Ellen DeGeneres is Miley Cyrus-féle hajat vágatott
2012. augusztus 16. 13:39
Szörnyű ez a hajviselet. Miley jótékonyságból tette, na de Ellen..
2012. augusztus 16. 14:56
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Ellenek jobban áll
2012. augusztus 16. 15:04
haha xDD Elennek még jól is áll,nem mint Mileynak xD
2012. augusztus 16. 16:11
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Na, ezért is bírom Ellent. Amúgy meg nem értem, hogy egy embert (nemcsak sztárokra gondolok!) miért kell a haja, a külseje alapján megítélni. Miley esetében pedig: attól még, hogy új haja lett, talán a tehetségét el is veszítette? Nos, nem hinném! Azok a rajongók, akik most elpártoltak tőle, valószínűleg csak a hajáért rajongtak...én továbbra is szeretni fogom Miley-t, és bár szerintem is jobban állt neki a hosszabb haj, szerintem ez is szuper. Ráadásul nemes célért vágatta le
2012. augusztus 16. 17:18
Istenem, olvassátok már el csak egyszer végig a cikkeket! Csak photoshop, egyébként nem ilyen a haja, és viccnek szánta. Nem kell mindenkit egyből megkövezni.
2012. augusztus 16. 18:37
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Még Ellennek is jobban állna mint Mileynak...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: