Starity

Pankráció II.

1002 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 20. 20:07 #841
- törölt felhasználó -    
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m92d2mI3MO1qgu2dgo1_500.png _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 20:08 #842
- törölt felhasználó -    
Miz
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m92cwaaSfS1rnxnzdo1_250.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2012. augusztus 20. 20:08 #843
- törölt felhasználó -    
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m92csmbede1qgu2dgo1_500.jpgSheamus gondolkodik biggrin.gif
2012. augusztus 20. 20:09 #844
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.20. 20:06)
Gonzales ez neked való  biggrin.gif 
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m92fagxFcg1r75x7ko1_500.gif

jaja köszi! wub.gif
legalább Jericho nyert PPV-én idén először és lehet utoljára. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 20:10 #845
- törölt felhasználó -    
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m92b91qGRK1qhfnf1o8_250.gifNa a kerék nem hiányozhat _nevet.gif
2012. augusztus 20. 20:11 #846
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.20. 20:10)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m92b91qGRK1qhfnf1o8_250.gifNa a kerék nem hiányozhat  _nevet.gif

I miss DOF sad.gif
2012. augusztus 20. 20:11 #847
- törölt felhasználó -    
Na én már mentem.Holnap beszélgetünk (a gyerekeről és Big Johnny-ról) biggrin.gif
Sziasztok!
Az Emberek Ereje legyen veletek! rohog.gif
2012. augusztus 20. 20:13 #848
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 20:06)
Punk már rohadt idegesítő számomra, élvezi hogy éltetik de azt nyilatkozta hogy utál jópofizni a rajongóknak és utálja a példaképüknek nyilvánítják.. de még is élvezi hogy mindenki jajj CM Punk így meg úgy  rolleyes.gif Az úgy nem élvezetes hogy előre lehet tudni, CM Punk fog nyerni, mert tuti nyal valakinek és ezért hozzák ki mindig őt győztesnek. Ha van egy címmeccs a WWE övért, tuti ő nyeri. á dry.gif

áááá Punk belefuladt a saját karakterébe komolyan a SES sokkal jobb volt mint ez a félig face félig heel karakter legalább a SES-nél tudtad hogy igen ő gonosz utálták is őt mint az állat én pedig imádtam.de ez ááááá olyan nevetséges győzelmeket arat már hetek óta hogy az vicc hááá Sheamus pedig a másik véglet.De Cenát utálják mert legyőzhetetlen de ezt kettőt pedig az egekig magasztalják. rolleyes.gif
én Big Show-nak drukkoltam az öv meccsen és iszonyat jól küldte a nagy ember le pankrálta mindkettő szupersztárt. smileeee.gif
2012. augusztus 20. 20:15 #849
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 20:13)
áááá Punk belefuladt a saját karakterébe komolyan a SES sokkal jobb volt mint ez a félig face félig heel karakter legalább a SES-nél tudtad hogy igen ő gonosz utálták is őt mint az állat én pedig imádtam.de ez ááááá olyan nevetséges győzelmeket arat már hetek óta hogy az vicc hááá Sheamus pedig a másik véglet.De Cenát utálják mert legyőzhetetlen de ezt kettőt pedig az egekig magasztalják. rolleyes.gif 
én Big Show-nak drukkoltam az öv meccsen és iszonyat jól küldte a nagy ember le pankrálta mindkettő szupersztárt. smileeee.gif

én John-nak szurkoltam, amúgy igazad van, Cena a szar mert győz (érdekes, most is vesztett..) de Sheamus meg Punk nem, pedig aztán ők sem vesztettek az elmúlt fél évben egy meccset sem rolleyes.gif rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 20:39 #850
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 20:15)
én John-nak szurkoltam, amúgy igazad van, Cena a szar mert győz (érdekes, most is vesztett..) de Sheamus meg Punk nem, pedig aztán ők sem vesztettek az elmúlt fél évben egy meccset sem rolleyes.gif  rolleyes.gif

jahhh hááá így a Sheamus-Del Rió feudnak nincs vége!
az viszont tetszett hogy Lesnar nyert nem számítottam rá!az jó meccs is volt azt bírtam amikor HHH rá kiabált Lesnárra hogy ez NEM A UFC! rohog.gif az nagy volt. rohog.gif
amúgy azt figyeltétek hogy sokszor be lehetett hallani hogy mit mondanak meccsközben egymásnak a pankrátorok nagyon ki voltak hangosítva ez elég nagy hiba volt szerintem! rolleyes.gif
az meg hogy Díva meccs megint nem volt ppv-én szerintem elég szégyen Layla úgy bajnok már hetek óta hogy nem kell cím meccsen szerepelnie ez megint egy vicc! rolleyes.gif semmi értéke nincs a női meccseknek és az övnek! rolleyes.gif akkor minek??? pardon.gif
de legalább EVE megint iszonyat jól nézett ki! wub.gif meghajolo.gif
2012. augusztus 20. 20:46 #851
SasukeMilo
SasukeMilo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 645
Csatolások: 0
Azonosító: 139117
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 20:13)

Az a baj, hogy Punk már évek óta kedvencem (még a legrosszabb karakterével, a maszkban is bírtam xD), de végül is igazatok van! Legyen full heel és kész, neki az áll jól, pl. New Nexus vezérként is vagy a SES-ben mekkora promókat nyomott rohog.gif Külön tetszett még 2009-ben, hogy gyakorlatilag egyedül parkolópályára tette Jeff-et xD Most pedig elég bután oldották meg, ezt a felemás karakterét dry.gif Igen, én mindig tiszteltem/kedveltem Cenát, mert ő tényleg hétről-hétre odaáll és teszi a dolgát, kb. már úgy két éve ő meg Orton húzták a hátukon a céget, hiába fújjolták őket annyian! Csak hát tavaly nyár óta CM és Sheamus "lecserélték" őket, utóbbit már szörnyen unom mad.gif Könyörgöm, hát neki is a heel szerep állt jól, mikor 2009 őszén betört a cégbe szinte szó szerint, sikert sikerre halmozott rosszfiúként, brutális erővel (legyőzte Cenát és Ortont is övmeccsen, hogy mást ne mondjak!), HHH-t is elpicsázta azon a Street Fight-on... erre ez lett belőle mára rolleyes.gif
Meg még az borít ki, ahogy Lesnart kezelik. Utálják, de miért?! Mert hozott egy kis színt/életet a sz*r PG-érába? Bár jönne állandóra és feudolna Punk-kal/Sheamusszel vagy akár Rock-kal (esküszöm, megnézném, ha Brocky-hoz kerülne januárra az öv és játszana a "Great One"-nal, ütne meghajolo.gif )!
Ennyi a véleményem laugh.gif
2012. augusztus 20. 20:51 #852
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 20:46)
Az a baj, hogy Punk már évek óta kedvencem (még a legrosszabb karakterével, a maszkban is bírtam xD), de végül is igazatok van! Legyen full heel és kész, neki az áll jól, pl. New Nexus vezérként is vagy a SES-ben mekkora promókat nyomott  rohog.gif  Külön tetszett még 2009-ben, hogy gyakorlatilag egyedül parkolópályára tette Jeff-et xD Most pedig elég bután oldották meg, ezt a felemás karakterét  dry.gif  Igen, én mindig tiszteltem/kedveltem Cenát, mert ő tényleg hétről-hétre odaáll és teszi a dolgát, kb. már úgy két éve ő meg Orton húzták a hátukon a céget, hiába fújjolták őket annyian! Csak hát tavaly nyár óta CM és Sheamus "lecserélték" őket, utóbbit már szörnyen unom  mad.gif  Könyörgöm, hát neki is a heel szerep állt jól, mikor 2009 őszén betört a cégbe szinte szó szerint, sikert sikerre halmozott rosszfiúként, brutális erővel (legyőzte Cenát és Ortont is övmeccsen, hogy mást ne mondjak!), HHH-t is elpicsázta azon a Street Fight-on... erre ez lett belőle mára  rolleyes.gif 
Meg még az borít ki, ahogy Lesnart kezelik. Utálják, de miért?! Mert hozott egy kis színt/életet a sz*r PG-érába? Bár jönne állandóra és feudolna Punk-kal/Sheamusszel vagy akár Rock-kal (esküszöm, megnézném, ha Brocky-hoz kerülne januárra az öv és játszana a "Great One"-nal, ütne  meghajolo.gif )!
Ennyi a véleményem  laugh.gif
2012. augusztus 20. 20:59 #853
- törölt felhasználó -    
engem az zavar komolyan hogy Punk egy ilyen ellentmondásos karaktert alakít akit megtapsolnak azért ha "rohadék"!pardon.gif há de ez röhej!vagy nem??? rohog.gif
ez jó példakép a PG-nek ez a karakter??szóval én ezt nem értem! unsure.gif
a másik dolog amin állandóan fogtam a fejem amikor Orton face lett és a közönség egy emberként ordította neki hogy rúgd fejen rúgd fejen és amikor fejen rúgta az illetőt akkor megtapsolták érte háááá valóban ez jár egy face egy eszményi példaképnek aki fejen rúg egy földön heverő valakit hááá valóban! rolleyes.gif
de szóval itt a WWE-nél nagyon össze vissza kuszálták a dolgokat de olyan szinten hogy még egy bazi nagy Tarantula pók is nehezen kászálódna ki ebből a ragacsos hálóból. w00t.gif rolleyes.gif
meg ezektől a jótékonysági baromságoktól már a nullás géppel levágott nem létező hajamat tépkedem komolyan! reklamalo.gif rolleyes.gif reklamalo.gif jó jó nagyon szép és nagyon jó hogy gyerekeknek kampányolnak meg stb stb.DE B*ZZMEG a PANKRÁCIÓ NE ERRŐL SZÓLJON MÁR!! reklamalo.gif a gyerek nézze a Tom és Jerry-t 13-éves koráig aztán jöhet a pankráció.valamit ki kéne taláni a WWE-nél mert ez az irány ROSZZ FOS XAR!! reklamalo.gif sajnálom azokat a gyerekeket de egyben örülök is nekik hogy a kedvenceik között lehetnek és mondjuk Eve Torres fenekétől lehetnek 5cm-re+és irigylem is őket!! rohog.gif de NEE ERRRŐL SZÓLJON A PANKRÁCIÓ KÖNYÖRGÖM!!mert lehet hogy most szemét vagyok de én a Pankrációt sajnálom igazán mert egy bölcsöde és egy gyerek nevelde lett ez az egész dolog! sad.gif
2012. augusztus 20. 21:05 #854
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 20:59)
engem az zavar komolyan hogy Punk egy ilyen ellentmondásos karaktert alakít akit megtapsolnak azért ha "rohadék"!pardon.gif há de ez röhej!vagy nem??? rohog.gif 
ez jó példakép a PG-nek ez a karakter??szóval én ezt nem értem! unsure.gif 
a másik dolog amin állandóan fogtam a fejem amikor Orton face lett és a közönség egy emberként ordította neki hogy rúgd fejen rúgd fejen és amikor fejen rúgta az illetőt akkor megtapsolták érte háááá valóban ez jár egy face egy eszményi példaképnek aki fejen rúg egy földön heverő valakit hááá valóban! rolleyes.gif 
de szóval itt a WWE-nél nagyon össze vissza kuszálták a dolgokat de olyan szinten hogy még egy bazi nagy Tarantula pók is nehezen kászálódna ki ebből a ragacsos hálóból. w00t.gif  rolleyes.gif 
meg ezektől a jótékonysági baromságoktól már a nullás géppel levágott nem létező hajamat tépkedem komolyan! reklamalo.gif  rolleyes.gif  reklamalo.gif jó jó nagyon szép és nagyon jó hogy gyerekeknek kampányolnak meg stb stb.DE B*ZZMEG a PANKRÁCIÓ NE ERRŐL SZÓLJON MÁR!! reklamalo.gif a gyerek nézze a Tom és Jerry-t 13-éves koráig aztán jöhet a pankráció.valamit ki kéne taláni a WWE-nél mert ez az irány ROSZZ FOS XAR!! reklamalo.gif sajnálom azokat a gyerekeket de egyben örülök is nekik hogy a kedvenceik között lehetnek és mondjuk Eve Torres fenekétől lehetnek 5cm-re+és irigylem is őket!! rohog.gif de NEE ERRRŐL SZÓLJON A PANKRÁCIÓ KÖNYÖRGÖM!!mert lehet hogy most szemét vagyok de én a Pankrációt sajnálom igazán mert egy bölcsöde és egy gyerek nevelde lett ez az egész dolog! sad.gif

Minden szavaddal maximálisan egyetértek!!! Én sem írhattam volna szebben meghajolo.gif Az pedig mindent elmond szerintem, hogy eddig idén kb. 3 meccsre mondtam azt, hogy na ezt pankráció volt: WM-en a Taker vs HHH Hell in a Cell-re, ER-on a Cena vs Lesnarra és most SS-en a Lesnar vs HHH-ra. De komolyan, a többi nem is ragadt meg a fejemben (bár lehet, volt még pár jó) dry.gif Vissza a régi időket, de nagyon gyorsan mad.gif
2012. augusztus 20. 21:06 #855
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:05)
Minden szavaddal maximálisan egyetértek!!! Én sem írhattam volna szebben  meghajolo.gif  Az pedig mindent elmond szerintem, hogy eddig idén kb. 3 meccsre mondtam azt, hogy na ezt pankráció volt: WM-en a Taker vs HHH Hell in a Cell-re, ER-on a Cena vs Lesnarra és most SS-en a Lesnar vs HHH-ra. De komolyan, a többi nem is ragadt meg a fejemben (bár lehet, volt még pár jó)  dry.gif  Vissza a régi időket, de nagyon gyorsan  mad.gif

a Cena vs.Punk is jó volt az első összecsapásuk asszem! biggrin.gif meghajolo.gif
2012. augusztus 20. 21:13 #856
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 21:06)
a Cena vs.Punk is jó volt az első összecsapásuk asszem! biggrin.gif  meghajolo.gif

Ja, a tavalyi MitB-en? Az igen nagy volt, csak a tavalyiakat nem számoltam bele laugh.gif tongue.gif
2012. augusztus 20. 21:16 #857
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.20. 20:39)
jahhh hááá így a Sheamus-Del Rió feudnak nincs vége!
az viszont tetszett hogy Lesnar nyert nem számítottam rá!az jó meccs is volt azt bírtam amikor HHH rá kiabált Lesnárra hogy ez NEM A UFC! rohog.gif az nagy volt. rohog.gif 
amúgy azt figyeltétek hogy sokszor be lehetett hallani hogy mit mondanak meccsközben egymásnak a pankrátorok nagyon ki voltak hangosítva ez elég nagy hiba volt szerintem! rolleyes.gif 
az meg hogy Díva meccs megint nem volt ppv-én szerintem elég szégyen Layla úgy bajnok már hetek óta hogy nem kell cím meccsen szerepelnie ez megint egy vicc! rolleyes.gif semmi értéke nincs a női meccseknek és az övnek! rolleyes.gif akkor minek??? pardon.gif
de legalább EVE megint iszonyat jól nézett ki! wub.gif  meghajolo.gif

a női részleg a Women's Champion cím megszüntetése után lett ennyire rakat sz_r.
2012. augusztus 20. 21:26 #858
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Én nem akarok beleszólni de imádom CM Punkot és Sheamust is kedvelem és Lesnart is bírom! meghajolo.gif meghajolo.gif Én a régi Punkkot és Sheamust nem bírtam! meghajolo.gif meghajolo.gif
2012. augusztus 20. 21:27 #859
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.20. 21:16)
a női részleg a Women's Champion cím megszüntetése után lett ennyire rakat sz_r.

Na igen, meg kár volt elküldeni Mickie-t, Maryse-t, Michelle-t (Layla-t is csak a LayCool miatt szerettem meg ennyire), Melinát vagy Gail-t dry.gif
Na és persze hogy már nincsenek itt az IGAZI női pankrák, úgymint Lita, Trish, Ashley, Maria, Tori meg ezek, nagy hiba mad.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17
2012. augusztus 20. 21:29 #860
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.20. 21:27)
Na igen, meg kár volt elküldeni Mickie-t, Maryse-t, Michelle-t (Layla-t is csak a LayCool miatt szerettem meg ennyire), Melinát vagy Gail-t  dry.gif 
Na és persze hogy már nincsenek itt az IGAZI női pankrák, úgymint Lita, Trish, Ashley, Maria, Tori meg ezek, nagy hiba  mad.gif

Úr isten, visszajönnének mindannyian és úgy lealáznák ezeket a senki dívákat hogy leesne az állunk meghajolo.gif Amúgy, valaki azt mondta Ashley-ről, hogy pankrátorként sz_r volt.. nézze meg a mostani dívákat dry.gif Maria-t meg nagyon sokan lekrvázzák amiatt mert éppen meg merte mondani Kelly Kelly-nek hogy egyáltalán nem volt szép az a kép amin Jericho-val csókolózik 2009/2010 körül.. szóval már nem a tehetséget nézik, hanem azt hogy ki mennyire szimpi, hát oké. dry.gif
1002 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1136.