Bár a színésznő eddig nem állt kamerák elé, a francia Elle magazin riporterének adott interjújában azért esett néhány szó Johnny Deppel való szakításról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Paradis először ad interjút a szakítás óta
2012. augusztus 15. 09:27
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
valamilyen szinten igaza van nem kell az életükből pénzt csinálni...
2012. augusztus 15. 09:31
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Most egy csomóan szidni fogják Vanessát, mint eddig szinte mindig. De most igaza van, és sokan példát vehetnének róluk, (mindkettejükről) hogy nem verik nagydobra a szakításuk pontos részleteit.
2012. augusztus 15. 09:37
|
|
wildgirl26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 183242 offline
|
szerintem igaza van ... a sajtó a botrányra hajt és minden kis titkot meg akar tudni..
2012. augusztus 15. 10:01
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Szerintem igaza van!
2012. augusztus 15. 10:48
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Azért sajnálom hogy szétmentek. Johnny szerintem mellettük boldog volt.:/:) nekem olyan embernek tűnik akinek a család az első..:S:). Sajnálom.
de amugy igaza van : )
de amugy igaza van : )
2012. augusztus 15. 10:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem is igaza van!
2012. augusztus 15. 11:23
"Egyszerűen borzalmas, hogy vannak emberek, akik a fájdalmunkból üzletet csinálnak” - és milyen igaza van!
2012. augusztus 15. 12:51
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szóval akkor tényleg szétmentek Johnnyval. 
Nem bírtam ezt a nőt soha, de azért sajnálom, hogy nincsenek együtt.
Nem bírtam ezt a nőt soha, de azért sajnálom, hogy nincsenek együtt.
2012. augusztus 15. 12:57
Semmi bajom Vanesszával, ha Johnny szerette, akkor szerette. Vanessa nekem semleges. De becsülendő, hogy kiállt, és végül elmondta, amit gondolt. Sajnálom, hogy szétmentek, és igen, SOHA NEM házasodtak össze!
Egyszerűen szánalmas, amit egyes újságírók csinálnak, hogy ennyire belemásznak mások magánéletébe. Hahó! A sztárok is emberek, és van, ami csak két emberre tartozik.
Egyszerűen szánalmas, amit egyes újságírók csinálnak, hogy ennyire belemásznak mások magánéletébe. Hahó! A sztárok is emberek, és van, ami csak két emberre tartozik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: