Miután Kristen Stewart lebukott, rendesen kicsúszott a talaj a lába alól. Érti, hogy rosszat tett, de az már nem tetszik neki, hogy miért kell egyedül elvinnie a balhét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart: „Miért csak én vagyok a rosszfiú?”
2012. augusztus 17. 13:29
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
2012. augusztus 17. 13:31
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
A rendező is hibás, tény és való, de teljesen egyetértek az utolsó bekezdéssel/mondattal!!!
2012. augusztus 17. 13:33
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én sem tudom miért nem lehet már békén hagyni. Senkinek semmi köze a magánéletéhez.
2012. augusztus 17. 13:34
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Mindketten hibásak, annyi a különség, hogy Kristen ismertebb. Könnyebb egy olyan sztárt támadni, akit sokan ismernek, mert a rendezővel ki foglalkozik? Mármint azt nem vette/veszi körül akkora hype.
Ezt a csajt úgy pofonvágnám.
Mindketten hibásak, és igen, senkinek sincs köze a magánéletéhez, de az már szégyen, hogy ilyenkor is másra adja az utat.
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Szerintem Rupert is ugyanolyan bűnös, mint Kristen, mert hát lehetett volna annyi esze, hogy nem kezd ki Kristennel, amikor felesége meg gyerekei vannak.
2012. augusztus 17. 13:35
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Ez van, viselni kell a következményeket.. Attól még, hogy Rupert körül nincs ekkora felhajtás, ő is nagyon csúnyán megszívta. Persze, megbocsájtott neki a felesége, de sosem fog már úgy bízni benne, mint eddig, és szerintem ez fontosabb, mint két ro**dt szerep. Gondolom, a gyerekeik is min mehetnek most keresztül. Értem én Kirsten-t, mert a Robbal való kapcsolatának valószínű annyi, de szerintem ő az, aki szerencsésebben megúszta...
2012. augusztus 17. 13:36
Bármennyire is (volt) közkedvelt Kristen, akkor is ő híresebb, ezért ő kapja a több utálkozást bármennyire is volt ludas az ügyben. Ez a hírnév átka
Az cikkbeli utolsó bekezdéssel valóban egyetértek
Az cikkbeli utolsó bekezdéssel valóban egyetértek
2012. augusztus 17. 13:37
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Kristennek most igaza van.
2012. augusztus 17. 13:37
Én mind a 2-t hibásnak tartom, függetlenül a hírnévtől.
2012. augusztus 17. 13:39
|
|
egoforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 120475 offline
|
Nem nagyon bírom Kristent, de szerintem teljesen igaza van
2012. augusztus 17. 13:40
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Az igaz,hogy a történtekért nem csak őt kell hibáztatni,ebben ugyanúgy hibás Rupert is.Igen,Kristen tényleg hibázott,de az igazságtalan,hogy csak ő szív ez miatt és hogy csak őt utálják.Viszont az is igaz,hogy nem kellene az egészet Ruperte kennie,mert ő is ugyanúgy hibás.Van az a mondás,hogy kettőn áll a vásár.Mindketten ugyanannyira hibások.
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
"Justbeckii
Ez van, viselni kell a következményeket.. Attól még, hogy Rupert körül nincs ekkora felhajtás, ő is nagyon csúnyán megszívta. Persze, megbocsájtott neki a felesége, de sosem fog már úgy bízni benne, mint eddig, és szerintem ez fontosabb, mint két ro**dt szerep. Gondolom, a gyerekeik is min mehetnek most keresztül. Értem én Kirsten-t, mert a Robbal való kapcsolatának valószínű annyi, de szerintem ő az, aki szerencsésebben megúszta... "
szerintem ez nem így van,én nagy Kstew fan vagyok,és csalódtam benne,sőt hatalmasat visszaesett a szemeben,mint szemlyiség,de hogy most sorra veszíti el a számára fontos dolgokat,most megsajnáltam.Miért?Mert ő elveszítette a több éve kapcsolatát,Rupert megtarhatta,őt kirúgták egy szerepből,ráadásul még egy olyanból is,ahol ő volt a címszereplő.Nekem ez pofátlanságnak tűnik,és annak,hogy nem tisztelik Kstew MUNKÁSSÁGÁT,mert ezt kellett volna figyelembe venni,nem a magánéletet.Ráadásul pofátlanság,hogy őt kivágták rupert pedig maradt a helyén...:/ a kapcsolati bizalmatlanságok még megjavulhatnak,de Kristennek ha most tönkremegy az élete,na az nem fog...szerintem ő az áldozat :/
Ez van, viselni kell a következményeket.. Attól még, hogy Rupert körül nincs ekkora felhajtás, ő is nagyon csúnyán megszívta. Persze, megbocsájtott neki a felesége, de sosem fog már úgy bízni benne, mint eddig, és szerintem ez fontosabb, mint két ro**dt szerep. Gondolom, a gyerekeik is min mehetnek most keresztül. Értem én Kirsten-t, mert a Robbal való kapcsolatának valószínű annyi, de szerintem ő az, aki szerencsésebben megúszta... "
szerintem ez nem így van,én nagy Kstew fan vagyok,és csalódtam benne,sőt hatalmasat visszaesett a szemeben,mint szemlyiség,de hogy most sorra veszíti el a számára fontos dolgokat,most megsajnáltam.Miért?Mert ő elveszítette a több éve kapcsolatát,Rupert megtarhatta,őt kirúgták egy szerepből,ráadásul még egy olyanból is,ahol ő volt a címszereplő.Nekem ez pofátlanságnak tűnik,és annak,hogy nem tisztelik Kstew MUNKÁSSÁGÁT,mert ezt kellett volna figyelembe venni,nem a magánéletet.Ráadásul pofátlanság,hogy őt kivágták rupert pedig maradt a helyén...:/ a kapcsolati bizalmatlanságok még megjavulhatnak,de Kristennek ha most tönkremegy az élete,na az nem fog...szerintem ő az áldozat :/
|
|
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline
|
Mindkét fél ugyanúgy hibás, és mivel Kristen híresebb, ő issza meg leginkább ennek az egésznek a levét, sajnos ezzel jár a hírnév. És pont ezért is kellett volna előbb gondolkodnia.=/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: