Starity

Pankráció II.

1002 oldal 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 26. 14:11 #2641
WWE Dorka
WWE Dorka
Fallen Angel

Státuszechte liebe
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 99
Azonosító: 177495
Idézet (Kazuo @ 2012.08.26. 14:00)
Én a Viasat6-on nem szoktam már annyira nézni a pankrációt, mert jobban szeretem az original hangokat. happy.gif

Én mindig a Viasat 6-on szoktam nézni! biggrin.gif biggrin.gif
Hát, nekem így is jó! smileeee.gif Csak az a baj, hogy mindig megváltoztatják a pankrátorok hangjait! sad.gif sad.gif Most néztem. és már Eve-nek is más a hangja!
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Domcsi0301, Tündiii
2012. augusztus 26. 14:40 #2642
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Niki ezt neked ajánlom! happy.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcsi0301
2012. augusztus 26. 14:46 #2643
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (WWE Dorka @ 2012.08.26. 14:11)

Én mindig a Viasat 6-on szoktam nézni!  biggrin.gif  biggrin.gif
Hát, nekem így is jó!  smileeee.gif  Csak az a baj, hogy mindig megváltoztatják a pankrátorok hangjait!  sad.gif  sad.gif  Most néztem. és már Eve-nek is más a hangja!

Szerintem nem mindig változtatják meg. Punk, Cody, Miz, John, Big Johnny, Michael Cole, Booker, Teddy Long hangja pl. sosem változott! smileeee.gif
2012. augusztus 26. 15:06 #2644
- törölt felhasználó -    
A meccsem igenis megvolt. Leírás (nem lesz olyan hosszú, mint DiBiase-é rohog.gif )

Hölgyeim és uraim, köszöntsék nagy szeretettel: Dominikát!! **zene, és ő bejött a közönség tombol** AJ-t figyelte. Majd előkapott a ringben egy mikit: "Héé, ezt a meccset Andynek, a menedzseremnek, apukámnak, Johnnynak (aki mellesleg a ring mellett ült), és a Pankrációtopikosoknak ajánlom! Kezdhetjük! **gong, levette a dzsekijét, megmutatván a pankrátor ruháját, ami csak egy fekete bőrtop, meg egy fekete bőr minigatya (szokásos), és ezt skandálta: hoesky, hoesky, hoesky, hoesky!!** A.J. kezdte, mert lekevert neki egy pofont. Ő persze csak nevetett, mire April ideges lett. Dominika nekirontott. Ráugrott, 5 mp-ig püfölte, majd le kellett róla szállnia. Aztán újra megcsinálta. Ekkor elkapta a haját, nekivágta az oszlopnak. AJ se volt rest, elkapta Dominika nyakát, és nekivágta az acéloszlopnak. Beletérdelt a gyomrába. Dominika szenvedett. De elkapta AJ lábát, és ás az elesik. Dominika időt nyert. Felugrott, John-ra nézett, aki rámosolygott, ettől mintha erőre kapott volna a lány. Dobott az apjának egy puszit, elkapta AJ lábát, és kicsavarta a testét. AJ nem kopogott. Domcsinak el kellett engednie. Megfordult. De ez rossz döntés volt. AJ hátba rúgta, majd 3x a fejét az acéloszlopba verte. Domi szája felszakadt, de folytatta a küzdelmet. Az elkövetkezendő fél órát AJ uralta. AJ az oszlopnál állt, Domi nekirohant, de belefejelt az oszlopba. AJ ráfeküdt... 1..2..és kiszabadult! Dominika elájult. De a bíró NEM fújta le a meccset. Domi 5 percen keresztül feküdt a ring közepén. Ekkor AJ folyamatos könyököléseket csinált. De szünetet tartott. Dominika kapott rajta, felugrott, elkapta Aprilt, és kidobta a ringből! Vigyorogva odarohant, és kivette az asztalt a ring alól. Felállította. Elkapta AJ-t és rádobta az asztalra! Sikerült neki! A lány szája véres volt, és ezt AJ is látta. Dominika ráfeküdt: 1...2.. és kiszabadult! Dominika maga elé nézett, és nem tudta, mi kell még. De rájött. Hasba rúgta AJ-t, aki nekiesett az oszlopnak. Ez kellett a szőkének! Egy előreszaltó, egy fordulás, egy könyökölés, és bumm! AJ összerogyott. Dominika felmászott a sarokba. Ugye nem akarja megcsinálni a híres befejező mozdulatát, a Halálugrást? De, de meglesz! Ugrás, előreszaltó, és... SIKER!! Ráfekszik: 1..2.. és nincs meg! Dominika már könnyes szemmel, véres szájjal nézett John-ra. Johnny nem tudott mást tenni, odarohant a szöszihez, súgott valamit a fülébe, megpuszilta a száját (nem érdekelte, hogy véres, és az apák-lányok szoktak szájrapusziszkodni.), és elment. Dominikának felragyogott a szeme. Rá akart ugrani AJ-re, aki ugyanezt szerette volna véghezvinni. Micsoda ütközés! Micsoda csattanás! Mindketten a földön! A bíró már számol. 5-nél tart. Ekkor megszólal Kane zenéje! Dominika felpattant, bekúszott a sarokba, és várt. Kane odament AJ-hez, és megcsókolta! Majd a Nagy Vörös Szörny kiment az arénából. Dominika, és mindenki más döbbenten figyelte AJ-t, aki csak vigyorgott. April felugrott, és szöszi nyakát a kötélhez szorította. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! El kellett engednie. Elengedte. Dominika ájultam omlott a szőnyegre. AJ az asztalra nézett. Az ép asztalra. Megfogta Dominikát, és ráhajította! Dominikának már a háta is vérzett, ugyanis beleesett az éles részébe. És a meccs folytatódott! Dominika föltápászkodott, nem érdekelte, milyen a háta, elkapta AJ-t, és párszor kiosztott neki egy K2-t! Mikor megunta, jött a Bütykös Integetés! Ráfeküdt, és: 1..2.. nem, nem, nem! Dominika ledöbbent. Végzetes lépést kell tennie. AJ-nek a homloka repedt fel. Mindketten véresek voltak. Dominika odakúszott az oszlophoz, és felállt. AJ pont jó helyen volt neki. Előrerontott és... Fejberúgta AJ-t! Sikerült neki! Ráfekszik, és: 1..2.. NEEM, NEM SIKERÜLT! Dominika hitetlenkedve felkiáltott: "Ezt meg hogy??? Mit kell még bevetnem???" Aj felállt, és hátulról adott egy nyaktörőt a hitetlenkedő szöszinek. 1..2..há', neem, Domi, épp hogy kiugrik. 5 perce a földön maradtak. Dominika felszökkent a kötélre, és ráugrott AJ-re. 1..2..nem! Ment az adok-kapok. Dominika befogta a kivégzőjébe, a Barbie-Csavarásba, ami annyit takart, hogy kicsavarta a testét. Ma 2.-jára. Nem sikerült. Nem kopogott. De ekkor AJ fogta be Dominikát az ő kivégzőjébe. Semmi kopogás. Adok-kapok. Míg végül Dominika elkapta hátulról AJ-t, és hidat formálva legyőzte! 1..2..3! ÉS A GYŐZTES: DOMINIKA!! Dominika nem hiszi el, hogy nyert. Sírt örömében. John felkapta, megölelte, és újra jött a szájrapuszi. De ez hosszabb volt. Örültek, hogy szöszi nyert. Ám ekkor: Mi ez?? Mit keres itt Dolph Ziggler? ***Odajött hozzám.** Tapsolt. Bólogatott. Fogott egy mikit, és megszólalt: -Dominika, hát, ez szép volt! Legyőzted a GM-et! Ügyes vagy! ***elkapta az arcom, nyomott az arcomra egy puszit.*** Johnnak felizzott a szeme, és rákiáltott: -Húzz innen, ne merd bántani a lányomat! ***John elkapta a vállamat.*** Dominika beleszólt: -Ne, apa, hadd mondja el, amit akart. **Dolph bólogatott, és rám kacsintott.*** -Te Dominika - kezdte - mi lenne, ha velem lennél Tag-Team partner? Olyan jó lenne! Mi lennénk: "A nyerő D-sek!" Mindenki odalenne értünk! ***bele akartam szólni, mire leintett*** Á.á.á, nem fejeztem be. És mi lenne, ha velem jönnél el a partikba? **én természetesen ránevettem*** -Jaj Dolph az ajánlatod egyszerűen ***a kacagástól nem bírtam beszélni*** - szánalmas! Hogy képzelted el? ** mindenki, még maga Vickie is röhögött, Dolph meg sírt dühében, és magyarázott nekem.*** -Jaj, ne már, húzz innen! - kiáltotta John, majd ismét nevetett. Dolph ezt mondta: -Szóljál a lányodnak, álljon mellém, mert ha nem, ráküldöm a Big Show-t! ***én még jobban nevettem, Johntól meg megkapta Ziggler az M.M.-et*** -NE packázz a lányommal! - nevette el magát John. És Dominika meg megkapta a nap 3. szájrapusziját. Az eddigi leghosszabbat. John felkapta a lányát, és vigyorogva hazamentek. Jóéjt!

Később Josh Mathews egy interjút készített az új szöszivel:
J.M.: Szia! Gyönyörű vagy. Ügyes voltál! Hogy érezted magadat a meccs alatt?
D.: Szia! Ohh, köszönöm! Nagyon jól, nem hittem, hogy pont a GM-et győzőm le!
J.M.: Mi lesz az első dolgod, miután hazaérsz?
D.: Buli a haverokkal. És készülök a hétfői meccsemre.
J.M.: Meccsedre? Ki ellen?
D.: Ez a meccs még bizonytalan, de megkapom. Layla ellen, aki mellesleg jó barátnőm, a Divas Championship - övért.
J.M.: Na hát akkor: csak ügyesen! Jóéjt, sok sikert hétfőre! Akkor is lesz interjú!
D.: Meglesz! Köszönöm, neked is jóéjt. Szükség lesz a sikerre! Lesz ám! Sziasztok!
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2012. augusztus 26. 15:11 #2645
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.08.26. 15:06)
A meccsem igenis megvolt. Leírás (nem lesz olyan hosszú, mint DiBiase-é  rohog.gif

Excuse me, én egy kicsit túlzásba estem. blush.gif rohog.gif Jó csak nem mondtál semmit, hogy mégis hogy lesz letudva a meccsed. unsure.gif
2012. augusztus 26. 15:14 #2646
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.08.26. 15:11)
Excuse me, én egy kicsit túlzásba estem.  blush.gif  rohog.gif Jó csak nem mondtál semmit, hogy mégis hogy lesz letudva a meccsed.  unsure.gif

bocsánat unsure.gif
2012. augusztus 26. 16:30 #2647
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.08.26. 15:14)
bocsánat  unsure.gif

meghaltatok? o.o msot volt egy meccsem. Nem figyeltél, Di[b]Bia[/b]se? o.o ohmy.gif ohmy.gif blink.gif
2012. augusztus 26. 16:31 #2648
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.08.26. 15:14)
bocsánat  unsure.gif

meghaltatok? o.o msot volt egy meccsem. Nem figyeltél, DiBiase? o.o ohmy.gif ohmy.gif blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Kazuo
2012. augusztus 26. 16:44 #2649
- törölt felhasználó -    
Hello Fiatalság? hi.gif
Mizoo?
biggrin.gif
2012. augusztus 26. 17:34 #2650
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.08.26. 00:06)
Amit éreztem az Alberto szájszaga, Zack Axe illata, Tensai mesterének kínai gyógykenőcs szaga és Tensai izzadságszaga volt.  rohog.gif

Zack Axe illata _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, Domcsi0301
2012. augusztus 26. 17:36 #2651
- törölt felhasználó -    
Ja és Sziasztok! heart.gif
2012. augusztus 26. 19:17 #2652
- törölt felhasználó -    
Nincs fönt senki? sad.gif
2012. augusztus 26. 20:13 #2653
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.26. 19:17)
Nincs fönt senki?  sad.gif

Én most vagyok biggrin.gif
2012. augusztus 26. 20:56 #2654
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.26. 20:13)
Én most vagyok biggrin.gif

Oké biggrin.gif
Bocsi ha most írok mert csináltam pár animációt
Johnny és AJ avatárt csináltam biggrin.gif
2012. augusztus 26. 21:01 #2655
- törölt felhasználó -    
Holnap lesz a meccsem laugh.gif
Én, Johnny és Brodus vs Big Show és Ziggler biggrin.gif
És vendégbíró fog lenni a meccsünkön.Csak még senki sem tudja,hogy ki lesz laugh.gif
2012. augusztus 26. 21:04 #2656
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.26. 20:56)
Oké  biggrin.gif 
Bocsi ha most írok mert csináltam pár animációt
Johnny és AJ avatárt csináltam  biggrin.gif

Jó lett laugh.gif
2012. augusztus 26. 21:07 #2657
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.26. 21:04)
Jó lett laugh.gif

Köszi smileeee.gif
Csináltam még párat laugh.gif
2012. augusztus 26. 21:11 #2658
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.26. 21:07)
Köszi  smileeee.gif 
Csináltam még párat  laugh.gif

Látszik,hogy Johnny-ért és AJ-ért rajongók laugh.gif
Már csak Big Johnny-ról és Otiról kéne készíteni avatárt biggrin.gif
2012. augusztus 26. 21:13 #2659
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.26. 21:11)
Látszik,hogy Johnny-ért és AJ-ért rajongók  laugh.gif 
Már csak Big Johnny-ról és Otiról kéne készíteni avatárt  biggrin.gif

People Power rohog.gif
2012. augusztus 26. 21:14 #2660
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.26. 21:13)
People Power rohog.gif

Iskolába visszük Az Emberek Erejét _nevet.gif
1002 oldal 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1134.