Pankráció II.
2012. november 05. 21:05
Idézet (KisRigo @ 2012.11.05. 20:50)
Na én mára elbúcsúzom de holnap 17:00 és 18:00 között leszek ha tudok jönni. Sziasztok és jó éjszakát mindenkinek!

Szia Kriszta!
Lassan én is megyek, de kicsit még fent vagyok.
2012. november 05. 21:23
Idézet (Lilimooo @ 2012.11.05. 21:21)
Wá, nekem is.
Annyira imádom Litát, hogy az hihetetlen.
<33
Annyira imádom Litát, hogy az hihetetlen.
Húú Lili, nekem mondod?
Ő az aki nekem erőt ad, aki inspirál, aki nem engedi hogy olyat csináljak amit megbánnék, akire felnézek, aki miatt az vagyok aki és akiben soha nem tudok csalódni és mellette állok, akármit csináljon. Elkövetett már hibákat de akkor is egy csodálatos ember és kifejezni nem tudom hogy mennyire szeretem.
2012. november 05. 21:25
Idézet (Kazuo @ 2012.11.05. 21:20)
One of the real inspiration for me!

The biggest role model, the biggest inspiration, the biggest wrestler and beautifulest woman EVER.
Most megy a This Week az Eurosporton, remélem a Vintage-ben lesz díva-meccs.
2012. november 05. 21:26
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.05. 21:23)
Húú Lili, nekem mondod?
Ő az aki nekem erőt ad, aki inspirál, aki nem engedi hogy olyat csináljak amit megbánnék, akire felnézek, aki miatt az vagyok aki és akiben soha nem tudok csalódni és mellette állok, akármit csináljon. Elkövetett már hibákat de akkor is egy csodálatos ember és kifejezni nem tudom hogy mennyire szeretem.
Amy Christine Dumas is my life. 
Igen, valahogy én is így érzek. Nyár óta a példaképem, ő az akire a legjobban felnézek.
2012. november 05. 21:29
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.05. 21:25)
The biggest role model, the biggest inspiration, the biggest wrestler and beautifulest woman EVER.
De most mennem kell, aludjatok jól, nehogy megtámadjon titeket Big Johnny éjszaka.

Szia, jóéjt!
2012. november 05. 21:31
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.05. 21:25)
De most mennem kell, aludjatok jól, nehogy megtámadjon titeket Big Johnny éjszaka.

Szia!
Engem nem fog megtámadni Big Johnny,mert megvéd a két szerelmem
2012. november 05. 21:31
Idézet (Lilimooo @ 2012.11.05. 21:26)
Igen, valahogy én is így érzek. Nyár óta a példaképem, ő az akire a legjobban felnézek.
És nagyon örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül. 
Szintén :')
2012. július 24. :')
Most hallom, MACHO MAN, HÚZOK NÉZNI!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: