Már bocs de a cikk utolsó mondata elég gáz... A saját véleményt nem ide kéne leírni -.-
Kristennek meg igaza van^^
Kristen Stewart: „Miért csak én vagyok a rosszfiú?”
2012. augusztus 17. 15:39
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hát..már nem is tudom hogy mi van. Azért sajnálom őt eléggé, h ennyi mindent bebukott, meg mindenki róla beszél stb...tényleg meggondolatlan volt. De annyira szar lehet neki, h folyton piszkálják meg stb. Tényleg csak ő bukott, meg téll csak ő szív. Ez van Kristen :/
2012. augusztus 17. 15:41
Na álljunk meg egy kicsit. Ő nem azt mondja, hogy csak Rupert a hibás, hanem azt, hogy nem érti, miért csak ő a rossz... És ebben teljesen igaza is van. Én bízom benne, hogy leszállnak végre róla. Rob meg nézzen már magába, hogy vajon miért csalta meg a nője ahelyett, hogy egyedül őt okolja. -.-"
2012. augusztus 17. 15:41
|
gréta virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 167362 offline
|
igaza van, nagy szemétség volt megcsalnia Robertet de Rupertről tényleg nem esik szó csak Kristenről hogy mekkor egy szemét de végülis neki "csak" párkapcsolata volt de a csávónak meg családja és felesége az azért nem ugyan az...
2012. augusztus 17. 15:53
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
igaza van egy kcisit de hát igy járt
2012. augusztus 17. 15:58
az utolsó mondatot átkellene fogalmazni, látom nem csak nekem szúrt szemet.
2012. augusztus 17. 16:00
háát..Kristen be kéne ismerni ,hogy oltári nagyot hibáztál.Nem másra kéne hárítani...
-.-
-.-
2012. augusztus 17. 16:01
|
|
one direction zsofiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 178646 offline
|
Kristennek igaza van ! Stella egyetértek
2012. augusztus 17. 16:04
Szerintem Kristennek 100%-san igaza van! Én még mindig kitartok mellett!
2012. augusztus 17. 16:08
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Most kezd már ez a téma átmenni szánalmasba.. Minap olvastam hogy Sophia Bush is Kristen mellett verte le a zászlót, aminek twitteren hangot is adott. Persze, ehhez is két ember kellett, de lássuk be azért hogy egy ennyi idős nőnek mint Kris, lehetett volna annyi esze ha már kikezd vele egy családos ember, hogy akkor ő azt mondja hogy Nem, bocs! Lehet dobálni a sarat balról-jobbra, csak éppen értelme nincs.
2012. augusztus 17. 16:10
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Szerintem egyáltalán nem hárítja, de amit mondott az igaz!! ÉUgyanis tényleg nem csak az ő hibája, ha nem ugyanúgy Ruperté is! Ehhez az egészhez két ember kell, csak Kristent híresebb és ezért ő issza meg ennek a levét.
2012. augusztus 17. 16:11
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
Ajsika egyet értek..Igaza van Kristennek!Nem csak az ő hibája!Mégis már a fele rajongó tábora gyűlöli..Nem is értem..
2012. augusztus 17. 16:13
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
milyen igazavan :asdasd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: