Starity

Pankráció II.

1002 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 20. 21:39 #861
SasukeMilo
SasukeMilo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 645
Csatolások: 0
Azonosító: 139117
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:29)
Úr isten, visszajönnének mindannyian és úgy lealáznák ezeket a senki dívákat hogy leesne az állunk meghajolo.gif Amúgy, valaki azt mondta Ashley-ről, hogy pankrátorként sz_r volt.. nézze meg a mostani dívákat dry.gif Maria-t meg nagyon sokan lekrvázzák amiatt mert éppen meg merte mondani Kelly Kelly-nek hogy egyáltalán nem volt szép az a kép amin Jericho-val csókolózik 2009/2010 körül.. szóval már nem a tehetséget nézik, hanem azt hogy ki mennyire szimpi, hát oké. dry.gif

Hagyjuk már, Zitám dry.gif Pedig én pasi vagyok, mégis azt kell mondjam, nagyon vicces azt látnom, hogy manapság a dívák kikenve-műkörmözve játszanak szépen megcsinált hajjal rolleyes.gif Persze, jó nézegetni őket, de ha ilyet akarok látni, megnézek egy szépségversenyt vagy valami, hát nem? rohog.gif
Ha már pankráció, akkor menjen ezerrel a harc és ne a külsejükkel foglalkozzanak!
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 21:41 #862
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:39)
Hagyjuk már, Zitám  dry.gif  Pedig én pasi vagyok, mégis azt kell mondjam, nagyon vicces azt látnom, hogy manapság a dívák kikenve-műkörmözve játszanak szépen megcsinált hajjal  rolleyes.gif  Persze, jó nézegetni őket, de ha ilyet akarok látni, megnézek egy szépségversenyt vagy valami, hát nem?  rohog.gif 
Ha már pankráció, akkor menjen ezerrel a harc és ne a külsejükkel foglalkozzanak!

Éppen ezt mondom üzenetben az egyik barátnőmnek, rendesen meg van csinálva a sminkjük, a hajuk, a ruháik, a körmük, de ez miért pankráció? Hogy kapcsolódik ez ide? Mert én nagyon nem értem.. de azt hiszik, hogy fene nagyon tudnak mindent, kíváncsi vagyok melyik tudna Litasault-ot nyomni. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 21:43 #863
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:41)
Éppen ezt mondom üzenetben az egyik barátnőmnek, rendesen meg van csinálva a sminkjük, a hajuk, a ruháik, a körmük, de ez miért pankráció? Hogy kapcsolódik ez ide? Mert én nagyon nem értem.. de azt hiszik, hogy fene nagyon tudnak mindent, kíváncsi vagyok melyik tudna Litasault-ot nyomni.  dry.gif

Á, még Twist of Fate-et se tudnának normálisan _nevet.gif
2012. augusztus 20. 21:45 #864
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:43)
Á, még Twist of Fate-et se tudnának normálisan  _nevet.gif

A kötélről nem tudnak rendesen visszapattanni, vagy mit is mondjak rohog.gif Szóval, tisztelet a kivételnek, itt van például Eve, állati tehetséges a csaj, de őt is állandóan veszíteni hagyják, pedig szerintem még nem mindent mutatott meg, mert sok van benne, de mindig lealázzák, pedig ő a wrestling mellett egészségen étkezik, és más sportokat is űz, szerintem ő vinné a díva részleget ha adnának neki esélyt!
2012. augusztus 20. 21:47 #865
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:16)
a női részleg a Women's Champion cím megszüntetése után lett ennyire rakat sz_r.

jaja ráadásul volt olyan hogy a Women's Champion övet és a Díva övet egyszerre birtokolta Michelle McCool! meghajolo.gif a legjobb helyen voltak az övek! meghajolo.gif
Michelle eszméletlen jó pankrátor volt! meghajolo.gif
és egy ilyen nagy múltú övet volt pofájuk lecserélni erre a "kirakat"övre mint a Diva öv! rolleyes.gif
2012. augusztus 20. 21:47 #866
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:45)
A kötélről nem tudnak rendesen visszapattanni, vagy mit is mondjak rohog.gif Szóval, tisztelet a kivételnek, itt van például Eve, állati tehetséges a csaj, de őt is állandóan veszíteni hagyják, pedig szerintem még nem mindent mutatott meg, mert sok van benne, de mindig lealázzák, pedig ő a wrestling mellett egészségen étkezik, és más sportokat is űz, szerintem ő vinné a díva részleget ha adnának neki esélyt!

Igen, ő jó na meg tetszik a Moonsault-ja (meg ő maga is xD) laugh.gif
2012. augusztus 20. 21:48 #867
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 21:47)
jaja ráadásul volt olyan hogy a Women's Champion övet és a Díva övet egyszerre birtokolta  Michelle McCool! meghajolo.gif a legjobb helyen voltak az övek! meghajolo.gif 
és egy ilyen nagy múltú övet volt pofájuk lecserélni erre a "kirakat"övre mint a Diva öv! rolleyes.gif

Hát volt hallod, na de a TNA-nél is nagyon lement a női vonal (visszanéztem pár adást... hát az már semmi szerintem dry.gif ) mad.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 21:49 #868
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 21:47)
jaja ráadásul volt olyan hogy a Women's Champion övet és a Díva övet egyszerre birtokolta  Michelle McCool! meghajolo.gif a legjobb helyen voltak az övek! meghajolo.gif 

Hányan birtkolták azt az övet? Lita, Trish, Molly Holly, és a többiek, mind a legjobbak.. erre meg, á.. :@
Igen, Michelle az egyik legtehetségesebb díva volt, minden idők egyik legjobbja meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: gonzales7, SasukeMilo, Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 21:50 #869
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:49)
Hányan birtkolták azt az övet? Lita, Trish, Molly Holly, és a többiek, mind a legjobbak.. erre meg, á.. :@
Igen, Michelle az egyik legtehetségesebb díva volt, minden idők egyik legjobbja meghajolo.gif

Látszik, hogy Undertaker felesége, két nagy pankra egymásra talált meghajolo.gif laugh.gif biggrin.gif
2012. augusztus 20. 21:50 #870
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:45)

Eve egy pár éve iszonyat irritáló és béna pankrátor volt de látszik rajta hogy soka munkát fektetett bele hogy ne csak a feneke miatt szeressük.most már a ringben is sokkal ügyesebb mint 2-3 évvel ezelőtt én ki nem állhattam őt pár éve de azóta sokat nőtt a szemembe és a kedvencem lett a WWE-ben! biggrin.gif
mert egyébként minden adottsága meg van hozzá hogy jó pankrátor legyen csinos van benne karizma és az alkata is megfelelő elég nagy db nő szóval végre ki használta ezeket és bevállalt egy heel turnt is! meghajolo.gif
2012. augusztus 20. 21:51 #871
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:50)
Látszik, hogy Undertaker felesége, két nagy pankra egymásra talált  meghajolo.gif  laugh.gif  biggrin.gif

NEM HISZED EL, de pont ezt akartam írni w00t.gif
2012. augusztus 20. 21:52 #872
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 21:50)
Eve egy pár éve iszonyat irritáló és béna pankrátor volt de látszik rajta hogy soka munkát fektetett bele hogy ne csak a feneke miatt szeressük.most már a ringben is sokkal ügyesebb mint 2-3 évvel ezelőtt én ki nem állhattam őt pár éve de azóta sokat nőtt a szemembe és a kedvencem lett a WWE-ben! biggrin.gif

Igen, amikor én elkezdtem nézni, hát megvolt róla a véleményem, azt hittem olyan mint a többi barbie-baba, de szerencsére csalódtam, és pozitív értelemben! Azóta látszik rajta hogy próbálja mindig a legjobbat kihozni magából! laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 21:54 #873
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:48)
Hát volt hallod, na de a TNA-nél is nagyon lement a női vonal (visszanéztem pár adást... hát az már semmi szerintem  dry.gifmad.gif

nagyon szánalmasak komolyan! rolleyes.gif ha nem Tara és Mickie verekszik akkor szinte tárgytalan.Madisont csak szívatják és ennyi a TNA knockout! rolleyes.gif sad.gif
2012. augusztus 20. 21:56 #874
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 21:54)
nagyon szánalmasak komolyan! rolleyes.gif ha nem Tara és Mickie verekszik akkor szinte tárgytalan.Madisont csak szívatják és ennyi a TNA knockout! rolleyes.gif  sad.gif

A-Love és Velvet Sky kirúgásával szerintem vesztettek nézőket... A két legjobb KO volt véleményem szerint!
3 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, gonzales7, Kazuo
2012. augusztus 20. 21:56 #875
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 21:54)
nagyon szánalmasak komolyan! rolleyes.gif ha nem Tara és Mickie verekszik akkor szinte tárgytalan.Madisont csak szívatják és ennyi a TNA knockout! rolleyes.gif  sad.gif

Hát kb. nálam, mióta szegény Angie-t és Velvet-et kitették, Madison és Mickie a kedvencek, illetve jaja, Tara még aki tud vmit, de pl. Gail eléggé lement szerintem mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Kazuo
2012. augusztus 20. 21:56 #876
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:56)
A-Love és Velvet Sky kirúgásával szerintem vesztettek nézőket...

Ott a pont biggrin.gif
2012. augusztus 20. 22:00 #877
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:52)
Igen, amikor én elkezdtem nézni, hát megvolt róla a véleményem, azt hittem olyan mint a többi barbie-baba, de szerencsére csalódtam, és pozitív értelemben! Azóta látszik rajta hogy próbálja mindig a legjobbat kihozni magából!  laugh.gif

jaja!kicsit hasonló Maria-hoz aki egy bombázó volt de még is a ringben képes volt oda tenni magát vagy pl. Christy Hemme! meghajolo.gif
én nem bántom A.J.-ét egy kedves aranyos szimpatikus lány nahhh de most komolyan ez a pici esetlen lány mit csinált volna egy gonosz Michelle McCool ellen??? hááááá nem tudom nevetséges lett volna! unsure.gif
eleve nem értem a Naomi-t pl miért nem használják a ringben??? mert nem hiszem el hogy az a lány olyan adottságokkal van megáldva minden értelemben! rohog.gif és nem hiszem hogy ő nem képes többre mint arra hogy Brodus Clay táncos babája legyen. rolleyes.gif
mert ha megnézem szinte az összes NXT-is diva vagy ring segéd vagy táncos vagy stb.Kaitlyn az egyetlen közülük aki bemerészkedik a ringbe!
2 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, Kazuo
2012. augusztus 20. 22:02 #878
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:56)
Hát kb. nálam, mióta szegény Angie-t és Velvet-et kitették, Madison és Mickie a kedvencek, illetve jaja, Tara még aki tud vmit, de pl. Gail eléggé lement szerintem  mellow.gif

(elnézését Zita) de há a világ legjobb seggű női pankrátorát Velvet Sky-t elengedni csak így egyik napról a másikra háááá az öngól mindenképp! sad.gif
2 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, Kazuo
2012. augusztus 20. 22:03 #879
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 22:00)
jaja!kicsit hasonló Maria-hoz aki egy bombázó volt de még is a ringben képes volt oda tenni magát vagy pl. Christy Hemme! meghajolo.gif 
én nem bántom A.J.-ét egy kedves aranyos szimpatikus lány nahhh de most komolyan ez a pici esetlen lány mit csinált volna egy gonosz Michelle McCool ellen??? hááááá nem tudom nevetséges lett volna! unsure.gif 
eleve nem értem a Naomi-t pl miért nem használják a ringben??? mert nem hiszem el hogy az a lány olyan adottságokkal van megáldva minden értelemben! rohog.gif és nem hiszem hogy ő nem képes többre mint arra hogy Brodus Clay táncos babája legyen. rolleyes.gif 
mert ha megnézem szinte az összes NXT-is diva vagy ring segéd vagy táncos vagy stb.Kaitlyn az egyetlen közülük aki bemerészkedik a ringbe!

Szerintem is meglenne benne az a plusz hogy díva legyen, mert Brodus Clay mellett táncolni nem tehetség. rolleyes.gif
Én nem bírom AJ-t, szerintem amikor még nem volt ez a D-Bryan-es sztori, normális lány volt, jó adottságokkal a ringben, erre meg csináltak belőle egy ilyen csajt, aki egyszer Bryannel, egyszer Kane-val utána meg CM Punk-al kavar.. nekem nem jön be az új AJ unsure.gif
2012. augusztus 20. 22:04 #880
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 22:02)
(elnézését Zita) de há a világ legjobb seggű női pankrátorát Velvet Sky-t elengedni csak így egyik napról a másikra háááá az öngól mindenképp! sad.gif

Miért kérsz elnézést? rohog.gif Lány létemre elismerem hogy nem nézett ki rosszul Velvet, sőt. wink.gif De nem akarok ennyire izének tűnni rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, SasukeMilo, Kazuo
1002 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1136.