Pankráció II.
2012. november 01. 15:14
Sziasztok! Lenne 2 nagyon fontos kérdésem.
1.: Ki most a RAW GM-je A.J. után?
2.: Megpróbálhatnék újra a topik tagja lenni? ://
ennyit akartam.
ennyit akartam.
2012. november 01. 15:26
Idézet (Sunnygirl @ 2012.11.01. 15:14)
Sziasztok! Lenne 2 nagyon fontos kérdésem.
ennyit akartam.
ennyit akartam.
1. Vickie lett az új RAW GM
2. Nem tudok rá válaszolni(bocsi)
2012. november 01. 15:34
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Nessa123 @ 2012.11.01. 15:26)
1. Vickie lett az új RAW GM
Az igazat megvallva én nem Vickie-nek adtam volna a GM címet. Nem azért, mert utálom, hanem azért, mert neki ez nem való, persze ki hogy gondolja. Bocsánat, hogy ezt mondom Tündi, de szerintem jobb, hogy nem AJ már a GM, mert hozott néha olyan döntéseket, hogy azok abszolút nem voltak igazságosak, csupán "arc" alapján ítélt és írta ki a meccseket. Egy GMnek félre kell tennie az összes sérelmét és normálisan ítélni. AJnek inkább a pankrátorkodás való, a GM-eskedés az nem. Mégis ki akart volna olyan időszakot leélni a WWE-nél, hogy a GM-nek egy rossz szót sem szabad szólni, mert akkor rögtön szembetalálod magad Big Show-al vagy ezekhez hasonló emberekkel. Ez tulajdonképpen azzal lett volna egyenlő, hogy nyalni kell a GM-nek, hogy az ne szívasson meg. Még egyszer elnézést kérek, emiatt, hogy AJ-t nem dícsértem, de én szerettem volna leírni a véleményemet ezzel kapcsolatban.
2012. november 01. 15:49
Idézet (Kazuo @ 2012.11.01. 15:34)
Az igazat megvallva én nem Vickie-nek adtam volna a GM címet. Nem azért, mert utálom, hanem azért, mert neki ez nem való, persze ki hogy gondolja. Bocsánat, hogy ezt mondom Tündi, de szerintem jobb, hogy nem AJ már a GM, mert hozott néha olyan döntéseket, hogy azok abszolút nem voltak igazságosak, csupán "arc" alapján ítélt és írta ki a meccseket. Egy GMnek félre kell tennie az összes sérelmét és normálisan ítélni. AJnek inkább a pankrátorkodás való, a GM-eskedés az nem. Mégis ki akart volna olyan időszakot leélni a WWE-nél, hogy a GM-nek egy rossz szót sem szabad szólni, mert akkor rögtön szembetalálod magad Big Show-al vagy ezekhez hasonló emberekkel. Ez tulajdonképpen azzal lett volna egyenlő, hogy nyalni kell a GM-nek, hogy az ne szívasson meg. Még egyszer elnézést kérek, emiatt, hogy AJ-t nem dícsértem, de én szerettem volna leírni a véleményemet ezzel kapcsolatban.
Szerintem is jobb,hogy nem AJ a GM.
Én is másnak adtam volna a GM posztot,nem Vickie-nek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: