Starity

Pankráció II.

1002 oldal 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. október 29. 08:46 #7701
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Na szóval itt lenne DiBiase kicsike összegzője a HIAC-ről. smileeee.gif
Randy Ortonban nem csalódtam, végre valaki jó rendesen helyrerakta Albertot. Szólni kéne az Undashing Cody Rhodes-nak, hogy hozzon pár zacskót és azokat húzza rá Alberto fejére. laugh.gif
El se akarom hinni...Cody Rhodes-t végre engedték nyerni! Mi történt a WWE-sekkel, csak nem betegek, hogy egy "veterán" volt IC bajnoknak engedték, hogy nyerjen? rolleyes.gif Mindenesetre gratulálok nekik és áhh köszönöm végre, hogy valami jó is történik ennél a cégnél.
Megkérdezthetem, hogy ki az a Kofi Kingston? rolleyes.gif Mert hogy abszolút nem méltó az IC címre, az 100%-ig biztos. Cody Rhodes anno igazat mondott az övvel kapcsolatban...hogy olyanok kezébe kerül, akik az öv méltóságát szennyezik be. Akik az öv méltóságát megtartották, azok pont Cody és Miz voltak. A WWE-seknek össze kéne kapniuk magukat és belátniuk, hogy eléggé nagy baklövés volt Kofinak odaadni az övet. reklamalo.gif Színvonal emberek, színvonal!
A US bajnoki címmel kapcsolatban inkább semleges maradok, mert amióta Zack elvesztette e címet, engem már nem is érdekel, hogy kihez kerül.
WTF??? Big Show az új WH bajnok? ohmy.gif Ez a színvonal legeslegalja...komolyan Big Show? dry.gif Ezek nem normálisak. Sheamus volt az igazi WH bajnok erre egy megvásárolt tömegpusztító elveszi tőle a címet. Az más sztori, hogy a WWE-sek kicsikét túlzásokba estek és állandóan Sheamust fújták. De akkor is...Sheamus sokkal jobban megérdemli ezt a címet, mint Show. +1 ok, hogy miért ne nézzem a WWE műsorait. rolleyes.gif Megint csak: színvonal emberek, színvonal! rolleyes.gif
Nem a kedvencem Eve, de gratulálok neki! smileeee.gif
Hát ez magától értetődő volt: CM Punk megmarad bajnoknak! pompom.gif Köszönöm Istenem! meghajolo.gif Remélem Punk még ennél is tovább marad bajnok, mert megérdemli! smileeee.gif Csak a francba is WWE-sek: ne írjatok már neki ilyen sz*r szerepeket, hogy ő "Kiköveteli a tiszteletet."! Mi ez már, ha nem egy bajnok lejáratása a nagyközönség előtt? rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Tündiii, riri17, SasukeMilo
2012. október 29. 08:59 #7702
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.10.29. 08:46)
Na szóval itt lenne DiBiase  kicsike összegzője a HIAC-ről. smileeee.gif
Randy Ortonban nem csalódtam, végre valaki jó rendesen helyrerakta Albertot. Szólni kéne az Undashing Cody Rhodes-nak, hogy hozzon pár zacskót és azokat húzza rá Alberto fejére.  laugh.gif 
El se akarom hinni...Cody Rhodes-t végre engedték nyerni! Mi történt a WWE-sekkel, csak nem betegek, hogy egy "veterán" volt IC bajnoknak engedték, hogy nyerjen?  rolleyes.gif Mindenesetre gratulálok nekik és áhh köszönöm végre, hogy valami jó is történik ennél a cégnél. 
Megkérdezthetem, hogy ki az a Kofi Kingston?  rolleyes.gif Mert hogy abszolút nem méltó az IC címre, az 100%-ig biztos. Cody Rhodes anno igazat mondott az övvel kapcsolatban...hogy olyanok kezébe kerül, akik az öv méltóságát szennyezik be. Akik az öv méltóságát megtartották, azok pont Cody és Miz voltak. A WWE-seknek össze kéne kapniuk magukat és belátniuk, hogy eléggé nagy baklövés volt Kofinak odaadni az övet.  reklamalo.gif Színvonal emberek, színvonal!
A US bajnoki címmel kapcsolatban inkább semleges maradok, mert amióta Zack elvesztette e címet, engem már nem is érdekel, hogy kihez kerül. 
WTF??? Big Show az új WH bajnok?  ohmy.gif Ez a színvonal legeslegalja...komolyan Big Show?  dry.gif Ezek nem normálisak. Sheamus volt az igazi WH bajnok erre egy megvásárolt tömegpusztító elveszi tőle a címet. Az más sztori, hogy a WWE-sek kicsikét túlzásokba estek és állandóan Sheamust fújták. De akkor is...Sheamus sokkal jobban megérdemli ezt a címet, mint Show. +1 ok, hogy miért ne nézzem a WWE műsorait.  rolleyes.gif Megint csak: színvonal emberek, színvonal!  rolleyes.gif 
Nem a kedvencem Eve, de gratulálok neki! smileeee.gif
Hát ez magától értetődő volt: CM Punk megmarad bajnoknak!  pompom.gif Köszönöm Istenem!  meghajolo.gif Remélem Punk még ennél is tovább marad bajnok, mert megérdemli! smileeee.gif Csak a francba is WWE-sek: ne írjatok már neki ilyen sz*r szerepeket, hogy ő "Kiköveteli a tiszteletet."! Mi ez már, ha nem egy bajnok lejáratása a nagyközönség előtt?  rolleyes.gif

Én csak azért 'örültem' (az nagyon erős kifejezés) Show-nak, mert a hónapok során annyira sikerült megutálnom Sheamus agyonpusholt shit face karakterét hogy az nem igaz. Így legalább kitalálhatnak valami rendes story-t a Big Show-al és nem folytatják az örökös 'én nyerek állandóan és hős bajnok vagyok' meccseket. Meg egyébként is, Sheamus akkora heel lehetne hogy fú, erre meg milyen szar karaktere van...
Igazából engem egyedül Eve érdekelt az egész Hell in a Cell-cirkuszban (de csak azért mert John nem volt ott, amit igazán nem értek. Oké, Punk nem őt választotta, de kaphatott volna egy meccset és tádám! Új feud...) és örültem neki hogy nem vette el tőle Layla vagy Kaitlyn az övet mert közel sem tudnak olyan sokat mint Eve... rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Kazuo, Maci HEEL, Tündiii, riri17
2012. október 29. 09:00 #7703
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.10.29. 08:28)
Üdvözletem! hi.gif Persze, hogy csatlakozhatsz, viszont a bemutatkozás lemaradt, de mindegy már, mert idővel kiderült, hogy kik a kedvenceid.  laugh.gif 
Na szóval rólam érdemes tudni, hogy: nagy Zack Ryder, Cody Rhodes, The Miz, Ted Dibiase, CM Punk, Christian és Maryse b*zi vagyok.  meghajolo.gif Imádom őket!  meghajolo.gif heart.gif
Ja és el ne felejtsd a Pankráció topik II. hivatalos himnusza:  rohog.gif 

Az Emberek Ereje legyen velünk!  rohog.gif heart.gif

Big Johnny is our BIG hero!! meghajolo.gif _nevet.gif
2012. október 29. 09:09 #7704
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.29. 09:00)
Big Johnny is our BIG hero!! meghajolo.gif  _nevet.gif

Most mondd azt, hogy nem néz ki jól... _nevet.gif _nevet.gif
http://wrestletopia.2-si.net/n/img/b/lg/John%20Laurinaitis.png
3 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Tündiii, riri17
2012. október 29. 09:13 #7705
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.29. 08:59)
Én csak azért 'örültem' (az nagyon erős kifejezés) Show-nak, mert a hónapok során annyira sikerült megutálnom Sheamus agyonpusholt shit face karakterét hogy az nem igaz. Így legalább kitalálhatnak valami rendes story-t a Big Show-al és nem folytatják az örökös 'én nyerek állandóan és hős bajnok vagyok' meccseket. Meg egyébként is, Sheamus akkora heel lehetne hogy fú, erre meg milyen szar karaktere van... 
Igazából engem egyedül Eve érdekelt az egész Hell in a Cell-cirkuszban (de csak azért mert John nem volt ott, amit igazán nem értek. Oké, Punk nem őt választotta, de kaphatott volna egy meccset és tádám! Új feud...) és örültem neki hogy nem vette el tőle Layla vagy Kaitlyn az övet mert közel sem tudnak olyan sokat mint Eve...  rolleyes.gif

Igen, említettem is, hogy Sheamus-t egy kicsit túlzásba vitték, de már kezd nagyon nagyon elegem lenni a WWE idióta húzásaiból. rolleyes.gif Szerintem elég nagy hiba volt kihagyni John Cena-t, mert lássuk be: John Cena az egyik legnagyobb éltetője a WWE-nek. Szerintem az emberek nagy része csak miatta nézi még a WWE-t, mert ki tudja, lehet nemcsak nekem van elegem a WWE-ből.
Kaitlyn-nek jó, ha volt 5 meccse és máris méltónak érzik ahhoz, hogy Eve-vel mérkőzzön meg? rolleyes.gif No comment. rolleyes.gif Layla meg üljön le és járkáljon. rolleyes.gif
2012. október 29. 09:18 #7706
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.10.29. 09:09)
Most mondd azt, hogy nem néz ki jól... _nevet.gif  _nevet.gif 

Most inkább azt mondom hogy éhes vagyok sad.gif
2012. október 29. 09:18 #7707
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.29. 09:18)
Most inkább azt mondom hogy éhes vagyok sad.gif

Én is. sad.gif Gyere, meghívlak egy bögre teára meg egy szendvicsre! biggrin.gif heart.gif
2012. október 29. 09:19 #7708
- törölt felhasználó -    
Amúgy nem mondom hogy a tavalyi HIAC mekkora szám volt de én azt ezerszer jobban élveztem mint ezt.. voltak fordulatok és sokkal izgalmasabb volt. Ez meg... jesszus.
2012. október 29. 09:20 #7709
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.10.29. 09:18)
Én is. sad.gif Gyere, meghívlak egy bögre teára meg egy szendvicsre! biggrin.gif heart.gif

Indulok DiBiase! heart.gif
2012. október 29. 09:21 #7710
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.29. 09:19)
Amúgy nem mondom hogy a tavalyi HIAC mekkora szám volt de én azt ezerszer jobban élveztem mint ezt.. voltak fordulatok és sokkal izgalmasabb volt. Ez meg... jesszus.

Számból vetted ki a szót. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Tündiii, riri17
2012. október 29. 09:22 #7711
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.29. 09:20)
Indulok DiBiase! heart.gif

LitaZitám heart.gif
2012. október 29. 09:29 #7712
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.10.29. 09:22)
LitaZitám heart.gif

Még mindig imádom ezt a nevet. laugh.gif
2012. október 29. 09:40 #7713
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Na én most egy kicsit elmegyek. smileeee.gif Majd 11 körül leszek! smileeee.gif
Sziasztok! heart.gif
2012. október 29. 09:54 #7714
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.10.29. 09:40)
Na én most egy kicsit elmegyek. smileeee.gif Majd 11 körül leszek! smileeee.gif
Sziasztok! heart.gif

Szia DiBiase! heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Tündiii, Kazuo, riri17
2012. október 29. 09:55 #7715
- törölt felhasználó -    
Basszus, Randy majdnem kopasz!! Ugye ez nem AZT jelenti?? ohmy.gif w00t.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcmx8jmqR11rpg71oo1_250.png
4 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Tündiii, Kazuo, riri17
2012. október 29. 10:21 #7716
- törölt felhasználó -    
Sziasztok..! heart.gif smileeee.gif
Akkor jövök én a HIAC-ről alkotott véleményemmel.!
Sheamus vs Big Show - Hát Big Show-t WHC-nek, előbb akasztottam volna fel magamat esküszöm, egyetértek Biával, egy ilyennek adni azt az övet, már szégyen. Igen szeretem, és szerettem is Sheamus-t, lehet, hogy túl sokat nyomták, de nála legalább jó helyen volt az a rohadt öv, mos meg..! dry.gif mad.gif
Kofi vs Miz - Miz-nek szurkoltam, Kofi Tag - Team Bajnoknak jó lenne, de ez még szerintem kicsit nagy falat neki..! rolleyes.gif
Ev vs Kaitlyn vs Layla - Gratulálok Eve-nek, neki is szurkoltamm, és reméltem, hogy ő marad.! smileeee.gif heart.gif
Tag team meccs - Ez végülis igazából hidegen hagyott, tényleg örültem, hogy legalább övközelbe engedték Cody-t, Damien-t meg egyenesen rühellem..!
Punk vs. RyBack - Hát csalódtam remélte, hogy Ryback végre elveszi "Mr Respect"-től azt az övet, már tényleg unom, elnézést a rajongóktól, de már az vígasztal, hogy hátha, nála marad, és a Royal Rumble-n Rock veszi el tőle.!
+ Rey-ék meccsének örültem, bár nem volt tétje a meccsnek, örülök hogy győztek, mármint, hogy "Rey" győzött..!
laugh.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Tündiii, Kazuo, riri17
2012. október 29. 11:19 #7717
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.10.29. 09:09)
Most mondd azt, hogy nem néz ki jól... _nevet.gif  _nevet.gif 

Szerelmem _nevet.gif _nevet.gif
(akkor lesz ha meghal xd)
4 felhasználónak tetszik: Tündiii, Kazuo, riri17, Maci HEEL
2012. október 29. 11:39 #7718
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 228
Azonosító: 149865
Sziasztok! heart.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcn08jXXwQ1rxqftbo1_1280.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcn08jXXwQ1rxqftbo3_1280.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcn16yypBc1rxqftbo3_1280.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcn16yypBc1rxqftbo7_1280.jpg
EVE GYŐZÖTT, EVE GYŐZÖTT, EVE GYŐZÖTT! Komolyan azt hittem, hogy a WWE berakja Kaitlynt DC-nek, hogy azért neki is legyen 'valamilye', de most jól döntöttek. Végre egy valamire való díva meccs a WWE-ben! meghajolo.gif Csak én gondolom úgy, hogy Eve sokat fejlődött? heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17, Maci HEEL
2012. október 29. 11:46 #7719
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Sziasztok! smileeee.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Tündiii, riri17, Maci HEEL
2012. október 29. 11:46 #7720
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Nessa123 @ 2012.10.29. 11:19)
Szerelmem  _nevet.gif  _nevet.gif 
(akkor lesz ha meghal xd)

Lebuktáááááál! rohog.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Tündiii, riri17, Maci HEEL
1002 oldal 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1136.