Jeremy Renner kiosztotta Kardashianékat
2012. augusztus 15. 08:04
Egyet értek vele , de sztem az a legidegesítőbb , hogy Kim vhogy befutott , és a két testvérét is egyből felkapták...
2012. augusztus 15. 08:40
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
és mennyire igaza van!
aki ezt a sok szennyet nézi,az meg se érdemli h felnyissák a szemét!
az viszont szánalmas h más keménymunkával szerzett kevéske pénzéből sem tud megélni,de ők csinálnak egy kis vmit és ebből lesz a kereset,mert a sok buta ember nézi is
aki ezt a sok szennyet nézi,az meg se érdemli h felnyissák a szemét!
az viszont szánalmas h más keménymunkával szerzett kevéske pénzéből sem tud megélni,de ők csinálnak egy kis vmit és ebből lesz a kereset,mert a sok buta ember nézi is
2012. augusztus 15. 10:08
Nem hiszem, hogy van annyi eszük, hogy felfogják ezen kijelentés lényegét, de reménykedjünk.
2012. augusztus 15. 13:02
|
|
Teresa Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 130424 offline
|
Jeremy még jobban imádlak *o*
2012. augusztus 15. 13:47
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Hahahahaaa, hülye
2012. augusztus 15. 14:12
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nemtudom engem nem annyira izgat h mit csinálnak vagy mi van velük csak párszor láttam őket a tv-be és szerintem elég unalmasak... :'d
2012. augusztus 15. 14:27
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
igaza van! de valószínű hogy azt a sz*rt sem adnák a tévében ha nem lenne elég hülye ember aki nézi.
2012. augusztus 23. 21:41
|
|
Black Widowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 75 Csatolások: 16 Azonosító: 184307 offline
|
széééép volt Jeremy! 
nem szeretem ezt a famíliát.
nem szeretem ezt a famíliát.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: