A fiatal színész nem szeretné, ha magával rántaná a hírnév, így abban sem biztos, hogy a Trónok Harca után folytatja karrierjét. Más tervei vannak a jövőre nézve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jack Gleesont nem érdekli a csillogás
2012. augusztus 15. 09:02
Olyan tehetséges ez a gyerek. Vagyis, mit gyerek, ha már 20 éves. A szereplőgárda többi tagja is mindig áradozik róla. A nyilatkozata alapján intelligensnek találom, elég jó meglátásai vannak. A költői ambíción kicsit meglepődtem, de szerintem a színészi karrierjét sem kellene feladnia, hiszen mint írtam tényleg nagy tehetség.
2012. augusztus 15. 09:56
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ő tudja én a helyében folytatnám.
2012. augusztus 15. 10:47
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (***aiden*** @ 2012.08.15. 09:02)
Szerintem se kéne lemondania a színészetről. A fiatalabb színészek között ő az egyik legtehetségesebb a Trónokban. Gyakorlatilag megutáltatta a karakterét az emberekkel. Manapság mindenki a negatív szereplőkre bukik,ő kivétel mert annyira hitelesen játsza Joffreyt,hogy nem lehet szeretni.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. augusztus 15. 10:50
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez a fiú egész egyszerűen zseniális. És ami azt illeti, Kit után ő a legszimpatikusabb jelenség számomra a castban. Egyszerű kis fickó, aki kerüli a csillogást, a feltűnést és komoly a gondolkozása fiatal kora ellenére. Szívesen olvasnám egy-két versét. Valószínűleg csak a költők szerénysége beszél belőle, gyanítom, hogy igazából abban is tehetséges lehet.
Én nagyon remélem, hogy úgy sikerül leélnie az életét, ahogy neki a legjobb, de azért nem bánnám, ha még másban is láthatnám a GoT-on kívül.
Misao
2012. augusztus 15. 11:00
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
CocoBerry nekem is!
2012. augusztus 15. 11:29
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Bizony, tényleg nagyon tehetséges. Sajnálnám, ha nem folytatná, szívesen látnám még 1-2 filmben vagy sorozatban. Viszont nagyon tetszik a hozzáállása az egészhez, úgyhogy ha tényleg ezt szeretné, akkor szurkolok neki, hogy sikerüljön mindent elérnie.
Misao
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.