Na szóval itt lenne Di
Biase kicsike összegzője a HIAC-ről.
Randy Ortonban nem csalódtam, végre valaki jó rendesen helyrerakta Albertot. Szólni kéne az Undashing Cody Rhodes-nak, hogy hozzon pár zacskót és azokat húzza rá Alberto fejére.
El se akarom hinni...Cody Rhodes-t végre engedték nyerni! Mi történt a WWE-sekkel, csak nem betegek, hogy egy "veterán" volt IC bajnoknak engedték, hogy nyerjen?

Mindenesetre gratulálok nekik és áhh köszönöm végre, hogy valami jó is történik ennél a cégnél.
Megkérdezthetem, hogy ki az a Kofi Kingston?

Mert hogy abszolút nem méltó az IC címre, az 100%-ig biztos. Cody Rhodes anno igazat mondott az övvel kapcsolatban...hogy olyanok kezébe kerül, akik az öv méltóságát szennyezik be. Akik az öv méltóságát megtartották, azok pont Cody és Miz voltak. A WWE-seknek össze kéne kapniuk magukat és belátniuk, hogy eléggé nagy baklövés volt Kofinak odaadni az övet.

Színvonal emberek, színvonal!
A US bajnoki címmel kapcsolatban inkább semleges maradok, mert amióta Zack elvesztette e címet, engem már nem is érdekel, hogy kihez kerül.
WTF??? Big Show az új WH bajnok?

Ez a színvonal legeslegalja...komolyan Big Show?

Ezek nem normálisak. Sheamus volt az igazi WH bajnok erre egy megvásárolt tömegpusztító elveszi tőle a címet. Az más sztori, hogy a WWE-sek kicsikét túlzásokba estek és állandóan Sheamust fújták. De akkor is...Sheamus sokkal jobban megérdemli ezt a címet, mint Show. +1 ok, hogy miért ne nézzem a WWE műsorait.

Megint csak: színvonal emberek, színvonal!
Nem a kedvencem Eve, de gratulálok neki!
Hát ez magától értetődő volt: CM Punk megmarad bajnoknak!

Köszönöm Istenem!

Remélem Punk még ennél is tovább marad bajnok, mert megérdemli!

Csak a francba is WWE-sek: ne írjatok már neki ilyen sz*r szerepeket, hogy ő "Kiköveteli a tiszteletet."! Mi ez már, ha nem egy bajnok lejáratása a nagyközönség előtt?