Na sziasztok!
Pár napig nem voltam, mert bevallom őszintén, a sorozataim hoztam befelé (több mint 20-at követek, szóval elég nagy junkie vagyok xD) + kellett készülnöm a ZH-kra, jövő héttől beindulnak

Szóval nem tudom, lehet már csak december közepétől leszek sűrűbben, mikor lecseng ez a kellemetlen időszak... azért a menedzseri teendőimnek eleget téve akkor most kihírdetném a saját Survivor Series-es tag team elimination meccsünk: a topic csajok csapata (Zitu, Netti, Bius, Niki és úgy láttam, a két Tündi nevezett - majd találjatok ki vmilyen megkülönböztető nevet vagy egyikőtök maradhat Nessa^^) vs az álatalam válogatott keménylegények, sorolom
- Brock Lesnar
- Kane
- Mason Ryan
- Ryback
- Big Show
- Samoa Joe (ő ugyan TNA-s, de jó nagy állat, úgyhogy illik a képbe)
Ugyebár a szabályok ismertek: az a csapat nyer, amelyik a másikból mindenkit ki tud ütni, submission-nel (feladatás) vagy pin-nel (bíró általi kopogtatás), kiszámolás és DQ sincs, tehát BÁRMIT használhattok
Ha esetleg még valaki jelentkezik a lányokhoz, akkor megadok még 2 tartalék embert az ellenfelekhez (persze ha már senki nem jelentkezik, akkor ez tárgytalan): Husky Harris, Tensai
Sajnos nem volt időm átolvasni minden hozzászólást, de láttam: van legalább egy új állandó tagunk... úgyhogy üdv a topicban, Lilimooo^^
Akkor majd nemsokára jelentkezem és izgatottan várom a fejleményeket a meccsről
Minden jót nektek!
Andy, the Demon xD