A meccsem igenis megvolt. Leírás (nem lesz olyan hosszú, mint Di
Biase-é

)
Hölgyeim és uraim, köszöntsék nagy szeretettel: Dominikát!! **zene, és ő bejött a közönség tombol** AJ-t figyelte. Majd előkapott a ringben egy mikit: "Héé, ezt a meccset Andynek, a menedzseremnek, apukámnak, Johnnynak (aki mellesleg a ring mellett ült), és a Pankrációtopikosoknak ajánlom! Kezdhetjük! **gong, levette a dzsekijét, megmutatván a pankrátor ruháját, ami csak egy fekete bőrtop, meg egy fekete bőr minigatya (szokásos), és ezt skandálta: hoesky, hoesky, hoesky, hoesky!!** A.J. kezdte, mert lekevert neki egy pofont. Ő persze csak nevetett, mire April ideges lett. Dominika nekirontott. Ráugrott, 5 mp-ig püfölte, majd le kellett róla szállnia. Aztán újra megcsinálta. Ekkor elkapta a haját, nekivágta az oszlopnak. AJ se volt rest, elkapta Dominika nyakát, és nekivágta az acéloszlopnak. Beletérdelt a gyomrába. Dominika szenvedett. De elkapta AJ lábát, és ás az elesik. Dominika időt nyert. Felugrott, John-ra nézett, aki rámosolygott, ettől mintha erőre kapott volna a lány. Dobott az apjának egy puszit, elkapta AJ lábát, és kicsavarta a testét. AJ nem kopogott. Domcsinak el kellett engednie. Megfordult. De ez rossz döntés volt. AJ hátba rúgta, majd 3x a fejét az acéloszlopba verte. Domi szája felszakadt, de folytatta a küzdelmet. Az elkövetkezendő fél órát AJ uralta. AJ az oszlopnál állt, Domi nekirohant, de belefejelt az oszlopba. AJ ráfeküdt... 1..2..és kiszabadult! Dominika elájult. De a bíró NEM fújta le a meccset. Domi 5 percen keresztül feküdt a ring közepén. Ekkor AJ folyamatos könyököléseket csinált. De szünetet tartott. Dominika kapott rajta, felugrott, elkapta Aprilt, és kidobta a ringből! Vigyorogva odarohant, és kivette az asztalt a ring alól. Felállította. Elkapta AJ-t és rádobta az asztalra! Sikerült neki! A lány szája véres volt, és ezt AJ is látta. Dominika ráfeküdt: 1...2.. és kiszabadult! Dominika maga elé nézett, és nem tudta, mi kell még. De rájött. Hasba rúgta AJ-t, aki nekiesett az oszlopnak. Ez kellett a szőkének! Egy előreszaltó, egy fordulás, egy könyökölés, és bumm! AJ összerogyott. Dominika felmászott a sarokba. Ugye nem akarja megcsinálni a híres befejező mozdulatát, a Halálugrást? De, de meglesz! Ugrás, előreszaltó, és... SIKER!! Ráfekszik: 1..2.. és nincs meg! Dominika már könnyes szemmel, véres szájjal nézett John-ra. Johnny nem tudott mást tenni, odarohant a szöszihez, súgott valamit a fülébe, megpuszilta a száját (nem érdekelte, hogy véres, és az apák-lányok szoktak szájrapusziszkodni.), és elment. Dominikának felragyogott a szeme. Rá akart ugrani AJ-re, aki ugyanezt szerette volna véghezvinni. Micsoda ütközés! Micsoda csattanás! Mindketten a földön! A bíró már számol. 5-nél tart. Ekkor megszólal Kane zenéje! Dominika felpattant, bekúszott a sarokba, és várt. Kane odament AJ-hez, és megcsókolta! Majd a Nagy Vörös Szörny kiment az arénából. Dominika, és mindenki más döbbenten figyelte AJ-t, aki csak vigyorgott. April felugrott, és szöszi nyakát a kötélhez szorította. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! El kellett engednie. Elengedte. Dominika ájultam omlott a szőnyegre. AJ az asztalra nézett. Az ép asztalra. Megfogta Dominikát, és ráhajította! Dominikának már a háta is vérzett, ugyanis beleesett az éles részébe. És a meccs folytatódott! Dominika föltápászkodott, nem érdekelte, milyen a háta, elkapta AJ-t, és párszor kiosztott neki egy K2-t! Mikor megunta, jött a Bütykös Integetés! Ráfeküdt, és: 1..2.. nem, nem, nem! Dominika ledöbbent. Végzetes lépést kell tennie. AJ-nek a homloka repedt fel. Mindketten véresek voltak. Dominika odakúszott az oszlophoz, és felállt. AJ pont jó helyen volt neki. Előrerontott és... Fejberúgta AJ-t! Sikerült neki! Ráfekszik, és: 1..2.. NEEM, NEM SIKERÜLT! Dominika hitetlenkedve felkiáltott: "Ezt meg hogy??? Mit kell még bevetnem???" Aj felállt, és hátulról adott egy nyaktörőt a hitetlenkedő szöszinek. 1..2..há', neem, Domi, épp hogy kiugrik. 5 perce a földön maradtak. Dominika felszökkent a kötélre, és ráugrott AJ-re. 1..2..nem! Ment az adok-kapok. Dominika befogta a kivégzőjébe, a Barbie-Csavarásba, ami annyit takart, hogy kicsavarta a testét. Ma 2.-jára. Nem sikerült. Nem kopogott. De ekkor AJ fogta be Dominikát az ő kivégzőjébe. Semmi kopogás. Adok-kapok. Míg végül Dominika elkapta hátulról AJ-t, és hidat formálva legyőzte! 1..2..3! ÉS A GYŐZTES:
DOMINIKA!! Dominika nem hiszi el, hogy nyert. Sírt örömében. John felkapta, megölelte, és újra jött a szájrapuszi. De ez hosszabb volt. Örültek, hogy szöszi nyert. Ám ekkor: Mi ez?? Mit keres itt Dolph Ziggler? ***Odajött hozzám.** Tapsolt. Bólogatott. Fogott egy mikit, és megszólalt: -Dominika, hát, ez szép volt! Legyőzted a GM-et! Ügyes vagy! ***elkapta az arcom, nyomott az arcomra egy puszit.*** Johnnak felizzott a szeme, és rákiáltott: -Húzz innen, ne merd bántani a lányomat! ***John elkapta a vállamat.*** Dominika beleszólt: -Ne, apa, hadd mondja el, amit akart. **Dolph bólogatott, és rám kacsintott.*** -Te Dominika - kezdte - mi lenne, ha velem lennél Tag-Team partner? Olyan jó lenne! Mi lennénk: "A nyerő D-sek!" Mindenki odalenne értünk! ***bele akartam szólni, mire leintett*** Á.á.á, nem fejeztem be. És mi lenne, ha velem jönnél el a partikba? **én természetesen ránevettem*** -Jaj Dolph az ajánlatod egyszerűen ***a kacagástól nem bírtam beszélni*** - szánalmas! Hogy képzelted el? ** mindenki, még maga Vickie is röhögött, Dolph meg sírt dühében, és magyarázott nekem.*** -Jaj, ne már, húzz innen! - kiáltotta John, majd ismét nevetett. Dolph ezt mondta: -Szóljál a lányodnak, álljon mellém, mert ha nem, ráküldöm a Big Show-t! ***én még jobban nevettem, Johntól meg megkapta Ziggler az M.M.-et*** -NE packázz a lányommal! - nevette el magát John. És Dominika meg megkapta a nap 3. szájrapusziját. Az eddigi leghosszabbat. John felkapta a lányát, és vigyorogva hazamentek. Jóéjt!
Később Josh Mathews egy interjút készített az új szöszivel:
J.M.:
Szia! Gyönyörű vagy. Ügyes voltál! Hogy érezted magadat a meccs alatt?
D.: Szia! Ohh, köszönöm! Nagyon jól, nem hittem, hogy pont a GM-et győzőm le!
J.M.:
Mi lesz az első dolgod, miután hazaérsz?
D.: Buli a haverokkal. És készülök a hétfői meccsemre.
J.M.:
Meccsedre? Ki ellen?
D.: Ez a meccs még bizonytalan, de megkapom. Layla ellen, aki mellesleg jó barátnőm, a Divas Championship - övért.
J.M.:
Na hát akkor: csak ügyesen! Jóéjt, sok sikert hétfőre! Akkor is lesz interjú!
D.: Meglesz! Köszönöm, neked is jóéjt. Szükség lesz a sikerre! Lesz ám! Sziasztok!