A változás jó? — I. rész
2012. augusztus 16. 20:52
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Amúgy Janie, igen, pont beletrafáltál, a Music Daily szerkesztője írta ide is a cikket..
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. augusztus 16. 20:52
Annyira megörültem neki, amikor Christinát is megláttam hozzá csatolva.
Szerintem majdnem mindegyiküknek bejött a változás, néhányan vannak, akik maradhattak volna az eredeti stílusuknál.
Szerintem majdnem mindegyiküknek bejött a változás, néhányan vannak, akik maradhattak volna az eredeti stílusuknál.
2012. augusztus 16. 21:06
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Bill Kaulitz nagyon sokat váltik sztem ez fura, de jót tesznek a varriálások a külsőel, elvégre fő a változatosság, csak aztán jó irányba. :9 bár valaki sztem pl kesha semmit se változott xd
2012. augusztus 16. 21:07
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
asszem újra belezúfram Billbe xd a második képen a legcukibb *.*
2012. augusztus 16. 21:07
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
Adam Lambertenk még egy kicsit mindig nem tudok meg barátkozni a szőke hajával! bár egyre jobba kezd igy is tetszeni! inkább maradnák a legjobbnál: fekete! de azért igy is nagyon jól néz ki! <3 <3 <3
2012. augusztus 16. 21:24
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2012.08.16. 20:00)
Azon teljesen meglepődtem, h milyen pozitívan írsz Gagáról, mert hát ugye az utóbbi időkben már nem nagyon favorizáltad, de itt meglepően kedvesen nyilatkoztál róla! Mondjuk én a többit nem olvastam el, csak Adamat, h legyen összehasonlítási alapom, mert tudom, h ha valkivel elfogult vagy akkor az ő, de abszolút nem! Szóval én benned csallódtam most a legkellemesebbet
Mondjuk már őszintén nem érdekelne az se ha rosszat írsz, mert nem állnék le leírogatni a véleményem, most is csak kifejezetten neked akmartam megírni, h nagyon pozitív benyomást tettél rám újra, Glamster
Mondjuk már őszintén nem érdekelne az se ha rosszat írsz, mert nem állnék le leírogatni a véleményem, most is csak kifejezetten neked akmartam megírni, h nagyon pozitív benyomást tettél rám újra, Glamster
2012. augusztus 16. 21:27
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Janie @ 2012.08.16. 20:50)
A cikk és a képek teljes mértékben a Music Daily facebook oldalán volt már tegnap, szóval nagy lopás az egész. Viszont ha esetleg a Music Daily egyik szerkesztője készítette, akkor semmi gáz, és nem szóltam
Amúgy kinek mi. Valakinek jót tesz, valakinek nem. Ez egyén függő.
Én vagyok az MD egyik főszerkesztője és én készítettem ezeket a képeket is
2012. augusztus 16. 21:32
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
demi és miley sokat változtak
2012. augusztus 16. 21:35
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Vannak, akiknek jót tett a változás, de olyanok is vannak, akik szerintem régen sokkal jobban néztek ki, mint most.
2012. augusztus 16. 21:47
szerintem Demi-nek nem kellett volna változnia. és Bill-hez nem tudok mit szólni
mondjuk nem is szeretem szóval...
2012. augusztus 16. 22:09
Rihannának jót tett szerintem a változás,őt nem lehet megunni.
2012. augusztus 16. 22:18
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Szerintem Rihannának nagyon rosszat tett a változás. Olyan szép volt régen, most meg úgy néz ki, mint valami utolsó lotyó.
Madonna elmehetne már nyugdíjba, de egy ideig szerintem még nem fog. Mindig sikerül kidobni neki egy toplistás számot-lemezt.
Miley-ban azt becsülöm, hogy mer változtatni és nem fél a kudarcoktól. Sokan utálják a botrányai miatt, meghogy ilyen-olyan rossz példát mutat a gyerekeknek, de komolyan, a Hannah Montana korszak már régen elmúlt. Akiknek Hannah-ként volt a példaképük,azok a gyerekek is vele együtt nőttek. (Itt nem a 7-8 évesekre gondolok) Mondjon bárki bármit, Miley egy merész, fiatal lány, aki most "lázad", mert amíg a Disney-nél volt addig ezt nem tehette meg.
Madonna elmehetne már nyugdíjba, de egy ideig szerintem még nem fog. Mindig sikerül kidobni neki egy toplistás számot-lemezt.
Miley-ban azt becsülöm, hogy mer változtatni és nem fél a kudarcoktól. Sokan utálják a botrányai miatt, meghogy ilyen-olyan rossz példát mutat a gyerekeknek, de komolyan, a Hannah Montana korszak már régen elmúlt. Akiknek Hannah-ként volt a példaképük,azok a gyerekek is vele együtt nőttek. (Itt nem a 7-8 évesekre gondolok) Mondjon bárki bármit, Miley egy merész, fiatal lány, aki most "lázad", mert amíg a Disney-nél volt addig ezt nem tehette meg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.