Azért, bizti,hogy minden órában olvassa valaki!
Onnan tudom,hogy láttam egy dokumentum filmet J.K Rowling-ról !(J.K Rowling sztori,a címe)
Az éhezők viadala megelőzte Harry Pottert a könyveladásokban
2012. december 03. 14:58
Az Éhezők Viadala sokkal jobb mint a Harry Potter!
2012. december 03. 15:03
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Na, én most fogom a világ összes példányát, és a legnagyobb tábortüzet gyújtom belőlük.
Hol a csodálatos, varázslatos, új világ az éhezők viadalában? Egyszerűen szánalmas, hogy a népszerűség jobban számít, mint maga a minőség.
2013. április 03. 16:07
Hát én nem olvastam el egyiket se de majd megkapom az éhezők viadalát könyvben. Láttam is filmen mind a kettöt de engem jobban megfogott a éhezők viadala . Herry Potter már egy kicsit uncsi (már bocs):-)
2013. szeptember 13. 16:05
Mind ketőt olvastam és láttam is teljesen más a két film és könyv de imádom imádom mindegyiket a két kedvenc könyvem a csontvárossal együtt
)♥♥♥♥♥ Emma Watson és J-Law imádlak titeket♥♥♥♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: