Pankráció II.
2012. augusztus 20. 20:09
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.20. 20:06)
Gonzales ez neked való

jaja köszi!
legalább Jericho nyert PPV-én idén először és lehet utoljára.
2012. augusztus 20. 20:13
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 20:06)
Punk már rohadt idegesítő számomra, élvezi hogy éltetik de azt nyilatkozta hogy utál jópofizni a rajongóknak és utálja a példaképüknek nyilvánítják.. de még is élvezi hogy mindenki jajj CM Punk így meg úgy
Az úgy nem élvezetes hogy előre lehet tudni, CM Punk fog nyerni, mert tuti nyal valakinek és ezért hozzák ki mindig őt győztesnek. Ha van egy címmeccs a WWE övért, tuti ő nyeri. á 
áááá Punk belefuladt a saját karakterébe komolyan a SES sokkal jobb volt mint ez a félig face félig heel karakter legalább a SES-nél tudtad hogy igen ő gonosz utálták is őt mint az állat én pedig imádtam.de ez ááááá olyan nevetséges győzelmeket arat már hetek óta hogy az vicc hááá Sheamus pedig a másik véglet.De Cenát utálják mert legyőzhetetlen de ezt kettőt pedig az egekig magasztalják.
én Big Show-nak drukkoltam az öv meccsen és iszonyat jól küldte a nagy ember le pankrálta mindkettő szupersztárt.
2012. augusztus 20. 20:15
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 20:13)
áááá Punk belefuladt a saját karakterébe komolyan a SES sokkal jobb volt mint ez a félig face félig heel karakter legalább a SES-nél tudtad hogy igen ő gonosz utálták is őt mint az állat én pedig imádtam.de ez ááááá olyan nevetséges győzelmeket arat már hetek óta hogy az vicc hááá Sheamus pedig a másik véglet.De Cenát utálják mert legyőzhetetlen de ezt kettőt pedig az egekig magasztalják.
én Big Show-nak drukkoltam az öv meccsen és iszonyat jól küldte a nagy ember le pankrálta mindkettő szupersztárt.
én John-nak szurkoltam, amúgy igazad van, Cena a szar mert győz (érdekes, most is vesztett..) de Sheamus meg Punk nem, pedig aztán ők sem vesztettek az elmúlt fél évben egy meccset sem
2012. augusztus 20. 20:39
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 20:15)
én John-nak szurkoltam, amúgy igazad van, Cena a szar mert győz (érdekes, most is vesztett..) de Sheamus meg Punk nem, pedig aztán ők sem vesztettek az elmúlt fél évben egy meccset sem

jahhh hááá így a Sheamus-Del Rió feudnak nincs vége!
az viszont tetszett hogy Lesnar nyert nem számítottam rá!az jó meccs is volt azt bírtam amikor HHH rá kiabált Lesnárra hogy ez NEM A UFC!
amúgy azt figyeltétek hogy sokszor be lehetett hallani hogy mit mondanak meccsközben egymásnak a pankrátorok nagyon ki voltak hangosítva ez elég nagy hiba volt szerintem!
az meg hogy Díva meccs megint nem volt ppv-én szerintem elég szégyen Layla úgy bajnok már hetek óta hogy nem kell cím meccsen szerepelnie ez megint egy vicc!
de legalább EVE megint iszonyat jól nézett ki!
2012. augusztus 20. 20:46
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 20:13)
Az a baj, hogy Punk már évek óta kedvencem (még a legrosszabb karakterével, a maszkban is bírtam xD), de végül is igazatok van! Legyen full heel és kész, neki az áll jól, pl. New Nexus vezérként is vagy a SES-ben mekkora promókat nyomott
Meg még az borít ki, ahogy Lesnart kezelik. Utálják, de miért?! Mert hozott egy kis színt/életet a sz*r PG-érába? Bár jönne állandóra és feudolna Punk-kal/Sheamusszel vagy akár Rock-kal (esküszöm, megnézném, ha Brocky-hoz kerülne januárra az öv és játszana a "Great One"-nal, ütne
Ennyi a véleményem
2012. augusztus 20. 20:51
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 20:46)
Az a baj, hogy Punk már évek óta kedvencem (még a legrosszabb karakterével, a maszkban is bírtam xD), de végül is igazatok van! Legyen full heel és kész, neki az áll jól, pl. New Nexus vezérként is vagy a SES-ben mekkora promókat nyomott
Külön tetszett még 2009-ben, hogy gyakorlatilag egyedül parkolópályára tette Jeff-et xD Most pedig elég bután oldották meg, ezt a felemás karakterét
Igen, én mindig tiszteltem/kedveltem Cenát, mert ő tényleg hétről-hétre odaáll és teszi a dolgát, kb. már úgy két éve ő meg Orton húzták a hátukon a céget, hiába fújjolták őket annyian! Csak hát tavaly nyár óta CM és Sheamus "lecserélték" őket, utóbbit már szörnyen unom
Könyörgöm, hát neki is a heel szerep állt jól, mikor 2009 őszén betört a cégbe szinte szó szerint, sikert sikerre halmozott rosszfiúként, brutális erővel (legyőzte Cenát és Ortont is övmeccsen, hogy mást ne mondjak!), HHH-t is elpicsázta azon a Street Fight-on... erre ez lett belőle mára
Meg még az borít ki, ahogy Lesnart kezelik. Utálják, de miért?! Mert hozott egy kis színt/életet a sz*r PG-érába? Bár jönne állandóra és feudolna Punk-kal/Sheamusszel vagy akár Rock-kal (esküszöm, megnézném, ha Brocky-hoz kerülne januárra az öv és játszana a "Great One"-nal, ütne
)!
Ennyi a véleményem
Ennyi a véleményem
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2012. augusztus 20. 20:59
engem az zavar komolyan hogy Punk egy ilyen ellentmondásos karaktert alakít akit megtapsolnak azért ha "rohadék"!
há de ez röhej!vagy nem???
ez jó példakép a PG-nek ez a karakter??szóval én ezt nem értem!
a másik dolog amin állandóan fogtam a fejem amikor Orton face lett és a közönség egy emberként ordította neki hogy rúgd fejen rúgd fejen és amikor fejen rúgta az illetőt akkor megtapsolták érte háááá valóban ez jár egy face egy eszményi példaképnek aki fejen rúg egy földön heverő valakit hááá valóban!
de szóval itt a WWE-nél nagyon össze vissza kuszálták a dolgokat de olyan szinten hogy még egy bazi nagy Tarantula pók is nehezen kászálódna ki ebből a ragacsos hálóból.
meg ezektől a jótékonysági baromságoktól már a nullás géppel levágott nem létező hajamat tépkedem komolyan!
jó jó nagyon szép és nagyon jó hogy gyerekeknek kampányolnak meg stb stb.DE B*ZZMEG a PANKRÁCIÓ NE ERRŐL SZÓLJON MÁR!!
a gyerek nézze a Tom és Jerry-t 13-éves koráig aztán jöhet a pankráció.valamit ki kéne taláni a WWE-nél mert ez az irány ROSZZ FOS XAR!!
sajnálom azokat a gyerekeket de egyben örülök is nekik hogy a kedvenceik között lehetnek és mondjuk Eve Torres fenekétől lehetnek 5cm-re+és irigylem is őket!!
de NEE ERRRŐL SZÓLJON A PANKRÁCIÓ KÖNYÖRGÖM!!mert lehet hogy most szemét vagyok de én a Pankrációt sajnálom igazán mert egy bölcsöde és egy gyerek nevelde lett ez az egész dolog!
a másik dolog amin állandóan fogtam a fejem amikor Orton face lett és a közönség egy emberként ordította neki hogy rúgd fejen rúgd fejen és amikor fejen rúgta az illetőt akkor megtapsolták érte háááá valóban ez jár egy face egy eszményi példaképnek aki fejen rúg egy földön heverő valakit hááá valóban!
de szóval itt a WWE-nél nagyon össze vissza kuszálták a dolgokat de olyan szinten hogy még egy bazi nagy Tarantula pók is nehezen kászálódna ki ebből a ragacsos hálóból.
meg ezektől a jótékonysági baromságoktól már a nullás géppel levágott nem létező hajamat tépkedem komolyan!
2012. augusztus 20. 21:05
|
|
SasukeMilo |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 20:59)
engem az zavar komolyan hogy Punk egy ilyen ellentmondásos karaktert alakít akit megtapsolnak azért ha "rohadék"!
há de ez röhej!vagy nem???
jó jó nagyon szép és nagyon jó hogy gyerekeknek kampányolnak meg stb stb.DE B*ZZMEG a PANKRÁCIÓ NE ERRŐL SZÓLJON MÁR!!
a gyerek nézze a Tom és Jerry-t 13-éves koráig aztán jöhet a pankráció.valamit ki kéne taláni a WWE-nél mert ez az irány ROSZZ FOS XAR!!
sajnálom azokat a gyerekeket de egyben örülök is nekik hogy a kedvenceik között lehetnek és mondjuk Eve Torres fenekétől lehetnek 5cm-re+és irigylem is őket!!
de NEE ERRRŐL SZÓLJON A PANKRÁCIÓ KÖNYÖRGÖM!!mert lehet hogy most szemét vagyok de én a Pankrációt sajnálom igazán mert egy bölcsöde és egy gyerek nevelde lett ez az egész dolog! 
Minden szavaddal maximálisan egyetértek!!! Én sem írhattam volna szebben
2012. augusztus 20. 21:06
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:05)
Minden szavaddal maximálisan egyetértek!!! Én sem írhattam volna szebben
Az pedig mindent elmond szerintem, hogy eddig idén kb. 3 meccsre mondtam azt, hogy na ezt pankráció volt: WM-en a Taker vs HHH Hell in a Cell-re, ER-on a Cena vs Lesnarra és most SS-en a Lesnar vs HHH-ra. De komolyan, a többi nem is ragadt meg a fejemben (bár lehet, volt még pár jó)
Vissza a régi időket, de nagyon gyorsan 
a Cena vs.Punk is jó volt az első összecsapásuk asszem!
2012. augusztus 20. 21:13
|
|
SasukeMilo |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 21:06)
a Cena vs.Punk is jó volt az első összecsapásuk asszem!

Ja, a tavalyi MitB-en? Az igen nagy volt, csak a tavalyiakat nem számoltam bele
2012. augusztus 20. 21:16
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 20:39)
jahhh hááá így a Sheamus-Del Rió feudnak nincs vége!
az viszont tetszett hogy Lesnar nyert nem számítottam rá!az jó meccs is volt azt bírtam amikor HHH rá kiabált Lesnárra hogy ez NEM A UFC!
az nagy volt.
amúgy azt figyeltétek hogy sokszor be lehetett hallani hogy mit mondanak meccsközben egymásnak a pankrátorok nagyon ki voltak hangosítva ez elég nagy hiba volt szerintem!
az meg hogy Díva meccs megint nem volt ppv-én szerintem elég szégyen Layla úgy bajnok már hetek óta hogy nem kell cím meccsen szerepelnie ez megint egy vicc!
semmi értéke nincs a női meccseknek és az övnek!
akkor minek???

a női részleg a Women's Champion cím megszüntetése után lett ennyire rakat sz_r.
2012. augusztus 20. 21:26
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Én nem akarok beleszólni de imádom CM Punkot és Sheamust is kedvelem és Lesnart is bírom!
Én a régi Punkkot és Sheamust nem bírtam!
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2012. augusztus 20. 21:27
|
|
SasukeMilo |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:16)
a női részleg a Women's Champion cím megszüntetése után lett ennyire rakat sz_r.
Na igen, meg kár volt elküldeni Mickie-t, Maryse-t, Michelle-t (Layla-t is csak a LayCool miatt szerettem meg ennyire), Melinát vagy Gail-t
Na és persze hogy már nincsenek itt az IGAZI női pankrák, úgymint Lita, Trish, Ashley, Maria, Tori meg ezek, nagy hiba
2012. augusztus 20. 21:29
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:27)
Na igen, meg kár volt elküldeni Mickie-t, Maryse-t, Michelle-t (Layla-t is csak a LayCool miatt szerettem meg ennyire), Melinát vagy Gail-t
Na és persze hogy már nincsenek itt az IGAZI női pankrák, úgymint Lita, Trish, Ashley, Maria, Tori meg ezek, nagy hiba
Úr isten, visszajönnének mindannyian és úgy lealáznák ezeket a senki dívákat hogy leesne az állunk
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

Sheamus gondolkodik
Na a kerék nem hiányozhat