Pankráció II.
2012. november 04. 20:06
Andynek is csináltam egyet de neki el is küldöm emailba!
2012. november 04. 20:09
Na megcsináltam a háttérképet Twitter-re.Hát mind mondja sz*r lett
2012. november 04. 20:40
Idézet (KisRigo @ 2012.11.04. 20:24)

AJ és Johnny
2012. november 04. 20:42
Idézet (Nessa123 @ 2012.11.04. 20:39)
A legjobb!
2012. november 04. 20:44
Anno a véleményemet ezt írtam Big Johnnyról
Idézet
John Laurinaitis
2012.03.04. 17:05
1szimpátia 1tehetség 1stílus
Őt ki nem állhatom sőt nagyon de nagyon utálom. Utálom azt amikor mindig minden körülmények között bejelenti hogy kicsoda ő. Remélem a RAW vezetését átveszi tőle bárki pl: Theodore Long vagy a névtelen igazgató. Ám észre lehet venni hogy még ennek a csávónak nincs szemöldöke. John Launaritis S*CK!!!
2012.03.04. 17:05
1szimpátia 1tehetség 1stílus
Őt ki nem állhatom sőt nagyon de nagyon utálom. Utálom azt amikor mindig minden körülmények között bejelenti hogy kicsoda ő. Remélem a RAW vezetését átveszi tőle bárki pl: Theodore Long vagy a névtelen igazgató. Ám észre lehet venni hogy még ennek a csávónak nincs szemöldöke. John Launaritis S*CK!!!
2012. november 04. 20:52
Köszönöm a két képet Tündi és Kriszta, aranyosak vagytok és nagyon tetszenek.
Amúgy én meg ezt írtam Big Johnny-ról anno
:
Idézet
John Laurinaitis egy seggnyaló, ahogy Foley mondja. Kreatív? NEM! Jó Raw GM? NEM! Jóképű? NEM! Ért el valamit életében? NEM! Jó pankrátor volt? NEM! Kell nekünk ilyen igazgató? Amúgy meg mindig kicseszik Punk-al, egyedül azt szerettem amikor Vickie-t kitiltotta ring mellől. Egyébként meg tényleg nincs szemöldöke.XD Meg amikor Punk vs Ziggler Championship volt, akkor is ott telefonozott a ring mellett, és a végén meg úgy csinált mintha egész végig ő lett volna a bíró! Szóval,ahogy Sheamus mondja, Triple H úgy rúgjon seggbe hogy a szádon jöjjön ki a cipőfűzője!
2012. november 04. 20:56
Mickie & Trish.
Miért kellett őt is? Basszus mekkora lenne ha visszatérne a Survivor Series-en atomheelként és mindenkit lealázna!!
Miért kellett őt is? Basszus mekkora lenne ha visszatérne a Survivor Series-en atomheelként és mindenkit lealázna!!
2012. november 04. 20:57
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.04. 20:52)
Köszönöm a két képet Tündi és Kriszta, aranyosak vagytok és nagyon tetszenek.
:
"Triple H úgy rúgjon seggbe hogy a szádon jöjjön ki a cipőfűzője!" erre emlékszem,nagyon röhögtem mikor Sheamus mondta
2012. november 04. 20:58
Idézet (Nessa123 @ 2012.11.04. 20:57)
"Triple H úgy rúgjon seggbe hogy a szádon jöjjön ki a cipőfűzője!" erre emlékszem,nagyon röhögtem mikor Sheamus mondta 
Ez pont Big Johnny-ra illik
Trish és a maki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: