Chris Brownnak elege lett Rihannából
2012. augusztus 18. 21:14
Igaza van Chrisnek,hiába kért bocsánatot,kapott büntetést,a karrierjének is betett stb.,már 3 éve csak ezzel cseszteti mindenki.Ki nem csinált már hülyeséget életében?Kicsit unalmas,hogy csak ezt tudjátok felhozni ellene...
2012. augusztus 18. 21:20
Hát nem csodálom, hogy mérges. És ami a verést illeti, kétszer sem mondom, hogy nem Rihanna provokálta ki. Ahogy ez a csaj viselkedik az nem normális! -.-"
2012. augusztus 18. 22:05
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
csodálkozik, hogy még mindig felhozzák ezt az incidenst?!! lelkileg és fizikailag tönkretett egy nőt!! bár Rihanna se normális teljesen, hogy mindig akar valamit ettől az állattól! Tartaná a fene vele a kapcsolatot miután ezt tette!
2012. augusztus 18. 22:07
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Én nem kedvelem Rihannát, de nehogy már még ő legyen ebben a hibás. Igen, kisebb hibákat még megbocsájtunk a másiknak, de nem egy ilyet. Ráadásul Rihanna semmi rosszat nem nyilatkozott róla, úgyhogy nem értem Chris miért van most annyira nagyon felháborodva.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. augusztus 18. 22:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Remélem, hogy Brown szánalmas kis élete végéig fel fogják neki róni, amit művelt... Nőt megütni a legundorítóbb dolog, amit férfi csak tehet. (Ráadásul Brown kis híján kinyírta Ririt). Megérdemli, amit kap érte, sőt túl olcsón úszta meg a dolgot és láthatóan nem tanult az esetből, mert még mindig egy nagyképű, agresszív állat. Rihanna nagyon rosszul tette, hogy annak idején visszavonta a feljelentést. Ha rajtam múlott volna, Brown élete végéig egy börtönben rohadna, ahol nap mint nap "fedeznék hátulról" a nagydarab rabtársai...
mse90
2012. augusztus 18. 22:57
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
annak ellenére hogy Chris mit tett Rihannával, én még mindig szeretem bár nem annyira mint előtte. De Rihannát megértem mert ezt nem könnyű elfelejteni..
2012. augusztus 18. 23:02
most mi ebben a baj? nem is biztos hogy igaz a hír, Rihanna meg miért is tehet arról hogy erről kérdezik? és hogy a büdös francba felejtse el mikor sokszor emlékeztetik rá?
ezt nem lehet elfelejteni, csak 1 kicsit képzeljétek a helyébe magatokat, hogyha titeket kérdezgetnének erről állandóan eltudnátok felejteni? nemhiszem
oké az igaz hogy nemkéne ezek után nyomulnia rá, de senki nem tökéletes, igy ő elég h*lye ha ezek után is kell neki
bár ebbe hogy elvesztette a legjobb barátját nemtudom mi olyan rossz
amugy meg nemhiszem hogy ez a hír igaz lenne, nemrég még segiteni akart neki az alkohol problémái miatt, most meg hirtelen elege lenne belöle mert ENNYIT mondott, nemhiszem
2012. augusztus 18. 23:27
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem értem miért játssza a fejét hisz cris volt a hibás...
2012. augusztus 18. 23:29
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2012.08.18. 22:08)
Remélem, hogy Brown szánalmas kis élete végéig fel fogják neki róni, amit művelt... Nőt megütni a legundorítóbb dolog, amit férfi csak tehet. (Ráadásul Brown kis híján kinyírta Ririt). Megérdemli, amit kap érte, sőt túl olcsón úszta meg a dolgot és láthatóan nem tanult az esetből, mert még mindig egy nagyképű, agresszív állat. Rihanna nagyon rosszul tette, hogy annak idején visszavonta a feljelentést. Ha rajtam múlott volna, Brown élete végéig egy börtönben rohadna, ahol nap mint nap "fedeznék hátulról" a nagydarab rabtársai...
Ott a pont nálad!
Tudom, mindenkinek elege van már ebből a témából, de ha csak a közelmúltat nézzük... Pl. Kristent lassan kiutálják a sztárvilágból, pedig csak félrelépett. Ez a szemét majdnem halálra vert 2 hírességet és még neki áll feljebb, már senki le se sz*rja, hogyha ilyet művel.
mse90
2012. augusztus 18. 23:39
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Rihanna azóta olyan, "amilyen"
én ebben tényleg nem tudom, hogy kinek adjak igazat.
2012. augusztus 18. 23:50
|
|
Cleeopatraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 161195 offline
|
Ez már kezd fájdalmassá válni...minek kell folyton ezen csámcsogni?! Szánalmasak.
2012. augusztus 19. 00:09
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
miafranc??? tudom hogy nem erről szól a cikk, de üzenném a szerzőnek hogy Chris Brown énekes, nem? nem rapper... jézusom, mitől is az? bocsánat mindenkitől, nem vagyok szakértő de ez engem bosszant... amúgy megértem Chris-t.
2012. augusztus 19. 03:17
Nem tudom miért kell ezen forogni naphosszakat...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.