Chris Brownnak elege lett Rihannából
2012. augusztus 18. 16:12
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Mondjuk igaza van egy kicsit Chrisnek... ha Rihanna megbocsájtott és Chris miatt posztol "olyan" képeket a twitteren, akkor inkább hagyja békén a nőverős-esetet.Ha tetszik neki Chris, akkor nagyon ferde gondolkodása lehet
2012. augusztus 18. 16:14
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
unalmas már ez a téma,Riri lépj már túl ezen az idiótán! -.-
2012. augusztus 18. 16:16
Én Chrisnek adok igazat, mert már évek telek el azóta Rihanna megpróbálhatná elfelejteni
2012. augusztus 18. 16:22
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Chrisnek tudok igazat adni .
2012. augusztus 18. 16:25
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Én megértem. Már évekkel ezelőtt történt, és hihetetlen hogy még mindig nem hagyják ezzel Christ. Megértem most őt. De az is nagy szemétség, h a sajtó miatt nem lehetnek együtt mint barátok, mert a régi dolgok feljönnek..
Már unalmas, hogy még mindig témában van ez a dolog
Már unalmas, hogy még mindig témában van ez a dolog
2012. augusztus 18. 16:32
hát tényleg nem kéne háborgatni a múltat...már rég túl léptek rajta mindketten, bár lehet rihanna még nem...de kénytelen lesz....azt persze nem díjazom amit chris tett...de az már ma nem számít....van nála rosszabb is, aki még ebből is akart megélni...AZ országunk kubai macsója...
2012. augusztus 18. 16:33
Ahogy a cikkben is állt: több mint 3 éve volt ez az incidens kettőjük közt. Tény hogy ez elég dúrva dolog volt de az már rettentő unalmas hogy ezt a sztorit ennyi idő után is képessek felhozni újra és újra. >_> Mondjuk az igaz hogy Rihannának ez egy hatalmas trauma volt de úgy döntött hogy megbocsájt a barátságuk érdekében, ezért nem kéne felhozni ezt a ügyet..
2012. augusztus 18. 16:34
Szerintem Rihannának nem kéne ennyire azt a verekedős esetet mindig felhozni. De igazából Chris csak is magának köszönheti ezt az egészet..
2012. augusztus 18. 16:35
én meg úgy gondolom hogy chris ne legyen amiatt mérges hogy ri emlékezteti a világot,hibát követett el vállalja ami ezzel jár....ez a tette örökre a nevén szárad,persze rih meg idővel túl kéne hogy lépjen,de egy ilyen dolgon nem könnyű,bizony hosszú évekbe telhet....gondoljatok csak bele...az az ember bánt,pont aki talán a legtöbbet jelent! egy ilyen férfi miatt nem érdemes bánkódnia,remélem sikerül hamarosan túllépnie....
2012. augusztus 18. 16:40
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Már nekem is elegem van ebből a témából, megértem Christ. Nemértem minek háborgatni a múltat...jó, megtörtént, de azért nem kell állandóan felhozni ezt a dolgot.
2012. augusztus 18. 16:55
Nekem is elegem van Rihannából , mert amugy is köztudott , hogy minden héten van egy új pasija...meg én am sem haragudtam eddig sem Chris-re , amit régen tett Rihannával , sztem magának csinálta a bajt , mert nem hiszem , hogy a semmiért verte meg úgy...
2012. augusztus 18. 17:11
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
istenem Rihanna hagyd már abba...-.-"
szerintem már megbánta és visszacsinálni ugye nem lehet de legalább elfelejthetné már...
szerintem már megbánta és visszacsinálni ugye nem lehet de legalább elfelejthetné már...
2012. augusztus 18. 17:16
Csak azt mondjátok meg, miért őt kell szidni? Én is elvesztettem a legjobbnak hitt barátomat... Higyjetek el, nem egy leányálom... Ez nem Chris sértett önbecsüléséről kéne hogy szóljon... Rihanna nem nyilatkozna ilyet, ha Chris annyira Bocsánatot akart volna kérni...
2012. augusztus 18. 17:33
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
GoKendra: teljesen igazad van.
Nem értem hogy Chris miért dühös Ririre, ha egyszer megtette akkor vállalja föl, ez van, magának csinálta!
Nem tudom ki mit szólna hozzá, ha a legjobbnak hitt társa így átk*rja, még szép hogy nem tudná senki egyhamar megemészteni.
Nem értem hogy Chris miért dühös Ririre, ha egyszer megtette akkor vállalja föl, ez van, magának csinálta!
Nem tudom ki mit szólna hozzá, ha a legjobbnak hitt társa így átk*rja, még szép hogy nem tudná senki egyhamar megemészteni.
2012. augusztus 18. 18:01
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Öhmmm
Először is ez a cikk csakis felvetésen alapul, ezt is bizonyítja az első mondatban lévő ÁLLÍTÓLAG szócska. Másodszor nem lehet tudni, kik nyilatkozták ezt, mármint Chris nevében, tehát nem lehet tudni, milyen hiteles ez a forrás. Szerintem semennyire
Harmadszor : Rihanna nyilatkozata az Oprah showban fog elhangzani vasárnap...vagyis Oprah faggatta erről (újra), így nem értem, Rihanna miért hibás ebben..A média úgyis erre fog kitérni minden adandó alkalommal, mert ez az, amire az emberek a legjobban kíváncsiak. Nem elég, hogy a (volt) magánéletük a téma, de még ilyen csúfos vége is lett.. ezt az emberek nem akarják elfelejteni, hogy ez a múlt, és tovább kell lépni. Amíg ez történik, Ririt sem lehet okolni azért , mert nehezen lép túl ezen a dolgon. Szerencsétlennek minden interjú során ezekre a kérdésekre kell válaszolnia
Amúgy nagyon megrendítő volt, amit az előzetesben mutattak, hogy mindezt, ami a cikkben is le van írva, könnyekkel küszködve mondta el. Tehát az összes rosszakarója és utálója láthatja, hogy ez az egész ribi vagyok-téma csak egy álca, hiszen valójában igenis törékeny nő, aki sok mindenen keresztülment és csak leplezni próbálja a gondjait a "fura" viselkedésével.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: