És Kofinak meg gratulálok a bajnoki címhez!
Pankráció II.
2012. október 17. 16:47
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.17. 12:45)
Gif-ekre írtad a szöveget, vagy te csináltad őket?
Amúgy sziasztok
Kettest kaptam matekból... 
Amúgy sziasztok
Gif-ekre írtam a szöveget.De a José-sat azt videóból vágtam ki.
Én ma négyest kaptam angolból
2012. október 17. 17:00
Sziasztok..!
Most lapozgattam vissza, legalábbis az első 2-3 oldalt, amiről lemaradtam, és Bius köszönöm neked, hogy fáradtál az avatar elkészítésével, és Netti neked is mégegyszer köszönöm, hogy Te is fáradtél értem..! Nagyon drágák vagytok..!
[ha esetleg valaki még fáradt vele, neki is köszönöm!! ♥]
Most lapozgattam vissza, legalábbis az első 2-3 oldalt, amiről lemaradtam, és Bius köszönöm neked, hogy fáradtál az avatar elkészítésével, és Netti neked is mégegyszer köszönöm, hogy Te is fáradtél értem..! Nagyon drágák vagytok..!
[ha esetleg valaki még fáradt vele, neki is köszönöm!! ♥]
2012. október 17. 17:29
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Sziasztok.!
Csak én nem örülök Kofi IC címének.?
Jólvan, akkor én leszek a feketebárány.
Nem azt mondom, hogy Kofi rossz pankrátor de...már kezdett kicsit felemelkedni az IC öv szintje, erre meg...placcs. Meghát...Mike, az Mike..és annyira kibeb..szottul jól állt az az öv a kezében, hogy áá..
Ma tiszta idióta vagyok, sorry.
Am most megyek bőgni Mike miatt, ha nem leszek, keressetek meg a zsepitenger legalján..
2012. október 17. 18:32
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (riri17 @ 2012.10.17. 17:29)
Sziasztok.!
Nem azt mondom, hogy Kofi rossz pankrátor de...már kezdett kicsit felemelkedni az IC öv szintje, erre meg...placcs. Meghát...Mike, az Mike..és annyira kibeb..szottul jól állt az az öv a kezében, hogy áá..
Am most megyek bőgni Mike miatt, ha nem leszek, keressetek meg a zsepitenger legalján.. 
Sziasztok!
2012. október 17. 18:32
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (KisRigo @ 2012.10.17. 14:01)
SZÍVROHAMOT KAPTAM MERT RANDY ORTON VÁLASZOLT NEKEM!
https://twitter.com/RandyOrton/status/258534492711550976
Ám amúgy sziasztok!
https://twitter.com/RandyOrton/status/258534492711550976
Ám amúgy sziasztok!
Gratulálok!!
2012. október 17. 18:49
Idézet (riri17 @ 2012.10.17. 17:29)
Sziasztok.!
Örülünk hoy újra a régi vagy, nem szeretjük a depis Nettit.
Amúgy nekem sem tetszik Kofi mint IC bajnok, de ez van, és akkor már gratulálni kell neki, hiszen el kell fogadni.
2012. október 17. 19:08
Nem mondom hogy Kofi rossz pankrátor de bevallom,én sem örültem mikor meghallottam hogy megnyerte az övet. Persze mint Miz rajongó,nem is csoda ha nem az ő kezében szerettem volna látni az övet és igazából volt a fejemben jópár név akiknek inkább átadtam volna ezt a címet ahelyett hogy pont Kofi kezébe kerüljön.(Ilyen volt például ugye Rey).
2012. október 17. 19:41
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.17. 18:49)
Örülünk hoy újra a régi vagy, nem szeretjük a depis Nettit.
Amúgy mindenhogy szeretünk, de az nem áll neked jól.
Amúgy nekem sem tetszik Kofi mint IC bajnok, de ez van, és akkor már gratulálni kell neki, hiszen el kell fogadni.
Tudom.
Értem.
Imádom Natalya-t.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

4 felhasználónak tetszik: