Idézet (Domcsi0301 @ 2012.08.30. 15:41)
l
eírtam Zitának az egészségügyiu dolgomat amiért ilyen voltam. ide nem ínám le , mert fiúk is vannak. de sztem ki lehetne találni. Mit tehettem volna?

nem röhögtem rajta. csak úgy írtam. Nem minden tekintetben ti. Én is hibáztam, de zet me,egyszer elmondtam. Tüske.. hát, ezen szakadok

tüske, amit egy hülye hiba miatt ejtettem a ti kis szíveitekbe? Tüske ... úristen. egyszer hazudtam nektek. De azt is ccsak azt hittem, ez az egyetlen megoldás.

Képzeld Domcsi, rajtad kívül ezer plusz egy embernek van olyan gondja és mégse beszél úgy.

Csak kordában kéne tartani az érzéseidet, ennyi, de már ezt későn írom.

Igen, tüske, de aki nem viselkedik éretten, az még szép, hogy szakad rajta.

Tudod, az az elborzasztó, hogy hazudtál nekünk, miközben te meg elvárnád tőlünk, hogy megbízzunk benned és tudod, ha egyszer eljátszák másnak a bizalmát azt vagy nem lehet már visszaszerezni, vagy csak nagyon nehezen.

Bukta.

Én a helyedben nem lázadoznék meg nem szidnék pár embert, hanem mélyen elgondolkoznék azon, hogy vajon ez miért történt meg.

Mint írtam: mindennek megvan a maga határa és te már átlépted, mivel nem ez volt az első gond veled, csak eleinte elnézőek voltunk, meg minden, de you know, a hazudozás nálam vitt mindent és úgy döntöttem, hogy akkor másképp lesz minden.

Nem vagyok hajlandó tovább offolni a témát, ha valami problematikád van, akkor majd írsz üzenetet és ott továbbra is írogathatod nekem, hogy én mennyire gonosz vagyok.