Idézet (Sunnygirl @ 2012.10.31. 16:09)
Sziasztok! Tudom, nem láttok szívesen, de gondoltam, tartozom ennyivel.
Az utóbbi időben megromlott a viszonyom veletek, mait sajnálok. Mindenki elfordult tőlem, nem jogtalanul. Tudom, hogy tettem néhány hülyeséget az utóbbi 2 hónapban, amit magam sem értek. Tudjátok, rosszul éreztem magamat, amiért megbántottalak titeket. Elszaladt velem a ló, az biztos. Azt hittem, én vagyok a nagymenő, stb. Miközben csak egy 12 éves senki vagyok. Semmibe vettelek titeket, lekezelő voltam veletek, mert elszálltam. Nem akartam. Visszaestem a földre, mikor már nem maradt senkim. Átgondoltam a dolgokat. Igen jogosan mondtatok mindent rám, már ha mondtatok valamit. Kifogásokat találtam.
Eme kis összefoglaló lényege annyi lenne: Sajnálom, remélem, megbocsátotok nekem. Ha nem, érteni fogom. Köszönöm.
Szia.!
Hát tudod, én őszintén szólva nem voltam itt a "nagy háborúk" mindegyikén, de tudom, hogy nagyon nem szép dolgok történtek itt.! Van itt egy-két ember, akit ahogy te is jól láttad, nagyon megbántottál, köztük Zitut is. Félre értés ne essék, én nem az ő védelmére vagyok, tudom, hogy ő megtudja magát védeni, de mivel a legjobb barátom, muszáj most szólnom róla is és törődnöm kell vele, szóval talán ő volt az akinek a legtöbb fájdalmat okoztad, de most ez lényegtelen. Én nem éreztem ezt át annyira mint a többiek, ezért nem tudok, úgy nyilatkozni a témában mint ők. De én személy szerint úgy vagyok vele, hogy attól, hogy egy csoportban beszélgetünk azonos témáról, még nem kell puszi-pajtásoknak lennünk. Szóval nekem semmi bajom nincs ha visszajössz, és nem is lesz semmi bajom, mert egy témáról beszélgetünk, de ha még egy botrány lesz, én már nem tudok így ítélkezni, persze csak ha abban én is benne leszek.!
Szóval felőlem jöhetsz, de nem tudok mindenki nevében beszélni, ez csak az én egyéni véleményem..!