Pankráció II.
2012. október 28. 14:09
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.28. 13:03)
Tudom hogy szemét vagyok, de miért nem lehet bemutatkozni az új tagoknak? Hiszen itt mind legjobb barátok vagyunk és na...
Ott az igazság!
2012. október 28. 14:13
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Stephanie Mendez @ 2012.10.27. 23:26)
Sziasztok kis pankrátorjaim.!
Mizujs?
Előbb ittam meg 3 doboz
-t és most nem tudok aludni!! 
Mizujs?
Előbb ittam meg 3 doboz
Pankrátorjaim?
Azt sem tudom (tudjuk), hogy ki vagy.
Ha e közösséghez akarsz tartozni, akkor mutatkozz be. Ez nem úgy megy, hogy te csak úgy lepankrátorjaimozol minket.
Ha megutáltál emiatt, akkor sajnálom, de én inkább elmondtam a véleményemet a dologról.
2012. október 28. 15:40
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Énis teljesen egyetértek azzal a dologgal, hogy ha új tag jön, mutatkozzon be, ez más ilyen topikba is így működik. Nem akarok bunkó lenni, de szerintem ez alapvető dolog. Nem kell regényt írni, csak pár sort, arról, hogy mi a neve és ki a kedvence. Ennyi.
2012. október 28. 15:51
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Sziasztok!
Stephanie Mendez, szerintem is mutatkozz be, de nem utál senki, nyugodtan lehetsz még te is tag, csak írd le kit a kedvenced a pankrációból és hogy pl. mikortól nézed, hány éves vagy.
2012. október 28. 16:11
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Szerintem is Eve volt a legjobb a fotózáson. Aztán Aksana. Eve a Hell in a Cell-en is nyerni fog, ahogy most is. Amúgy tök bírnám, ha Aksana lenne a legjobb barátnője.
2012. október 28. 16:19
Idézet (riri17 @ 2012.10.28. 15:40)
Énis teljesen egyetértek azzal a dologgal, hogy ha új tag jön, mutatkozzon be, ez más ilyen topikba is így működik. Nem akarok bunkó lenni, de szerintem ez alapvető dolog. Nem kell regényt írni, csak pár sort, arról, hogy mi a neve és ki a kedvence. Ennyi.
És,hogy mióta nézi a pankrációt
2012. október 28. 16:29
Idézet (Nessa123 @ 2012.10.28. 16:19)
És,hogy mióta nézi a pankrációt
Pl:
Sziasztok!
A nevem xy .. éves vagyok és ... (éve,hónapja) nézem a pankrációt.A kedvencem xyx és xcx.Akit nem kedvelek az xxyí. Szeretnék csatlakozni ide a topichoz,ha nem baj!
2012. október 28. 17:49
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ma unatkoztam, és amikor unatkozok, Maryse meccseket nézek, és akkor eszembe jut mennyire hiányzik.
Jajj anyám, de kvagyönyörű ezen a képen.
Hell In A Cell tipp/vágy.
Sheamus © vs. Big Show: Egyértelmű, hogy Sheamus, Big Show bácsit nem bírom.
Sheamus/Sheamus
Team Hell No©vs. Team Rhodes Scholars: Gondolhatjátok, kiknek fogok szurkolni, de igazából felőlem bármelyikük győzhet.
Team Hell No/Team Rhodes Scholars
Randy Orton vs. Alberto Del Rio: Ez a meccs érdekel a legkevésbé, felőlem bármelyikük győzhet, de Randynek azért jobban örülnék.
Orton/Orton
CM Punk © vs. Ryback: Komolyan kíváncsi lennék mi történne, ha Ryback győzne.
Szerintem Punk jobb lenne nembajnokként, mivel nem igazán bírom ezt a karakterét, de akkor inkább más vegye el az övét.
Punk/Punk
Kofi Kingston © vs. The Miz:Egyértelmű, hogy Miznek kell győznie.! Neki olyan jól állt az az öv.
Miz/Miz
Eve © vs. Layla vs. Kaitlyn: Végre valamennyire foglalkoznak is a dívákkal, remélem Eve megtartja az övet, mivel egyrészt nagyon jó bajnok, másrészt ő a legjobb díva a maiak közül.
Eve/Eve
Hell In A Cell tipp/vágy.
Sheamus © vs. Big Show: Egyértelmű, hogy Sheamus, Big Show bácsit nem bírom.
Team Hell No©vs. Team Rhodes Scholars: Gondolhatjátok, kiknek fogok szurkolni, de igazából felőlem bármelyikük győzhet.
Randy Orton vs. Alberto Del Rio: Ez a meccs érdekel a legkevésbé, felőlem bármelyikük győzhet, de Randynek azért jobban örülnék.
CM Punk © vs. Ryback: Komolyan kíváncsi lennék mi történne, ha Ryback győzne.
Kofi Kingston © vs. The Miz:Egyértelmű, hogy Miznek kell győznie.! Neki olyan jól állt az az öv.
Eve © vs. Layla vs. Kaitlyn: Végre valamennyire foglalkoznak is a dívákkal, remélem Eve megtartja az övet, mivel egyrészt nagyon jó bajnok, másrészt ő a legjobb díva a maiak közül.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

4 felhasználónak tetszik:
De Sexy
Bieber rajongó lettél Zack?