Sziasztok.!
Én nem írok nagy összegzést, mert egyrészt ilyenkor még nincs agyam, másrészt szerintem már minden leírtatok.

De azért összedobok valamit.
Randy Orton vs. Alberto Del Rio:Bevallom, kicsit rosszabbra számítottam, de csalódnom kellett, persze pozitív értelemben, mert jó meccs volt.
Hell no vs. Rhodes Scholars:Tuti, hogy még folytatódni fog, amit nem is bánok, mert szerintem nagyon jók.

Örülök Codyék győzelmének, de jobb lett volna, ha az övet is megszerzik. Bár már annak is örülök hogy Cody övközelben van, végre valahára. Nem kell, hogy győzzön, csak legyen meccse, ennyi.
Miz vs. Kofi: Felhúztam magam, mert Mike jobb volt, mint Kofi.

Remélem Miz megszerzi az övet, mert Ő tényleg megérdemli, Kofiban nem látok semmi olyat, ami egy jó bajnokhoz kéne. Kofi megtanult beszélni.!
ezt fel kell írnom valahova. xdd Egyébként csalódtam ebben a meccsben, mert Miznek szurkoltam a legjobban, és nem nyert.
Cesaro vs Justin Gabriel: Ez a meccs annyira nem jött be, sorry. Örülök, hogy Justin pusht kap, mert szerintem nagyon jók a mozdulatai a ringben.
Rey Mysterio & Sin Cara vs Prime Time Players:Ez jó meccs volt, bár nem igazán láttam az előzményét. Örültem Rey és Cara győzelmének.
Sheamus vs. Big Show:Kellett a vérfrissítés. Most az egyszer örültem Big Show bácsinak, mert este azon a gondolkoztam, hogy talán jobb lenne, ha Ő győzne, mert Sheamus karakterét én már nagyon untam.

Azért erre nem igazán számítottam, de kellemes meglepetés volt, bár vártam Spagettit, hogy beváltsa a táskát, de nem gyütt.
Eve vs Kaitlyn vs Layla: Eve.

Ez egyértelmű volt, hogy Ő érdemli meg legjobban az övet, Layla-t nem igazán bírom, Kaitlyn meg még várjon. Szerintem ez a történet az utóbbi dívával fog tovább menni, vagyis remélem.

Eve.
Punk vs. Ryback:Komolyan megnéztem volna, hogy Ryback milyen bajnok, de ez elmaradt. Igazából már baromira unom, hogy Punk a bajnok, nem ártana valami vérfrissítés féle, mint a WHC övnél történt. Remélem kövibe ez megtörténik.

Amúgy jó meccs volt.
Nem akartam ennyi írni, de közbe megjött az agyam.