Pankráció II.
2012. október 16. 17:39
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.15. 20:34)
Csak szerintem van nagyon meleg?
Nem, ő soha nem csókolna meg egy dívát. Mert Amy nem díva volt, hanem női pankrátor.

Nem, ő soha nem csókolna meg egy dívát. Mert Amy nem díva volt, hanem női pankrátor.

Sziasztok!
2012. október 16. 17:44
Idézet (Tündiii @ 2012.10.16. 17:40)
Most akkor Punk Ryback ellen lesz? Én is Johnny-t akarom.Ha Cena lett volna Punk ellen akkor természetes,hogy Johnny-nak szurkolok,de most már Punk-nak fogok
2012. október 16. 17:45
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Maci HEEL @ 2012.10.16. 17:34)
Jól értesültem a hírről, hogy Punk RyBack-et választotta ellenfélnek a Hell In The Cell-re..?

Igen, de szerintem nem éppen a legméltóbb ellenfél...
2012. október 16. 17:49
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (Nessa123 @ 2012.10.16. 17:44)
Én is Johnny-t akarom.Ha Cena lett volna Punk ellen akkor természetes,hogy Johnny-nak szurkolok,de most már Punk-nak fogok
Igen, én is.
2012. október 16. 17:49
Szerintem meg TÖKÉLETES választás Ryback.
Nem kell Johnny, tavaly a HIAC-on is Cena vs Punk (meg Del Rio) volt, már több mint egy éve nyomatják ezt, krvára unalmas. Remélem hogy John-nak találnak más ellenfelet, mert ez a feud Punk-al nagyon haldoklott már. Ez kivételesen ügyi húzás volt a WWE-től!
LitaZita amúgy beteg.
Nem kell Johnny, tavaly a HIAC-on is Cena vs Punk (meg Del Rio) volt, már több mint egy éve nyomatják ezt, krvára unalmas. Remélem hogy John-nak találnak más ellenfelet, mert ez a feud Punk-al nagyon haldoklott már. Ez kivételesen ügyi húzás volt a WWE-től!
LitaZita amúgy beteg.
2012. október 16. 17:50
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.16. 17:49)
LitaZita amúgy beteg.
LitaZita amúgy beteg.
Remélem,hogy Punk fog győzni
2012. október 16. 17:53
Idézet (Nessa123 @ 2012.10.16. 17:50)
Remélem,hogy Punk fog győzni
Nekem mindegy. Lehetne Cryback (
2012. október 16. 17:53
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.16. 17:49)
LitaZita amúgy beteg.
LitaZita amúgy beteg.
Hát tudod: ízlések és pofonok.
Még egyszer jobbulást sweetie!
2012. október 16. 17:54
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.16. 17:53)
) a WWE bajnok, mert lehet hogy találnának ki valami jó story-t, bár azért kétlem. Szeretem, imádom Punk-ot, de már az is unalmas hogy ő a bajnok. Szerintem adhatnának másnak is övet, lehetne izgibb a Raw is, meg az SD is, mert a SmackDown.. hát fú.. egyáltalán nincs benne semmi érdekes. De persze ez az én véleményem.
Zack Ryder lenne a bajnok.Jó lenne
2012. október 16. 17:55
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.16. 17:53)
) a WWE bajnok, mert lehet hogy találnának ki valami jó story-t, bár azért kétlem. Szeretem, imádom Punk-ot, de már az is unalmas hogy ő a bajnok. Szerintem adhatnának másnak is övet, lehetne izgibb a Raw is, meg az SD is, mert a SmackDown.. hát fú.. egyáltalán nincs benne semmi érdekes. De persze ez az én véleményem.
Én bevallom az igazat: nem is szoktam már annyira RAW-ot és Smackdown-t nézni, mert annyira padlón van a színvonal, hogy én inkább nem is idegesítem magam vele.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

3 felhasználónak tetszik:
Nincs nála csodálatosabb ember.