Ma délután jelent meg Fluor legújabb videója, a Köpköde, amelyet a Hősökből ismert Ecküvel közösen készített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új klip! Fluor és Eckü közösen köpköd
2012. augusztus 14. 17:30
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Értelmes a szövege, mitnemondjak...
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. augusztus 14. 17:31
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
5 perce küldtem be a cikket, teljesen más megközelítésből. xD Én nem látom a pozitív változást. Sokkal inkább Eckü süllyedését... A cikkem hangvétele miatt kételkedtem, hogy megjelenik-e, de mivel a tiéd kikerült így már nem valószínű. Azt hiszem ezután a klip után végleg leírhatom Ecküt is...
Pedig próbáltam kitartani mellette és a Hősök mellett ameddig lehetett, mert egyedülállót alkottak az elmúlt 10 évben, de ez már vállalhatatlan...
2012. augusztus 14. 17:32
azt hittem a mizu után tovább már nem sűlyedhet...tévedtem
2012. augusztus 14. 17:33
Már a címe is árulkodik a szellemi beállítottságáról. Azt hiszem inkább kihagyom, mielőtt agyalágyult leszek tőle.
2012. augusztus 14. 17:35
És közösen megint összehoztak egy agyrém semmi mondanivaló sincsen számot
2012. augusztus 14. 17:49
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Neee ...
Én végigröhögtem az egészet.
Fluortól mégis mit várt a közönség? Hogy majd pónikon lovagol és értelmes hangot kiadva okád?
Még egy macska is jobban nyávog, könyörgöm!
Én szimplán lef*ngom őt.
Én szimplán lef*ngom őt.
2012. augusztus 14. 17:58
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
A csodálatos magyar zeneipar...
Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ennek a...ennek a "zenének" sokatmondó szövege van?
Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ennek a...ennek a "zenének" sokatmondó szövege van?
2012. augusztus 14. 18:00
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Hova süllyed a világ? Én ilyenkor mindig azon merengek, vajon Petőfi Sándor gondolta-e, hogy létezni fognak ilyen ocsmányságok, mint ez a dal? Ez megy Magyarországon? Köpköde? Te jó ég!
Nem érzik magukat egy picit szánalmasnak? Nem. Itt a baj.
2012. augusztus 14. 18:04
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Nos,ez egy nagyon jó kérdés,Bella99 ezek megválaszolatlan kérdések maradnak
De ez valami förtelmes volt!!(Már bocsi a fanoktól..)Nem is hallgattam végig,mert nem lett volna erőm!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.