A népszerűbb színésznő nagyon aggódik exbarátjáért, aki egyre mélyebbre süllyed, és komoly drog- és alkoholproblémákkal küzd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mila Kunis mindent megtesz Macaulay Culkin javulása érdekében
2012. augusztus 16. 08:39
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
Imádtam reszkessetek betörőkben, nem értem mért teszi ezt, Mila Kunis meg nagyon kedves hogy így próbál segíteni neki.
2012. augusztus 16. 08:40
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Mila <3 Nagyon kedves.
Viszont Macaulay-t sajnálom,hogy ide jutott.
2012. augusztus 16. 08:47
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nagyon de nagyon kedves tőle!(:
2012. augusztus 16. 08:55
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Hogy juthatott ideáig..olyan aranyos kisgyerek volt, ha arra a kisfiúra nézek nehéz elhinni hogy ez lett belőle..Mila nagyon aranyos, remélem hogy nem hagyja annyiban mert neki tényleg segítség kell
2012. augusztus 16. 09:00
És hányan jutnak ide, akik nem tudták feldolgozni a hírnevet, vagy más problémákat. Mindig is nyálas gyereknek tűnt számomra, de sajnálom, mert ahogy hallottam, ha valaki belekóstol a drogokba nagyon nehéz letenni. Nagyon kedves az exétől, hogy próbálja összeszedni és jó útra terelni Mac-et. Ilyen egy rendes ex barátnő!
2012. augusztus 16. 09:03
Annyira aggódok Mac-ért.
Tudom, magának akarta a bajt, de nagyon-nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön kimásznia a "gödörből"...
Valamelyik eheti pletykalapban is van egy cikk Macaulayről, abban arról írnak, hogy a barátai szerint ilyen életmóddal még fél évet ha élhet. "Barátai" szerint. Csak azt nem értem, miért nem segítenek neki??? Mármint, miért nem erőltetik meg magukat kicsit jobban? Basszus, karolják már fel, vigyék be az elvonóra és... és ne hagyják, hogy Mac megölje magát...
Valamelyik eheti pletykalapban is van egy cikk Macaulayről, abban arról írnak, hogy a barátai szerint ilyen életmóddal még fél évet ha élhet. "Barátai" szerint. Csak azt nem értem, miért nem segítenek neki??? Mármint, miért nem erőltetik meg magukat kicsit jobban? Basszus, karolják már fel, vigyék be az elvonóra és... és ne hagyják, hogy Mac megölje magát...
2012. augusztus 16. 09:11
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
én tök sajnálom amugy meg mila ne megértösködjön mert ő is elhagyta akkor meg ne szenteltesse magát
2012. augusztus 16. 09:29
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Juj szegény hogy néz ki!!!!! Nagyon kedves a lánytól hogy ezt teszi!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: