Pankráció II.
2012. október 07. 17:08
Szeptember 16-án ezt írtam Shawn Michaelsnek angolul!
Ez teljesen a szívemből szólt neki és sajnos nem reagált rá
Idézet
Hello Shawn!
Nem tudom hogy majd elolvasod ezeket a sorokat de reménykedem benne hogy elfogod olvasni. Sokszor megfogalmaztam a fejemben hogy mit is írjak le arról hogy miért te vagy a kedvencem, de a mostani szöveg lett a végleges. 2010 tájékán lettél a kedvencem és egy csomó régi meccsedet láttam már. Sajnos szüleim nem támogatják az egész WWE mániámat ezért nem tudtam még egyetlen Shawn Michaels pólódat beszerezni de amint tudom beszerzek egy párat. Pár MRA részt is szoktam nézni bár nem az összeset néztem meg de
próbálom bepótolni ezt is. Sokszor írtam már neked és sosem válaszoltál nekem de megértem mert sok a dolgod. Nagy álmom az hogy találkozhassak veled meg készüljön közös kép és kaphassak majd autógrammot, de remélem ez az idő majd eljönn. Van egy kedvenc idézetem tőled amire ránézek és elolvasok akkor mindig erőt ad nekem. Az idézet: ,,I only ever had two real loves in my life the beautiful family that God gave me and the opportunity of coming out here and performing in front of each and everyone of you." Meg boldoggá tesz az is ha ránézek azokra a képekre amelyiken mosolyogsz és attől mindig jobb kedvem lesz. Tisztellek is mert vallásos ember vagy és szereted a családodat. A gyermekeid szerencsések azért mert ilyen apjuk van mint te és a feleséged is szerencsés hogy ilyen férje van.
Köszönöm hogy vagy ezen a világon és Isten áldjon téged.
Köszönöm hogy elolvastad ezt a kicsit hosszúkás szöveget.
Nem tudom hogy majd elolvasod ezeket a sorokat de reménykedem benne hogy elfogod olvasni. Sokszor megfogalmaztam a fejemben hogy mit is írjak le arról hogy miért te vagy a kedvencem, de a mostani szöveg lett a végleges. 2010 tájékán lettél a kedvencem és egy csomó régi meccsedet láttam már. Sajnos szüleim nem támogatják az egész WWE mániámat ezért nem tudtam még egyetlen Shawn Michaels pólódat beszerezni de amint tudom beszerzek egy párat. Pár MRA részt is szoktam nézni bár nem az összeset néztem meg de
próbálom bepótolni ezt is. Sokszor írtam már neked és sosem válaszoltál nekem de megértem mert sok a dolgod. Nagy álmom az hogy találkozhassak veled meg készüljön közös kép és kaphassak majd autógrammot, de remélem ez az idő majd eljönn. Van egy kedvenc idézetem tőled amire ránézek és elolvasok akkor mindig erőt ad nekem. Az idézet: ,,I only ever had two real loves in my life the beautiful family that God gave me and the opportunity of coming out here and performing in front of each and everyone of you." Meg boldoggá tesz az is ha ránézek azokra a képekre amelyiken mosolyogsz és attől mindig jobb kedvem lesz. Tisztellek is mert vallásos ember vagy és szereted a családodat. A gyermekeid szerencsések azért mert ilyen apjuk van mint te és a feleséged is szerencsés hogy ilyen férje van.
Köszönöm hogy vagy ezen a világon és Isten áldjon téged.
Köszönöm hogy elolvastad ezt a kicsit hosszúkás szöveget.
Ez teljesen a szívemből szólt neki és sajnos nem reagált rá
2012. október 07. 17:47
Idézet (Nessa123 @ 2012.10.07. 17:45)
Johnny-nak megmondom,hogy húzzon föl gumicsizmát és mennyünk ki az esőbe, találjunk valahol pocsolyát és táncoljuk el a Gangnam Style-ban azt a táncot 
ÚRISTEN már te is Gangnam Style mániás lettél?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: