Pankráció II.
2012. október 10. 06:42
Nagyon pipa vagyok... persze az fontos hogy Lady Gaga hogy okádott a színpadon, egy színész hogy fogyott le, meg csupa idiótaság, a cikkemet meg nem lehet kirakni... soha nincs a WWE-ről hír, írunk egyet erre meg el se fogadják..
2012. október 10. 11:36
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.10. 06:42)
Nagyon pipa vagyok... persze az fontos hogy Lady Gaga hogy okádott a színpadon, egy színész hogy fogyott le, meg csupa idiótaság, a cikkemet meg nem lehet kirakni... soha nincs a WWE-ről hír, írunk egyet erre meg el se fogadják.. 
Én is tegnap este gyors írtam egyet, hogy Kofi & Truth különmentek, de semmi...
Amúgy hello..infón vagyok..!
2012. október 10. 13:23
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.10. 06:42)
Hát igen! Itt senkinek sem fontos a WWE csak nekünk!
2012. október 10. 13:26
Idézet (KisRigo @ 2012.10.10. 13:23)
Hát igen! Itt senkinek sem fontos a WWE csak nekünk!
Demi Lovato meg a srác lávsztorija nagyon fontos ám...
Ne haragudj Netti, tudom hogy te szereted az One Direction-t, de nagyon haragszom a moderátorokra, az olyanokat engedélyezik amiknek semmi hírértékük...
2012. október 10. 13:28
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.10.10. 13:26)
Demi Lovato meg a srác lávsztorija nagyon fontos ám...
Ne haragudj Netti, tudom hogy te szereted az One Direction-t, de nagyon haragszom a moderátorokra, az olyanokat engedélyezik amiknek semmi hírértékük...
Jaja ott a pont! Meg olyan hírek vannak amiknek nincs semmi értelmük!
2012. október 10. 13:50
Idézet (KisRigo @ 2012.10.10. 13:49)
Na én most megyek mert kajálok bepakolok és utána suli!Suliban az utolsó két óra
alvás lesz
Ma már csak este felé leszek fent! Szia Zita és még aki fent van!
Szia Kriszta! Majd beszélünk, aludjál sokat!
2012. október 10. 15:12
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (SasukeMilo @ 2012.10.09. 17:58)
Nos... köszöntök mindenkit újra
Most nem tudok sokat maradni (eléggé megfáztam, plusz beteg a macskám, a kutyám pedig eltűnt
), de már a sok hiányoló komment láttán egyszerűen írnom kellett!!! Először is örülök, hogy Kriszta visszatért ide, másodszor külön köszönöm Zitunak és Biusnak a szép szavakat rólam (ha még más is írt, szóljon... nagyon nem tudtam még mindent visszaolvasni
)
Hétvégén most tudok lenni, aztán őszi szünetben (ha jól tudom, október utolsó hetében van nekünk)
Úgyhogy jó Isten áldja a topic-ot és mindenkit rajta - itt azért elszomorodom kicsit Gonzales kilépése miatt, akkora arc volt, hogy hihetetlen, sajnálom
Végezetül... R. I. P., Eddie, nagyon jó arca voltál a WWE-nek és sose felejtelek el! Ezzel a meccsel szeretnék megemlékezni róla... egyik legnagyobb diadala szerintem, hisz Brocky-t verte le a WWE övért... kicsit hosszú és nem a legjobb minőség, de csak így találtam meg egyben^^" Élvezzétek
Úgyhogy jó Isten áldja a topic-ot és mindenkit rajta - itt azért elszomorodom kicsit Gonzales kilépése miatt, akkora arc volt, hogy hihetetlen, sajnálom
Végezetül... R. I. P., Eddie, nagyon jó arca voltál a WWE-nek és sose felejtelek el! Ezzel a meccsel szeretnék megemlékezni róla... egyik legnagyobb diadala szerintem, hisz Brocky-t verte le a WWE övért... kicsit hosszú és nem a legjobb minőség, de csak így találtam meg egyben^^" Élvezzétek
ANDY!!!
Remélem megtalálod a kutyád.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

3 felhasználónak tetszik: