Kínai lány lett a világszépe 2012-ben
2012. augusztus 25. 16:36
Ahhoz képest hogy kínai, nagyon szép! Megérdemelte!
2012. augusztus 25. 16:38
|
|
Tappkalinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 49 Csatolások: 2 Azonosító: 184416 offline
|
Szerintem is megérdemelte. Mondjuk én Ázsia fan vagyok ^^
2012. augusztus 26. 11:45
Néhányan olyan bunkók tudtok lenni! Attól még, hogy kínai, igenis szép és megérdemelte a díjat!
2013. szeptember 11. 14:53
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Jaj nagyon szép, megérdemli
amúgy azoknak akik csak azért fikázzák mert Kínai, azok kicsit nézzenek már magukba. Úgy csinálnak mintha egy nem is tudom mi lenne, közben ő ugyanolyan ember más szemmel és más nyelv-vel, Azért ezek az emberek kicsit szégyelhetnék magukat hogy csak ez a két különbség miatt ami köztünk és a Ázsiai-ak között van emiatt ítélik el és szidják őket. Nem tudom lehet egy olyan hírt hallottak amiben Ázsiaiak voltak és valami rosszat csináltak de már elnézést azok a dolgok amik ott megtörténnek itt nem?? ( gyilkosságokra meg ilyenekre gondolok) És már nem azért de ha kicsit tanulmányoznátok vagy figyelgetnétek az Ázsiaiakat és a szokásaikat meg ilyenek rájönnétek hogy ők sokkal illedelmesebbek mint mi Magyarok, rengetek jó szokásaik vannak és jó rendszereik meg ilyenek. És sokkal békésebb is nyugodtabb ország mint Magyarország. Nem véletlenűl szídja minden erre járó túrista Mo-t. Legszívesebben én is rögtön kimennék külföldre ha lehetne. A szidakozó emberek szerintem vagy tartsák meg maguknak a mondandójukat vagy előtte gondolkozzanak el egy kicsit!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: