Új klip! Fluor és Eckü közösen köpköd
2012. augusztus 14. 21:54
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát én bele sem hallgattam mert úgy is tudom hogy nem fog tetszeni!
2012. augusztus 14. 23:07
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
"Köpködve"
Bizonyosan sokatmondó,értelmes dal lehet.
Így kell ezt,süllyedjen a színvonal mégjobban
Bizonyosan sokatmondó,értelmes dal lehet.
Így kell ezt,süllyedjen a színvonal mégjobban
2012. augusztus 15. 01:19
|
|
Cukki Lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 183408 offline
|
2012. augusztus 15. 08:04
Gratulálok, színvonal az ismételten van.
Én nem is értem, hogy hogy hogyan pattanhat ki ilyen ötlet a mogyorónyi agyukból. Ki fogja ezt szeretni? Ki fogja ezt hallgatni? Ja, majd a 10-11 évesek a Viva értelmiségi televíziócsatornán.
Én nem is értem, hogy hogy hogyan pattanhat ki ilyen ötlet a mogyorónyi agyukból. Ki fogja ezt szeretni? Ki fogja ezt hallgatni? Ja, majd a 10-11 évesek a Viva értelmiségi televíziócsatornán.
2012. augusztus 15. 08:31
|
|
PrettyDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 183454 offline
|
Hát, hogy őszintén megmondjam nekem nem jött be.. Szeretem Fluor számait, de már a Partyállat nagyon szar volt. Nekem a Mizu jött be a legjobban.
2012. augusztus 15. 08:42
|
kiincsoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 178363 offline
|
Jezus ti mit halgatok meg mindig a muzut vagy Selena Gomezt uuu de hulyek vagytok nem jön be egy ilyen szam hat akkor hallgasatok a buzi bandat a Directioner vagy hogy a picsaba hivjak oket meg a harom Disney hervegnot Miley,Selenat meg Demit na menjetek a picsaba!!!!!!
2012. augusztus 15. 10:39
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nos én bemásolnám ide az én verzióm egy részletét, mert eléggé más véleményen vagyok:
Eckü a klip megjelenése előtt arra kérte rajongóit, hogy ne ítéljenek előre, mert meg fognak lepődni. Meglepetés valóban volt, de ígéretével ellentétben nem Fluor esett át minőségi változáson. A meglepetést maga Eckü okozta, ugyanis a korábban minőségi rapzenét gyártó Hősök frontemberének szájából a következő sorok hangoznak el a klipben: „A semmittevő celebeket begyűjteném falkába. Pár perc hírnévért lemész legaljába?”
Ezek a sorok korábban helytállóak is lettek volna, de mostanra kissé ironikusan cseng Eckü szájából, mivel a Flashback című számukban még szidta a hazai zenecsatornákat: „C4-et a tévébe, ömlik a baromság, okádnom kell tőletek, magyar zenecsatornák”
Mostanában viszont VIVA-kompatibilis zenét gyártó celebtársai mellett a Hősök is gyakori vendég lett a csatornánál, vagyis „pár perc hírnévért” feladták az elveiket.
Eckü a klip megjelenése előtt arra kérte rajongóit, hogy ne ítéljenek előre, mert meg fognak lepődni. Meglepetés valóban volt, de ígéretével ellentétben nem Fluor esett át minőségi változáson. A meglepetést maga Eckü okozta, ugyanis a korábban minőségi rapzenét gyártó Hősök frontemberének szájából a következő sorok hangoznak el a klipben: „A semmittevő celebeket begyűjteném falkába. Pár perc hírnévért lemész legaljába?”
Ezek a sorok korábban helytállóak is lettek volna, de mostanra kissé ironikusan cseng Eckü szájából, mivel a Flashback című számukban még szidta a hazai zenecsatornákat: „C4-et a tévébe, ömlik a baromság, okádnom kell tőletek, magyar zenecsatornák”
Mostanában viszont VIVA-kompatibilis zenét gyártó celebtársai mellett a Hősök is gyakori vendég lett a csatornánál, vagyis „pár perc hírnévért” feladták az elveiket.
2012. augusztus 15. 12:20
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Akkor köpködjék le egymást és menjenek haza
Ilyen sz*r zenéből ma már millió egy van, de normálisat a büdös életbe nem gyártanának.
2012. augusztus 15. 12:21
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Komolyan meglepődtem volna, ha valami értelmeset produkáltak volna
2012. augusztus 15. 12:36
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Úristen, ez borzalmas...
2012. augusztus 15. 13:10
fluor egy senki. itt dumál arról,hogy mi picsák vagyunk.. aham. hát kedves fluor,szerintem fogd be,de mélyen a pofádat,mert TE EGY SENKI VAGY!!!arról szól a klipp,hogy senkik vagyunk,és nekünk szeretnünk kéne ezt az embert?? másrészt nem is lehet komolyan venni őt. a saját dalával gyaláz..hova süllyedt a világ..? -.-
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: