Pankráció II.
2012. november 02. 13:49
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Gratulálok Smackdown...Ted Dibiase-t legyőzte Cesaro...
Úgy van, járassátok le az éppen visszatérő Ted Dibiase-t.
Így kell! Minden egyes nagy pankrátort le kell járatni.
+1 ok, hogy miért ne kövessem a WWE történéseit.
Bele is haltak volna, ha megengedik, hogy Ted nyerjen.
[bocsi Kriszta, de ez most nagyon felhúzott engem]
2012. november 02. 13:58
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2012.11.02. 13:49)
Gratulálok Smackdown...Ted Dibiase-t legyőzte Cesaro... <_< Úgy van, járassátok le az éppen visszatérő Ted Dibiase-t. <_< Így kell! Minden egyes nagy pankrátort le kell járatni. <_< +1 ok, hogy miért ne kövessem a WWE történéseit. <_< Bele is haltak volna, ha megengedik, hogy Ted nyerjen. :angry: [bocsi Kriszta, de ez most nagyon felhúzott engem]
Én is néztem azt a meccset. Nagyon örültem, hogy végre visszajött, erre nem is nyert. :((
2012. november 02. 14:22
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2012.11.02. 13:58)
Én is néztem azt a meccset. Nagyon örültem, hogy végre visszajött, erre nem is nyert.
(
Igen, manapság a WWE-nek vannak ilyen jó kis húzásai, mint pl.: anno egyszer se hagyták nyerni Cody Rhodes-t, lejáratták Chris Jericho-t az utolsó meccsén, CM Punknak adtak egy tök béna szerepet a Mr. Respect szerepét, amivel úgy lejáratják az egész világ előtt, hogy csak na! Persze ne feledkezzünk meg Big Showról se, akiből most egy tömegpusztító őrültet csináltak.
2012. november 02. 14:31
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2012.11.02. 14:22)
Igen, manapság a WWE-nek vannak ilyen jó kis húzásai, mint pl.: anno egyszer se hagyták nyerni Cody Rhodes-t, lejáratták Chris Jericho-t az utolsó meccsén, CM Punknak adtak egy tök béna szerepet a Mr. Respect szerepét, amivel úgy lejáratják az egész világ előtt, hogy csak na! Persze ne feledkezzünk meg Big Showról se, akiből most egy tömegpusztító őrültet csináltak.
Anno Kane állandóan ledarálta Zack Ryder-t, mivel volt egy feudja John Cenaval és Cena jó barátja volt Zacknek. Zack pedig ártatlan volt.
Akkor ott van az AJ féle GM-eskedés.
Azt se volt valami színvonalas sztori.
Akkor visszahozták Alberto del Riot, aki követelte a Nehézsúlyú Világbajnoki címet. Mi lett belőle? Egy frappáns feud Sheamus-el. És ezt orrvérzésig nyomták a nézőknek, már rohadtul unalmas volt.
Volt még egy kis kínlódás Big Johnnyval is, mert ha 100-szor nem akarték kirúgni, akkor egyszer sem. De végre: megszabadultunk tőle.
Az IC címről ne is beszéljünk..Kofi kapta meg...hát mi ez itt, kérem szépen? 
Hát mikor Codyt egyszer se hagyták nyerni, meg mikor Jerichoval szemétkedtek, már ott tartottam, hogy nem fogom nézni a műsort se... Del Rio vs Sheamus meccsek első 2percét néztem általában, annyira untam, hogy mindig ők vannak egymás ellen. A.J. mint GM, akkor nagyon kiakadtam. Azt hittem valami jobb lesz, erre berakták őt, és akinek egy rossz szava volt hozzá, küldte Big Show ellen... Jajj, Big Johnny... uramisten, annyira megkönnyebbültem mikor végre kirúgták..
IC cím meg most a Kofié.. Codynak igaza volt anno az övvel kapcsolatban...
2012. november 02. 14:41
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (Lilimooo @ 2012.11.02. 14:31)
Hát mikor Codyt egyszer se hagyták nyerni, meg mikor Jerichoval szemétkedtek, már ott tartottam, hogy nem fogom nézni a műsort se... Del Rio vs Sheamus meccsek első 2percét néztem általában, annyira untam, hogy mindig ők vannak egymás ellen. A.J. mint GM, akkor nagyon kiakadtam. Azt hittem valami jobb lesz, erre berakták őt, és akinek egy rossz szava volt hozzá, küldte Big Show ellen... Jajj, Big Johnny... uramisten, annyira megkönnyebbültem mikor végre kirúgták..
IC címet hogy adhatták Kofinak?! Codynak igaza volt anno az övvel kapcsolatban...
IC címet hogy adhatták Kofinak?! Codynak igaza volt anno az övvel kapcsolatban...
Én már mióta ott tartok, hogy nem fogom soha többé követni a WWE eseményeit.
Biztos Kofi megérdemli.
2012. november 02. 14:46
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (Kazuo @ 2012.11.02. 14:41)
Én már mióta ott tartok, hogy nem fogom soha többé követni a WWE eseményeit.
Biztos Kofi megérdemli. :rolleyes:
Biztos Kofi megérdemli. :rolleyes:
Nem akarok senkit megbántani, mert amúgy ő nem rossz pankrátor, sőt mikor R-Truth-al volt, kifejezetten szerettem...De annyira emlékszem igazából Kofival kapcsolatban, hogy anno tönkre vágta Randy új kocsiját, amit Codyéktól kapott. :D
2012. november 02. 14:53
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Sziasztok.!
Na, akkor szerintem nem nézek SD-t, Ted...nagyon megérdemelné, hogy végre nyerjen egy övet. Nagyon. És még meccset sem engednek neki nyerni.
Én néha csak Cody miatt nézek Pankrációt, mert Őt szeretem látni, de néhány történet baromira nem tud lekötni, főleg a lejáratások nem...meg ez az IC öv is áá. Cody, amikor elvette Ezekiel Jacksontól az övet, utána már felment az IC öv szintje, és most megint lehúzzák. Nem azt akarom, hogy Cody megint bajnok legyen, hanem azt, hogy valami normális pankrátor kezébe kerüljön az az öv...Miznél nagyon jó helyen volt.
Úristen, de aranyos kép.
Úristen, de aranyos kép.
2012. november 02. 15:13
Ekkora fszokat...
2012. november 02. 15:41
Semmi gond! Nem haragszom!
2012. november 02. 15:43
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Sziasztok!
Lili, én is üdvözöllek, tök szimpi vagy és a kedvenceink is hasonlóak.
(Ő BEMUTATKOZOTT!
)
Most jut eszembe, itt szinte mindenkinek van férje (van akinek kettő is.
) de nekem még nincs.
Lehetne Randy Orton? *-*
Lili, én is üdvözöllek, tök szimpi vagy és a kedvenceink is hasonlóak.
Most jut eszembe, itt szinte mindenkinek van férje (van akinek kettő is.
2012. november 02. 16:03
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (KisRigo @ 2012.11.02. 16:00)
Füstölt sajttal töltött csirkemellet ami bacconbe volt tekerve sültkrumplival
ittam 2 kólát meg teát
ittam 2 kólát meg teát
Éhes lettem. *-*
1 felhasználónak tetszik:
riri17
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

KisRigo, Krisztinek vagy Krisztának hívjalak?