A változás jó? — I. rész
2012. augusztus 17. 08:56
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Hát páran nem néznek valami jól ki mostanában....
2012. augusztus 17. 08:58
heh mi az a baromság hogy jlo egyre jobban nézki azévek múlásával és akár letagadhatja azt a 10 évet amit anno nem tehetett??? tessék megnézni hogy néz ki az if u had my love vagy a feelin' so good-ba...
2012. augusztus 17. 08:59
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
tudom hogy Miley jó célból vágatta le a haját de nekem nem nagyon tetszik.....de ez nem változtat semmit tuljadonképpen továbbra is szeretem őt
2012. augusztus 17. 09:35
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nagyon jó cikk lett, és egyet kell értsek, hogy gyakran jó a változás, de Bill Kaulitz esetében nagyon nem így látom.
A többieknél az idő csak javukra vált, például Deminél, vagy JLonál
A többieknél az idő csak javukra vált, például Deminél, vagy JLonál
2012. augusztus 17. 09:42
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
tényleg jót tett nekik a változás:D Jlo <3
2012. augusztus 17. 09:49
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Demi nagyon szép lett szerintem...<3 Justin is elég helyes lett, régen utáltam, de mostmár szeretem *-*... és tudom Miley mért vágatta le a haját, és ezért tisztelem is, de ez a haj nem igen áll neki jól :S
2012. augusztus 17. 10:25
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Szerintem mindenkinek jót tesz a változás. Valami lezárása alkalmából is változhatnak. Britney egyre csak szépült.
Demi egyszerűen gyönyörű, példakép.
Neki a betegsége után nagy lépés volt ez a változás.
Jlo csodálatos.
Adam jobban nézett ki fekete hajjal.
Miley hosszabb hajjal szebb volt.
Pink ugyanolyan vagány. RiRi-n kicsit meggyötörtség látszódik. Xtina varázslatos. 
Egyértelmű, hogy Lady Gaga a legtermészetellenesebb kinézetű, legbotrányosabb és szerintem csúnyácska is.
Egyértelmű, hogy Lady Gaga a legtermészetellenesebb kinézetű, legbotrányosabb és szerintem csúnyácska is.
2012. augusztus 17. 10:34
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
Rihanna az egyetlen,aki szebb volt fiatal korában
2012. augusztus 17. 10:40
Nagyon jó cikk.Szerintem Madonnán és a Bill gyereken kívül mindenki szuperül fest.
2012. augusztus 17. 10:42
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Szép, összeszedett cikk.
A változás nem mindig jó. Én olyan előadókat kedvelek (egy jó ideje), akik megtudnak maradni a kezdetleges önmaguknál.
Ilyen például Christina. Maradt mindig is az igényes pop vonalnál.
Rihannának kifejezetten rosszat tett a változás. Egy drogos kis p_csa lett.
Remélem lesz a cikknek folytatása, és ott több olyan sztárt láthatunk, akiknek évtizedekre nyúlik vissza a karrierje.
A változás nem mindig jó. Én olyan előadókat kedvelek (egy jó ideje), akik megtudnak maradni a kezdetleges önmaguknál.
Ilyen például Christina. Maradt mindig is az igényes pop vonalnál.
Rihannának kifejezetten rosszat tett a változás. Egy drogos kis p_csa lett.
Remélem lesz a cikknek folytatása, és ott több olyan sztárt láthatunk, akiknek évtizedekre nyúlik vissza a karrierje.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. augusztus 17. 10:46
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Mindenki sokat változott szerintem
Billt meg meg sem ismertem volna az utolsó képéről.
2012. augusztus 17. 10:49
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Hát tényleg vagy előnyére vált vlakinek vagy hátrányára a változás.Bill-t én sehogysem szeretem de ha szeretném is azt kéne mondanom hogy szörnyű lett.Miley-val bajom nincs de szerintme hosszabb hajjal szebb volt,de mivel jótékonysági célból tette elnéem neki
.Adam bárekkora kedvencem is nem mondhatnám hogy tetszik ez aszöszi haj valahogy nagyon nem az ő színe,kezdem megszokni de eléggé nehezn megy,Remélem gyorsan megunja.Justint meg lesz*rom,meg nem érdekel mivan vele,de az tény hogy a frizura vááltás csak előnyére volt.Viszont amennyit változott stílusban a jobb irányba személyiségre anynit romlott,soha nem bírtam de mostanság nagyon nagy arca lett.Gaga meg szeritnem most pont jó.
2012. augusztus 17. 11:13
Remek cikk, öröm néha ilyet is olvasni.
Hihetetlen némely sztár mennyit változott az évek során. Elnézve a képeket van akinek jót tettek az évek és van aki még mindig keresi önmagát.
Miley-n csodálkoztam el a legjobban, bár ő régen is és most is szép, de a hosszú haj szerintem jobban állt neki.
Viszont a Tokió Hoteles Bill-t már meg se ismerném.
Bár szerintem nem csak Bill hanem a csapat is csak árnyéka régi önmagának...
Hihetetlen némely sztár mennyit változott az évek során. Elnézve a képeket van akinek jót tettek az évek és van aki még mindig keresi önmagát.
Miley-n csodálkoztam el a legjobban, bár ő régen is és most is szép, de a hosszú haj szerintem jobban állt neki.
Viszont a Tokió Hoteles Bill-t már meg se ismerném.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. augusztus 17. 11:18
JÓ lett a cikk, van aki nagyon sokat változott az évek során
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.