszumokra míg a WWE nem!
Meg szerintem a TNA több szabad időt is ad a pankrátoroknak mint a WWE.
riri17
2012. november 13. 21:48
Idézet (KisRigo @ 2012.11.13. 21:45)
Meg szerintem a TNA több szabad időt is ad a pankrátoroknak mint a WWE.
igen "lazább" nem olyan kötött és szabályozott mint a WWE! bár közel fél éve nem néztem TNA-t kb azóta mióta itt hagytam a Starityt!
riri17
2012. november 13. 21:49
Idézet (saint7 @ 2012.11.13. 21:47)
Kaitlyn nem okozhat gondot bár félek elég régóta bajnok Eve így lehet most megveretik! 
Majd kiderül vasárnap! De én leginkább az Antonio Cesaro vs R-Truth meccsre vagyok kíváncsi és ott természetesen Antonio Cesaro-nak szúrkolok!
riri17
2012. november 13. 21:50
Idézet (saint7 @ 2012.11.13. 21:48)
igen "lazább" nem olyan kötött és szabályozott mint a WWE! bár közel fél éve nem néztem TNA-t kb azóta mióta itt hagytam a Starityt! 
Én majd elkezdem nézni Rob Van Dam, Kurt Angle és Jeff Hardy miatt.
riri17
2012. november 13. 21:51
Idézet (KisRigo @ 2012.11.13. 21:49)
Majd kiderül vasárnap! De én leginkább az antonio Cesaro vs R-Truth meccsre vagyok kíváncsi és ott természetesen Antonio Cesaro-nak szúrkolok!
igen azt látom hogy nagy kedvenced lett!
riri17
2012. november 13. 21:52
Idézet (saint7 @ 2012.11.13. 21:13)
erre jártam és muszáj vagyok már írni valamit! mert ez az ember egy vicc!!
és "feed me more" hááá komolyan iszonyat nagy szlogen vagy jellegzetes mondat jee!!! valaki verje már szét ezt a fazont mert ki vagyok tőle komolyan!
kiváncsi vagyok hogy Sheamus ellen mennyire "feed me more" ez a pojáca!

Szia!Végre vissza tértél
Ryback:Annyira utálom ezt az embert.
riri17
2012. november 13. 21:53
Idézet (saint7 @ 2012.11.13. 21:51)
igen azt látom hogy nagy kedvenced lett!
szerintem győzni fog! úgy gondolom Cesaronak az újjá fejlődött Jack Swagger lesz az ellenfele majd a US öv meccseken! lassan visszatér Swagger és állítólag pusht és face turnt kap!
Jaja nagy kedvenc és bele is szerettem
riri17
2012. november 13. 21:54
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (saint7 @ 2012.11.13. 21:47)
Kaitlyn nem okozhat gondot bár félek elég régóta bajnok Eve így lehet most megveretik! :rolleyes:
Én nagyon remélem, hogy Eve marad a bajnok, mert szerintem Kaitlyn még nem elég jó hozzá... De ez csak az én véleményem, meg én már az NXT-ben sem szerettem őt, bár vannak jó meccsei. :D :D
riri17
2012. november 13. 21:55
Idézet (KisRigo @ 2012.11.13. 21:50)
Én majd elkezdem nézni Rob Van Dam, Kurt Angle és Jeff Hardy miatt.
én miattuk néztem de annyira ötlettelen és gyenge storykat csinálnak a TNA ben hogy ki ábrándultam belőle. amikor még néztem még mindig a maszkos banda körül forgott az egész fő story szál nahhh és állítólag most fedte fel az egyikük az arcát most érted?? fél év után még mindig ez a story!!! és hááá Luke Gallows volt az egyikük hááá remek most aztán hanyatt vágódtam komolyan!
riri17
2012. november 13. 21:57
Idézet (saint7 @ 2012.11.13. 21:55)
én miattuk néztem de annyira ötlettelen és gyenge storykat csinálnak a TNA ben hogy ki ábrándultam belőle. amikor még néztem még mindig a maszkos banda körül forgott az egész fő story szál nahhh és állítólag most fedte fel az egyikük az arcát most érted?? fél év után még mindig ez a story!!! és hááá Luke Gallows volt az egyikük hááá remek most aztán hanyatt vágódtam komolyan!
meg teljesen tönkre vágták a knockout női meccseket a TNA-ben!! 
Akkor jó,hogy nem nézem a TNA-t.Még nem is láttam,de nem is akarom(lehet,hogy majd téli szünetbe belenézek majd egy részbe)
riri17
2012. november 13. 21:57
Idézet (saint7 @ 2012.11.13. 21:55)
meg teljesen tönkre vágták a knockout női meccseket a TNA-ben!! 
De én csak a három ember miatt akiket felsoroltam a többi nem nagyon érdekel. Bár a legjobban Rob Van Dam meccsei érdekel azért mert követ engem Twitter-en és csak ezért is.
riri17
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.