Pankráció II.
2012. november 06. 21:39
Szerintem én megyek! Tündi, jó lett a Twitter-háttered, szép munka! Jók legyetek és aludjatok sokat, nehogy holnap a suliba elaludjatok (Kriszta, jó neked hogy estibe jársz.) Sok-sok Big Johnny-s álmot.
2012. november 06. 21:41
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.06. 21:39)
Szerintem én megyek! Tündi, jó lett a Twitter-háttered, szép munka! Jók legyetek és aludjatok sokat, nehogy holnap a suliba elaludjatok (Kriszta, jó neked hogy estibe jársz.) Sok-sok Big Johnny-s álmot. 
Szia!
Köszi
Nekem biztos nem lesz Big Johnny-s álmom
2012. november 06. 21:42
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.06. 21:39)
Szia!
Hát nem jó az esti de csak ez volt. És nem lesz Big Johnny álmom mert én nem róla álmodom haenm másokról.
Jó éjt neked ZitaLitaCena
2012. november 06. 21:45
Idézet (Nessa123 @ 2012.11.06. 21:40)
Na én már mentem.Előbb még eszek valamit mert éhes vagyok aztán megyek tv-t nézni
Sziasztok! még mindig nem válaszolt a kis bzim amit alkottam képet(a WWE 13-as borítóképre)
Sziasztok! még mindig nem válaszolt a kis bzim amit alkottam képet(a WWE 13-as borítóképre)
Szia Mrs. RonCena! Jó légy és jó étvágyat a Big Johnny giga pörköltjéhez spagetti tésztával tálalva
2012. november 06. 21:46
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Nessa123 @ 2012.11.06. 21:40)
Na én már mentem.Előbb még eszek valamit mert éhes vagyok aztán megyek tv-t nézni :rohog:
Én is megyek. Jóéjt mindenkinek! :))
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: