Nézétek mit csináltam! Ha csináltok ilyesmi videót és elkülditek Twitter-en Curt Hawkins-nak akkor lehet nyerni nála azt hogy követ majd téged és egy autógrammos valamit küld állítólag!
Ezt írta ki: I want YOU to design, create, & edit your very own Curt Hawkins return vignettes! This day & age all wrestling fans know what vignettes are. Please keep all videos within 30 seconds. Be creative & different, don't just make a generic music video. I will follow EVERYBODY that enters & send them an autographed Topps @WWE trading card. I'll pick a winner on November 1st... That person will get a follow as well as a huge care package of Hawkins & WWE merch and. A pair of signed ring worn kick pads! And please use #HawkinsReturns when submitting all videos to me, thanks.
Be creative, really no rules except the 30 second time limit. If you know me you'll know what kind of music I dig & etc. #HawkinsReturns
Pankráció II.
2012. október 14. 17:18
Idézet (KisRigo @ 2012.10.14. 17:16)
Nézétek mit csináltam! Ha csináltok ilyesmi videót és elkülditek Twitter-en Curt Hawkins-nak akkor lehet nyerni nála azt hogy követ majd téged és egy autógrammos valamit küld állítólag!
komolyan küld autogramos valamit?
2012. október 14. 17:26
Idézet (KisRigo @ 2012.10.14. 17:22)
Leírhatod! Majd elküldöm Johnny-nak 
AJ: - Afrikában több mint 1 millió éhező gyerek van
John: - Nem csak gyerekek éheznek, de még a felnőttek is.
José: - Adója 1%-ával támogassa az Afrikában éhező gyerekeket
Mindenki: - Adományozzon,hogy tovább élhessenek
John: - Nagyon éhes vagyok!
AJ: - Én is
José bejön a szobába egy chips-es zacskóval, a többiek csurgatják a nyálukat
- Lay's. Csakis nekem való!
2012. október 14. 17:29
Idézet (Nessa123 @ 2012.10.14. 17:26)
AJ: - Afrikában több mint 1 millió éhező gyerek van
Chips-et akarok!
2012. október 14. 17:37
Idézet (Maci HEEL @ 2012.10.14. 17:34)
Ha már a vidiknél tartunk, amúgy Kriszti nagyon jó lett..!
Nem tudjátok, hogy Youtube vidit nem lehet DVD-re írni, mert végölis a filmket is onnan töltik le..? 
Letöltöd a youtube-ról a videókat és utána átkonvertálod AVI módba! Én így csináltam pár filmnél!
2012. október 14. 17:38
Idézet (KisRigo @ 2012.10.14. 17:16)
Ezt írta ki: I want YOU to design, create, & edit your very own Curt Hawkins return vignettes! This day & age all wrestling fans know what vignettes are. Please keep all videos within 30 seconds. Be creative & different, don't just make a generic music video. I will follow EVERYBODY that enters & send them an autographed Topps @WWE trading card. I'll pick a winner on November 1st... That person will get a follow as well as a huge care package of Hawkins & WWE merch and. A pair of signed ring worn kick pads! And please use #HawkinsReturns when submitting all videos to me, thanks.
Be creative, really no rules except the 30 second time limit. If you know me you'll know what kind of music I dig & etc. #HawkinsReturns
Mivel csináltad ezt a videót Kriszta?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

3 felhasználónak tetszik: