Pankráció II.
2012. szeptember 09. 09:02
[quote=gonzales7,2012.09.08. 21:16~3424700][quote=ZitaTwilight,2012.09.08. 16:07~3424015]Eve és Kane Indiában.
a kis suttyók milyen szerencsések már nem hiszem el!!
[/quote]
én is szívesen állnék ott.
amúgy én most látom be hogy mekkora hülye voltam amikor márciusban megutáltam Eve-t, istenem. ekkora barmot
a kis suttyók milyen szerencsések már nem hiszem el!!
amúgy én most látom be hogy mekkora hülye voltam amikor márciusban megutáltam Eve-t, istenem. ekkora barmot
2012. szeptember 09. 09:04
És tényleg nem bántásból, nem Kelly K-t akarom szidni, eszem ágában sincs, ez ugyan úgy vonatkozik az összes dívára, de csak én nem értem hogy miért kell ilyen képeket csinálni?
Oké, fotózás meg minden, de az ilyenek már inkább a melleikről híresek, nem a ringbeli teljesítményükről.
2012. szeptember 09. 09:33
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.09.09. 09:02)
nyugi eleinte én sem kedveltem! fokozatosan alakult ki a szerelem!
2012. szeptember 09. 10:00
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.09.09. 09:38)
igen, olvastam a véleményedet róla 
hááá de tényleg az volt bejött megmutatta magát összevissza dobálta magát a ringben aztán annyi!
de aztán nem tudom egyre többet próbálkozott látványos mozdulatokkal operálni a karakterét is próbálta jobban átélni és még face-ként megkedveltem amikor asszem talán MIZ-t pofon vágta vagy tökön rúgta???nem tudom!
és háá Nattie mellett ő az első számú kedvenc a WWE-ben!
de sajnos egyre több felé írogatják hogy lehet jön Velvet Sky!
de háááá Velvet Sky a WWE-ben még kimondani is söőrnyű komolyan!
2012. szeptember 09. 10:04
Idézet (gonzales7 @ 2012.09.09. 10:00)
hááá de tényleg az volt bejött megmutatta magát összevissza dobálta magát a ringben aztán annyi!
full idegesített ha csak megláttam!
de aztán nem tudom egyre többet próbálkozott látványos mozdulatokkal operálni a karakterét is próbálta jobban átélni és még face-ként megkedveltem amikor asszem talán MIZ-t pofon vágta vagy tökön rúgta???nem tudom!
így ment a nagy ugatás a pankrátorok között és egyszer csak jön Eve ehhhe mondom oda állt Miz elé és így tette a keményt annyira vicces volt pusztultam a röhögéstől és aztán bumm!
nagy volt!
nahh onnantól kezdve más szemmmel néztem rá!
Ric Flair lánya pedig már szerepel az NXT-ben állítólag!mondjuk annak örülök!
Nekem elsőre nem volt szimpatikus, akkor még az az őrült Kelly Kelly fan voltam, mást észre se vettem, de lassan megkedveltem ahogy nézegettem róla a videókat
Ne már!
2012. szeptember 09. 10:31
Sziasztok Drágák!
Előre szólok, hogy kisregényt írok, mert valakiknek ki kell öntenem a szíve,et, jó értelemben
Aki látta a tegnap esti RAW-t, tudja miért vagyok ennyire feldobva. Igen, végre itt is visszatért Rey!
Mikor megláttam a ringben Zack-et és Del Rio-t már megfordult a fejemben, hogy talán ma este, hisz pont egy Del Rio vs Zack meccs végén tért vissza. Mikor Del Rio győzött és hallottam az ő zenéjét, azt hittem, hogy tévedtem, de mikor láttam, hogy nekiáll kínozni Zack-et már biztos voltam benne, hogy már csak másodpercek kérdése és újra látom!
És jött is, én persze mint egy hülye úgy ordítottam úgyhogy nem csak a házban a családom, de még a szomszédság is full hülyének nézhetett!
Ekkor beront tesóm a csukott ajtón, és rám szól, hogy "Mi a tökömet ordítasz?"
Rá néz a TV-re és csak ennyit mond: Akkor mostmár örül a beled?
Persze én erre tettem magasról, mert még mindig Mysterio-val voltam elfoglalva, de azt az érzést amit akkor éreztem, azt szavakkal nem lehet elmondani. még utána 20 perccel is úgy vert szívem, mint egy kolibrinek, és annyira remegett a lábam, de mindenkinek ajánlom, hogy egyszer érezze ezt az érzés, mert ez számomra felejthetetlen volt. Ha hülyeségnek is hangzik, olyan érzés volt, mintha csak egyetlen percben úgymond "kapcsolatba" léphettem volna vele, de ez nem lehetséges, hisz a létezésemről sem tud, de attól még egy csodás álomként megmarad nekem!
Előre szólok, hogy kisregényt írok, mert valakiknek ki kell öntenem a szíve,et, jó értelemben
Aki látta a tegnap esti RAW-t, tudja miért vagyok ennyire feldobva. Igen, végre itt is visszatért Rey!
Mikor megláttam a ringben Zack-et és Del Rio-t már megfordult a fejemben, hogy talán ma este, hisz pont egy Del Rio vs Zack meccs végén tért vissza. Mikor Del Rio győzött és hallottam az ő zenéjét, azt hittem, hogy tévedtem, de mikor láttam, hogy nekiáll kínozni Zack-et már biztos voltam benne, hogy már csak másodpercek kérdése és újra látom!
És jött is, én persze mint egy hülye úgy ordítottam úgyhogy nem csak a házban a családom, de még a szomszédság is full hülyének nézhetett!
Rá néz a TV-re és csak ennyit mond: Akkor mostmár örül a beled?
Persze én erre tettem magasról, mert még mindig Mysterio-val voltam elfoglalva, de azt az érzést amit akkor éreztem, azt szavakkal nem lehet elmondani. még utána 20 perccel is úgy vert szívem, mint egy kolibrinek, és annyira remegett a lábam, de mindenkinek ajánlom, hogy egyszer érezze ezt az érzés, mert ez számomra felejthetetlen volt. Ha hülyeségnek is hangzik, olyan érzés volt, mintha csak egyetlen percben úgymond "kapcsolatba" léphettem volna vele, de ez nem lehetséges, hisz a létezésemről sem tud, de attól még egy csodás álomként megmarad nekem!
2012. szeptember 09. 10:46
talán Matt Morgan is érkezik a WWE-be???
elég jó műsorokat lehetne csinálni velük ha jön a Team 3D,Matt Morgan és Alex Shelley!!
elég jó műsorokat lehetne csinálni velük ha jön a Team 3D,Matt Morgan és Alex Shelley!!
2012. szeptember 09. 10:54
plusz ugye a női mezőny bővülne Velvet Sky-al,Ashley Flair-el és Sara Del Rey-el!
nagyon komoly WWE műsorokat lehetne csinálni ám!
nagyon komoly WWE műsorokat lehetne csinálni ám!
2012. szeptember 09. 12:14
Idézet (gonzales7 @ 2012.09.09. 11:55)
de jóóóó ez a kép!

Velvet. :')
És Eve...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

2 felhasználónak tetszik: