A változás jó? — I. rész
2012. szeptember 05. 01:17
Nagyon szépen meg van írva a cikk, de azért lenne egy-két megjegyeznivalóm. A cikkírónak mindig pártatlannak kell maradnia, és ez nekem egyes helyeken nem így jött át. Egyes sztárokról csupán egy-két mondat van írva, míg másoknak majdhogynem az egész diszkográfiája és karrierje benne van, ami engem egy icipicit irritál. Aztán meg, egy kifejezett mondatot emelnék ki:
"Jennifer soha nem botrányaival, hanem kitűnő színészi és hangi adottságaival bravúrozott évről évre."
Én itt is érzek egy csipetnyi hízelgést a cikkíró részéről, főleg mivel a sajtó mostanában pont hogy nem Jennifer kiemelkedően jó hangjától vagy ámulatba ejtő színésztehetségétől hangos, hanem a válásától, meg attól, hogy inkább bulizik, mint a gyerekeire figyel. Ettől függetlenül tényleg gratulálok a cikkhez, szerintem szép a megfogalmazás is, a terjedelem is tetszetős, legalább nem egy kétfalatos cikkecske, és feltételezem nem öt perc alatt íródott.
"Jennifer soha nem botrányaival, hanem kitűnő színészi és hangi adottságaival bravúrozott évről évre."
Én itt is érzek egy csipetnyi hízelgést a cikkíró részéről, főleg mivel a sajtó mostanában pont hogy nem Jennifer kiemelkedően jó hangjától vagy ámulatba ejtő színésztehetségétől hangos, hanem a válásától, meg attól, hogy inkább bulizik, mint a gyerekeire figyel. Ettől függetlenül tényleg gratulálok a cikkhez, szerintem szép a megfogalmazás is, a terjedelem is tetszetős, legalább nem egy kétfalatos cikkecske, és feltételezem nem öt perc alatt íródott.
2012. szeptember 05. 13:33
|
|
applestar120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 167820 offline
|
Mileynak az első haj állt szerintem a legjobban
2012. szeptember 08. 17:39
|
|
vikigirl2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 182902 offline
|
hát.. nem mindenkinek áll jól...
2012. szeptember 15. 10:21
Nagyon furcsák,és mindegyik lett szebb a változástól.
2012. szeptember 16. 13:24
|
|
Virike-Virág111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 185758 offline
|
Miley nagyon csúnya lett! XD Christina, Ke$ha, Demi és Britney helyes volt és helyes is maradt!
2012. szeptember 27. 16:01
|
|
tomszi1006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 168830 offline
|
P!nk & Jlo & Kelly ♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: